Πάρκο ψυχαγωγίας Kennywood

Απολαύστε την Οικογενειακή Διασκέδαση και το Thrill Rides

Ιδρύθηκε το 1898 ως ένα μικρό πάρκο τρόλεϊ κοντά στο Πίτσμπουργκ, το πάρκο ψυχαγωγίας Kennywood θεωρείται σήμερα ένα από τα "καλύτερα παραδοσιακά πάρκα διασκέδασης" της Αμερικής. Η συλλογή του από τα παλιά ξύλινα σκεύη και τα νεώτερα, γρηγορότερα χαλύβδινα σουβέρ, το καθιστούν αγαπημένο με τους γνώστες του ρόλερ. Αν και διαθέτει πολλές υπερσύγχρονες διαδρομές, ο Kennywood εξακολουθεί να διατηρεί μια νοσταλγική ατμόσφαιρα και είναι ένα χαρακτηρισμένο εθνικό ιστορικό ορόσημο.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας του Kennywood

Οι πύλες εισόδου στο Kennywood ανοίγουν καθημερινά στις 10:30 π.μ. (οι εκδρομές αρχίζουν να ανοίγουν στις 11:00 π.μ.) από τα τέλη Μαΐου έως την τρίτη εβδομάδα του Αυγούστου. Οι χρόνοι κλεισίματος διαφέρουν ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και τις συνθήκες πλήθους, αλλά ο χρόνος κλεισίματος είναι γενικά γύρω στις 10:00 μ.μ.

Το πάρκο είναι ανοιχτό το Σάββατο και την Κυριακή μόνο τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα τον Μάιο και τα τρία Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου, όταν μπορεί να έχουν περιορισμένη λειτουργία.

Εξαιρέσεις στις Κανονικές Λειτουργικές Ώρες: Υπάρχουν δύο Ημέρες Εκπαίδευσης στα μέσα Μαΐου με προηγούμενους χρόνους έναρξης και λήξης.

Phantom Fright Nights : Οι νύχτες Phantom Fright ξεκινούν συνήθως την τελευταία Παρασκευή του Σεπτεμβρίου και τρέχουν Παρασκευές και Σάββατο βράδυ από τις 6:00 μ.μ. - 12:00 π.μ. μέχρι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, με μερικές Κυριακές επίσης.

Kennywood Εισιτήρια και Εισιτήρια

Η είσοδος στο Kennywood γίνεται μέσω μιας κάρτας FunDay μιας τιμής. Το βασικό κόστος του δελτίου FunDay (βόλτα καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας) ήταν $ 43,99 το 2016.

Για όσους είναι μικρότεροι από 46 ίντσες, ένα παιδί FunDay Junior είναι $ 28,99. Αυτοί οι 55 και μεγαλύτεροι πληρώνουν μόλις 21,99 δολάρια για ένα πακέτο Senior FunDay. Τα παιδιά 2 και νεότεροι μπορούν να εισέλθουν και να πάνε δωρεάν ανά πάσα στιγμή. Η γενική είσοδος χωρίς βόλτες δεν είναι διαθέσιμη. Ένα πακέτο FunDay 4 διατίθεται για μια τιμή που εκπτώνει την κανονική καθημερινή είσοδο κατά πάνω από $ 10.

Μπορείτε να αγοράσετε περάσματα online ή στην πύλη.
Τρέχουσες Προσφορές Εισιτηρίων Kennywood: Δείτε το site τους για τρέχουσες τιμές και ειδικές προσφορές.

Στρατιωτικές εκπτώσεις : Τα ενεργά καθήκοντα, οι συνταξιούχοι στρατιωτικοί και οι βετεράνοι και τα μέλη των οικογενειών τους μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια με έκπτωση στο περίπτερο εισόδου με στρατιωτική ή βετεράνος ταυτότητα με φωτογραφία.

Night Rider Βραδινή τιμή: Η είσοδος μετά τις 5:00 μ.μ. μειώνεται σημαντικά, αλλά διατίθεται μόνο στην πύλη. Πρόκειται για τα 2/3 της τιμής ενός τακτικού εισιτηρίου για κάθε ηλικιακή ομάδα.

Kennywood Season Passes: Το Kennywood Park προσφέρει πολλά με τα Season Passes, τα οποία έρχονται σε τρία επίπεδα. Όλα τα περάσματα περιλαμβάνουν απεριόριστη είσοδο το καλοκαίρι, μισή τιμή σε επιλεγμένες νύχτες Phantom Fright, δωρεάν Φώτα διακοπών, εκπτώσεις για το Bring-a-Buddy Days και εκπτώσεις για φαγητό και λιανικό εμπόριο. Το Silver Pass είναι διαθέσιμο για κάτω από $ 100 και οι ανανεώσεις είναι $ 10 off. Το Senior Pass μειώνεται ακόμη περισσότερο.

Το Ride & Slide Pass προσθέτει το Sandcastle πάρκο απεριόριστη είσοδος και περισσότερα πάρκα Sandcastle προνόμια. Το Premium Pass προσθέτει κουπόνια στάθμευσης, δωρεάν διανυκτερεύσεις Phantom Fright, περιήγηση VIP Coaster, πετάσματα πεζοπορίας, εκπτώσεις Sky Coaster και ανταλλαγή ημέρας Idlewild & Soak Zone Buddy Day, αλλά κανένα πλεονέκτημα Sandcastle.

Τοποθεσία και οδηγίες του Kennywood

Το πάρκο ψυχαγωγίας Kennywood βρίσκεται στο West Mifflin, μόλις 12 μίλια νοτιοανατολικά του κέντρου του Πίτσμπουργκ στο PA 837 κατά μήκος του ποταμού Monongahela .

Από το Interstate 376 (που τρέχει από το κέντρο του Pittsburgh στο Monroeville) θα κατεβείτε στην έξοδο Swissvale (Νο. 7). Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα καλά σήματα με βέλη στο Kennywood. Προτιμώμενος χώρος στάθμευσης είναι $ 5 ανά όχημα. οι υπόλοιποι χώροι στάθμευσης είναι δωρεάν. Το λεωφορείο PAT 61C σταματά επίσης στο πάρκινγκ του Kennywood όταν το πάρκο είναι ανοιχτό.

Kennywood βόλτες και παιχνίδια

Το πάρκο ψυχαγωγίας Kennywood διαθέτει δεκάδες μεγάλες βόλτες, όπως η Μαύρη Χήρα, το Sky Rocket, το Ghostwood Estate, το Κοσμικό Χάος, το SwingShot, το Skycoaster, το χαλύβδινο παλάτι του Phantom's Revenge, τρία κλασικά ξύλινα σκεύη και το Externator indoor coaster. Τρεις βόλτες με νερό, παραδοσιακές διαδρομές διασκέδασης, και Kiddieland με 14 "μόνο για παιδιά" βόλτες συνεχίζουν τη διασκέδαση. Το Kennywood διαθέτει επίσης πολλά παιχνίδια, στοές και κατάστημα δώρων.

Ψυχαγωγία

Απολαύστε παλιές και νέες μελωδίες με το The Kennyville Party Band και το RockNATION δείχνει.

Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν το Funky Fairy Tales στο Kiddieland.

Ειδικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν Κοινοτικές Ημέρες με πικ-νικ που γιορτάζουν διαφορετικές κοινότητες και Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς με πικ-νικ που γιορτάζουν διαφορετικές εθνοτικές παραδόσεις. Το Φεστιβάλ Εορτασμού Αμερικής παρέχει παλιομοδίτικη διασκέδαση κατά την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, με χειροτεχνίες, παρέλαση και πυροτεχνήματα. Οι παρελάσεις φαντασίας φθινοπώρου περνούν από το πάρκο κάθε βράδυ από τα μέσα Αυγούστου μέχρι το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας

Οι νύχτες Phantom Fright είναι ανοιχτές τις Παρασκευές και τα Σάββατα μέχρι τον Οκτώβριο. Τα φώτα διακοπών με περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια φώτα και το πιο ψηλό χριστουγεννιάτικο δέντρο του κράτους είναι ανοιχτά την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου.

Καλύτεροι χρόνοι για επίσκεψη

Σύμφωνα με τους ανθρώπους στο Kennywood, τα ελαφρύτερα πλήθη τείνουν να είναι τις Κυριακές τον Μάιο ή τον Ιούνιο, και τις περισσότερες εβδομάδες καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ημέρα Μνήμης και η 4η Ιουλίου είναι, επίσης, εκπληκτικά, δεν είναι πολύ απασχολημένοι. Εάν δεν σας πειράζει μερικές σταγόνες βροχής, τότε δοκιμάστε το πάρκο τις ημέρες όταν η πρόγνωση του καιρού απαιτεί κάποια βροχή. Εάν η πλειοψηφία των βόλτων καταλήξει να χρειαστεί να κλείσει για καιρικές συνθήκες για δύο συνεχόμενες ώρες, ο Kennywood θα προσφέρει δωρεάν εισιτήριο επιστροφής (θα πρέπει να ζητήσετε από το Guest Relationships).

Kennywood Συμβουλές

Συντομεύστε το χρόνο σας στη σειρά. Φτάστε νωρίς και κατευθυνθείτε κατευθείαν στο πίσω μέρος του πάρκου, εργάζοντάς σας μπροστά. Θα ξοδέψετε λιγότερο χρόνο σε γραμμές έτσι. Όπως αναμενόταν, οι γραμμές ποδηλασίας τείνουν να είναι μικρότερες νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ.

Ελέγξτε τους περιορισμούς ύψους του Kennywood πριν επισκεφθείτε και προετοιμάστε το παιδί σας εκ των προτέρων με τι να περιμένετε.

Εξοικονομήστε χρήματα για την είσοδο.

Διπλά τη διασκέδαση. Δεν μπορώ να αποφασίσω αν θέλετε κυλόττες ή νεροτσουλήθρες; Ξεκινήστε τη μέρα σας στο Sandcastle και στη συνέχεια αγοράστε ένα εισιτήριο Kennywood Night Rider στα Sandcastle Guest Relations, καλό για είσοδο στο Kennywood μετά τις 5:00 μ.μ.

Εξοικονομήστε χρόνο στην πύλη. Τα εισιτήρια FunDay μπορούν να αγοραστούν και να τυπωθούν ηλεκτρονικά. Όταν φτάσετε στο Kennywood, απλά κατευθυνθείτε κατευθείαν στην είσοδο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και είστε καλοί να πάτε!