Η ExOfficio BugsAway Apparel είναι χτισμένη για ταξιδιώτες περιπέτειας

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ταξιδιώτες περιπέτειας όταν έρχονται με τη μορφή μικροσκοπικών εντόμων. Αυτά τα ενοχλητικά σφάλματα δεν είναι απλώς ενοχλητικά εντούτοις, καθώς συχνά φέρνουν επικίνδυνες ασθένειες όπως η ελονοσία, ο κίτρινος πυρετός και ο δάγκειος πυρετός. Μερικοί από αυτούς τους ιούς μπορούν να ελεγχθούν μέσω φαρμάκων και εμβολιασμών, αλλά στην περίπτωση ενός είδους όπως ο ιός Zika, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία θεραπεία.

Εκεί η γραμμή ρούχων BugsAway από την ExOfficio μπορεί να έρθει σε πρακτικό, εξυπηρετώντας ως γραμμή άμυνας όχι μόνο εναντίον κουνούπια, αλλά και κρότωνες, μύγες, μυρμήγκια, chiggers και μαστίγια. Αυτά είναι όλα τα κοινά έντομα που συναντάμε στα ταξίδια μας και έχοντας έναν μη χημικό τρόπο να τα κρατάμε στον κόλπο είναι σίγουρα μια ωραία εναλλακτική λύση σε σχέση με την παραδοσιακή μεταμόσχευση σφάλματος.

Πρόσφατα, είχα την ευκαιρία να ανακαλύψω κάποια από τα πιο πρόσφατα προϊόντα στη σειρά της ExOfficio και, όπως συνήθως, ήρθε μακριά πολύ εντυπωσιασμένος. Εδώ είναι μερικές σκέψεις σχετικά με νέες προσθήκες στον κατάλογό τους που θα θέλετε να έχετε στη ντουλάπα σας.

BugsAway Sandfly Pant ($ 80)
Απίστευτα ελαφρύ και ευπροσάρμοστο, το νέο Sandfly Pant είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με περιπέτεια, που συμβαίνει ακριβώς και για να αποκρούσουν τα έντομα. Αυτά τα παντελόνια είναι εξοπλισμένα με τσέπες στις παραδοσιακές θέσεις στο μπροστινό και πίσω μέρος, καθώς και μια τσέπη ασφαλείας με φερμουάρ μέσα στην αριστερή μπροστινή τσέπη.

Υπάρχει επίσης μια πτώση στην τσέπη gadget που βρίσκεται στο μπροστινό πόδι που είναι ιδανικό για τη διατήρηση του smartphone σας κοντά στο χέρι. Τα ρομπότ σας επιτρέπουν να αλλάζετε το μήκος των παντελονιών στις ζεστές μέρες, παρόλο που είναι τόσο αναπνεύσιμα που δεν είχα να το κάνω αυτό ακόμα. Αυτά τα παντελόνια είναι άνετα και εξαιρετικά συσκευασμένα, καθιστώντάς τα μια ευπρόσδεκτη προσθήκη σε κάθε ταξίδι σε ένα ζεστό κλίμα.

BugsAway Impervio Crew ($ 60)
Αν χρειάζεστε ένα άνετο πουκάμισο ταξιδιού που διαθέτει επίσης μερικές καλές τεχνικές δυνατότητες, το Impervio Crew ίσως είναι αυτό που ψάχνετε. Είναι ελαφρύ και εξαιρετικά άνετο, ενώ παράλληλα έχει τη δυνατότητα να απομακρύνει γρήγορα την υγρασία και να στεγνώσει γρήγορα. Και καθώς περιλαμβάνει επίσης την επίστρωση BugsAway της ExOffico, θα σας βοηθήσει επίσης να σας κρατήσουμε ασφαλείς από το βουητό, το δάγκωμα ή γενικά τα ενοχλητικά έντομα. Μου αρέσει αυτό το πουκάμισο τόσο πολύ που δεν το φοράω μόνο όταν ταξιδεύω, αλλά όταν είμαι και στο σπίτι. Έχει περιστασιακά καλή εμφάνιση που το καθιστούν εξίσου άνετο σε ένα τοπικό εστιατόριο όπως στο Outback.

BugsAway Sandfly Jacket ($ 80)
Χρησιμοποιώντας πολύ ελαφριά υφάσματα, το σακάκι Sandfly μπορεί να προσφέρει αρκετή κάλυψη χωρίς να προκαλέσει υπερθέρμανση του χρήστη. Συσκευασμένο από πλέγματα και υφασμένα πάνελ, το σακάκι περιλαμβάνει μια κουκούλα, ρυθμιζόμενο στρίφωμα, ελαστικά μανίκια που βοηθούν να κρατήσετε τα σφάλματα μακριά από το δέρμα σας. Και όταν δεν χρειάζεται να το φορέσετε, ολόκληρο το ρούχο μπαίνει στην αριστερή μπροστινή θήκη ασφαλείας για εύκολη συσκευασία και μεταφορά.

Sol Cool Cryogen πουκάμισο ($ 90)
Δεν αποτελεί μέρος της σειράς BugsAway, το Sol Cool Cryogen Shirt παρέχει προστασία όχι από έντομα, αλλά από τον ήλιο.

Με το επίπεδο προστασίας UPF 50, αυτό το πουκάμισο έχει φυσικές δυνατότητες ψύξης που το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για τους ζεστούς καιρούς προορισμούς. Διαθέτει δύο πίσω οπές, δύο μπροστινές τσέπες και μια τσέπη ασφαλείας με φερμουάρ που βρίσκεται στο στήθος. Φτιαγμένο από υφάσματα που εγχέονται με νεφρίτη, θα εντυπωσιαστείτε με το πόσο καλά εκτελεί αυτό το πουκάμισο. Διατίθεται σε τρία χρώματα, καθώς και σε καρό, ακόμα και σε κοντό μανίκι.

Αυτή είναι μια μικρή γεύση από την εξαιρετική ταξιδιωτική ενδυμασία που επεξεργάζεται η ExOfficio τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Για να έχετε πλήρη αίσθηση της σειράς προϊόντων τους, επισκεφθείτε το ExOfficio.com.