Εδώ είναι τα γεγονότα για τους νόμους της μαριχουάνας στο Λος Άντζελες και την Καλιφόρνια

Οι νόμοι που διέπουν τη χρήση κάνναβης για φάρμακα και αναψυχή

Ομοσπονδιακά, η μαριχουάνα εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται ως σκληρό φάρμακο. Αλλά η Καλιφόρνια έχει αποποινικοποιήσει και έκανε ιατρική μαριχουάνα νόμιμη με την πρόταση 215 το 1996. Εδώ είναι μερικές από τις βασικές βασικές βάσεις της χρήσης κάνναβης, της κατοχής και της καλλιέργειας στο Λος Άντζελες και την πολιτεία της Καλιφόρνιας.

Οι νόμοι της μαριχουάνας στο Λος Άντζελες: Τα πραγματικά περιστατικά

Τι σημαίνει «αποποινικοποίηση»;

Συνήθως αυτό σημαίνει ότι ένα αδίκημα κατοχής για πρώτη φορά μαριχουάνας δεν φέρει χρόνο φυλάκισης ή δεν οδηγεί σε ποινικό μητρώο (αν πρόκειται για μικρές ποσότητες του φαρμάκου για προσωπική κατανάλωση).

Η Καλιφόρνια διαθέτει μια ενεργή βιομηχανία κάνναβης, η οποία είναι εξουσιοδοτημένη να διεξάγει έρευνα σχετική με κάνναβη.

Πώς η κάνναβη διαφέρει από τη μαριχουάνα που καπνίζεται ή καταναλώνεται;

Το κάνναβο είναι μια ποικιλία φυτικών ειδών κάνναβης σάλιου L., που περιέχει λιγότερο από 1 τοις εκατό τετραϋδροκανναβινόλη (THC), το κύριο ψυχοδραστικό συστατικό στη μαριχουάνα.

Ως εκ τούτου, δεν απορροφάται για ψυχεδελικές επιδράσεις αλλά χρησιμοποιείται ως συστατικό ή συστατικό ορισμένων προϊόντων.

Ιστορικά, η κάνναβη έχει χρησιμοποιηθεί ως συστατικό στοιχείο στην κατασκευή σχοινιών, χαρτιού, βαφών, ενδυμάτων και υφασμάτων. Δεν είναι ασυνήθιστο αυτές τις μέρες να τα βρούμε στα καλλυντικά, τα τρόφιμα όπως το γάλα κάνναβης, οι ζωοτροφές και τα πλαστικά.

Πώς έγινε η ιατρική μαριχουάνα Νομική στο Λος Άντζελες και την Καλιφόρνια;

Σε ομοσπονδιακό επίπεδο, η μαριχουάνα εξακολουθεί να κατατάσσεται σε μια κατηγορία σκληρών ναρκωτικών μαζί με το LSD και την ηρωίνη. δεν έχει αποποινικοποιηθεί. Παρόλα αυτά, ορισμένα κράτη έχουν νομιμοποιήσει τη χρήση τους για ιατρικούς σκοπούς. Όταν η Πρόταση 215 της Καλιφόρνιας πέρασε το 1996, το κράτος έγινε ένα από τα περισσότερα από δώδεκα κράτη για να κάνει τη ιατρική μαριχουάνα νόμιμη.

Πρόταση 215: Τα πραγματικά περιστατικά