Τοστ στην αγορά

Είστε λαχταρά αυγά και μπέικον; Ή ένα χορτοφαγικό brunch; Μην ανησυχείτε, σας έχουμε καλύψει.

Σημείωση: Αυτό το άρθρο ενημερώθηκε από έναν τρέχοντα εμπειρογνώμονα τον Ιούνιο του 2016. Η παρακάτω επισκόπηση έγινε λίγα χρόνια μετά, πολλά άλλαξαν στο Toast. Ελεγξέ το μόνος σου!

Όταν το Toast στην Αγορά άνοιξε πριν από λίγα χρόνια, ήταν το buzzed-about φαγητό.

Προσπάθησα να το φάω αρκετές φορές, αλλά ματαιώθηκε από τους χρονικούς περιορισμούς της δουλειάς μου και του ασυμβίβαστου χρονοδιαγράμματος της μεσημεριαίας διάρκειας. Περιττό να πω ότι ήμουν ενθουσιασμένος σήμερα το πρωί, όταν μια σπάνια διακοπή στο πολυάσχολο χρονοδιάγραμμά μου επέτρεψε για brunch στο hotspot NuLu.

Η ατμόσφαιρα στο τοστ

Το εξωτερικό του κτιρίου δεν είναι αξιοσημείωτο. Χωρίς διεύθυνση και απότομο μάτι, θα ήταν εύκολο να το περάσετε. Ο μετρημένος χώρος στάθμευσης του δρόμου βοηθά να εντοπίσετε το εστιατόριο, αλλά ο μετρημένος χώρος στάθμευσης είναι επίσης ένα drag, ειδικά για τον κύριο που καθόταν δίπλα μου και η σύζυγός μου που είχε ένα εισιτήριο κυκλοφορίας και μια μπότα από τροχό που τον περιμένει.

Μετά από μια σύντομη αναμονή, η σύζυγός μου και εγώ καθίσαμε σε ένα τραπέζι δύο ατόμων. Τα τραπέζια στο εστιατόριο είναι τόσο κοντά, ώστε να αισθάνεστε σαν να κάθεστε σε ένα τραπέζι με ψησταριά σε ένα μπιστρό σε ιαπωνικό στιλ. Το εστιατόριο ήταν συσκευασμένο στις 11 π.μ., και η δυναμική ατμόσφαιρα δεν ευνοεί την ουσιαστική συζήτηση.

Το φαγητό στο τοστ

Ο καφές στο Toast on Market είχε γεύση καμένο και αναιμικό. Σώσαμε ένα φλιτζάνι με άφθονο κρέμα και ζάχαρη, αλλά πήγα με νερό - μόνο μετά από αυτό. Η σύζυγός μου μου παραπονέθηκε για το ίδιο πρόβλημα, οπότε ξέρω ότι δεν ήμουν υπερβολικά επικριτικός.

Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από άλλα ποτά για να διαλέξετε, αλλά τα περισσότερα είναι $ 5 και άνω, σχεδόν όσο πολλά από τα γεύματα.

Οι επιλογές τροφίμων κυμαίνονται από $ 6 έως $ 13. Από τη στιγμή που διατάξαμε τη στιγμή που το φαγητό μας σερβίρεται, περάσαμε περίπου 25 λεπτά. Παραγγείλα ένα γαλλικό πιάτο φρυγανιάς που ονομάζεται "Ο βασιλιάς". Ήταν μια μπριότσα γεμάτη με φυστικοβούτυρο και μπανάνα, ελαφρώς ξεσκονισμένη με ζάχαρη ζαχαροπλαστικής και σερβίρεται με μια πλευρά σιροπιού και καστανιάς καστανιάς. Κατά την πρώτη μπουκιά, το πιάτο είχε ιατρική γεύση σαν ένα σιρόπι βήχα. Και ενώ περίμενα να γίνουν οι γευστικοί γευστικοί έλεγχοι μου γευστικές για τις γεύσεις που ποτέ δεν είχα βιώσει σε ένα πιάτο μπριότ, η γεύση δεν βελτιώθηκε ποτέ. Η καφετιά κατσαρόλα hash έπεσε με αυτό που έπρεπε να είναι μια σέσουλα παγωτού. Ήταν κρύο και δεν δοκιμάστηκε για τίποτα συγκεκριμένα.

Η σύζυγός μου επέλεξε να κάνει τη δική της ομελέτα τριών αυγών με σπανάκι και λευκό τυρί τσένταρ. Σερβίρεται με δύο κομμάτια φρυγανιάς και ένα φλιτζάνι από μικτά φρούτα: μήλα, πορτοκάλια και σταφύλια. Η ομελέτα έφτασε γυμνή, χωρίς καμιά άκρη στην κορυφή, όπως θα περίμενε κανείς αν παραγγέλλει μια ομελέτα οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη. Ήταν ένα επίπεδο κίτρινο ορθογώνιο και βαρετό στο μάτι. Η πλήρωση όπως διατάχθηκε ήταν τόσο ήπια όσο το εξωτερικό του πιάτου.

Ενώ η οικογένεια των τυριών τσένταρ συνήθως φέρνει μια μικρή γροθιά ωριμότητας και καρυδιού της γεύσης, αυτό το τσένταρ ήταν σχεδόν προβολόνη στη φύση. Το φλιτζάνι φρούτων ήταν μόνο ένα κύπελλο φρούτων και τίποτα περισσότερο. Αυτές οι επιφανειακές παρατηρήσεις συμπεριλαμβάνονται για να υπογραμμιστεί πόσο οδυνηρή ήταν η αισθητηριακή εμπειρία από το μάτι στο στόμα. Δοκίμασα ένα κομμάτι μήλου, και μάλιστα έλειπε από κάθε γεύση.

Η συνολική εμπειρία

Οι προσδοκίες μου για το Toast on Market μπορεί να ήταν υπερβολικά υψηλές με βάση τη διαφημιστική εκστρατεία που το εστιατόριο παίρνει κανονικά γύρω από την πόλη. Δεν βρήκα τίποτα το ιδιαίτερο για να συστήσω στους άλλους και δεν μπορώ να φανταστώ να τρώω εκεί πάλι με βάση την πρώτη μου εμπειρία. Ο καλύτερος τρόπος για να αναθεωρήσετε το εστιατόριο μπορεί να είναι να μοιραστείτε ένα τελευταίο ανεπίσημα σχόλιο. Η σύζυγός μου μου είπε ότι έπρεπε να δοκιμάσω τη φρυγανιά της. Πήρε το βότσαλο σε μαρμελάδα φράουλας και μου έδωσε το δρόμο μου.

Μου έδωσε αυτό που έπρεπε να είναι το πιο ξηρό κομμάτι ψωμιού που σερβίρεται πάντα σε ένα εστιατόριο. Ήταν σαν να προσπαθείτε να φάτε ένα υπερμεγέθη δισκίο κοινωνίας χωρίς τον καπετάνιο του κρασιού. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσα να τα καταφέρω ήταν να πάρω μια ολίσθηση νερού και να αφήσω το ψωμί να κορεστεί στο στόμα μου πριν καταπιεί. Ακόμη και το toast στο Toast on Market δεν ήταν καλό. Ωστόσο, το όνομα του εστιατορίου φέρνει μια αυστηρή προειδοποίηση: τοστ είναι το πιο βαρετό πρωινό φαγητό που μπορώ να σκεφτώ και το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για το Toast on Market.

Τοστιέρα στην ιστοσελίδα της αγοράς

Σημείωση: Το άρθρο αυτό ενημερώθηκε από έναν τρέχοντα εμπειρογνώμονα τον Ιούνιο του 2016.