Τα καλύτερα ανεξάρτητα καταστήματα Candy στο Λούισβιλ

Πού να βρείτε χειροποίητες καραμέλες, σοκολάτες Kentucky Derby και πολλά άλλα

Είστε λαχταρούσα κάτι γλυκό; Λοιπόν, έχετε τύχη! Το Λούισβιλ διαθέτει άφθονες ανεξάρτητες ζαχαροπλάστες βυθίζοντας τις σοκολάτες και κατασκευάζοντας ολοκαίνουργιες καραμέλες. Ακριβώς πάνω από τον ποταμό από το Λούισβιλ, το Schimpff έχει ακόμη ένα μουσείο καραμελών στην ιστορική προθήκη.

Κεραμίδια από πόρτα κελάρι

Ειδικευμένες σε γκουρμέ, χειροποίητες σοκολάτες, οι σοκολατάκια πόρτας μπορούν να βρεθούν στο Dundee Candies, το Galt House , το Holy Grale, τα Lotsa Pasta και πολλοί άλλοι λιανοπωλητές γύρω από το Λούισβιλ.

Cellar Door δεν είναι μόνο μια εταιρεία χονδρικής πώλησης, αλλά και μια θέση στην αγορά του Butchertown. Όπως και όλα τα άλλα καταστήματα σοκολάτας σε αυτόν τον κατάλογο, είναι ιδιαίτερα απασχολημένοι κατά τη διάρκεια των διακοπών και του Kentucky Derby, κάνοντας μπάλες μπέρμπον και άλλα.

1201 Story Ave., Ste. 109
Louisville, KY 40206
(502) 561-2940

Dundee Candy Shop

Ένα χαριτωμένο κατάστημα με φιλικό προσωπικό, το Dundee είναι μια πόρτα κάτω από την τοποθεσία του Highland στο North End Café . Είναι ένα μικρό κατάστημα, αλλά είναι μια βολική στάση για φανταχτερά χειροποίητα σοκολατάκια καθώς και πολύχρωμα σαγηνευτικά δώρα. Φέρνουν, όπως και όλα αυτά τα καταστήματα, τα περίφημα καραμέλες του Louisville- Modjeskas και πολλά άλλα .

2112 Bardstown Rd.
Louisville, Kentucky 40205
(502) 452-9266

Τα καραμέλα του Muth

Πωλούν καραμέλα στην Αγορά Αγ. Από το 1921, πολύ πριν από την περιοχή έφτιαξε Nulu. Τα Candies του Muth είναι πραγματικά μέρος της ιστορίας της Louisville.

Το κατάστημα είναι παλιομοδίτικο σε ντεκόρ και αίσθηση, ειδικά σε σύγκριση με μερικούς από τους γείτονές του, καθώς η Αγορά έχει γίνει ένα κέντρο για γκαλερί και στούντιο σχεδιασμού, αλλά η ατμόσφαιρα έχει αφετηρία, υπάρχει ένας λόγος που ο Muth's εξακολουθεί να είναι γεμάτος πελάτες. Οι σοκολάτες είναι μια πολύ καλή απόλαυση για φαγητό. Συχνά απασχολημένος, η γραμμή μπορεί να βγάλει την πόρτα κατά τη διάρκεια των διακοπών.

630 East Market St.
Louisville, KY 40202
(800) 556-8847
(502) 585-2952

Η ζαχαροπλαστική του Schimpff

Εάν είστε λάτρης καραμέλα και δεν έχετε φτάσει στο Schimpff, ήρθε η ώρα να κατευθυνθείτε προς το Jeffersonville. Η προθήκη, γεμάτη με σημάδια πλημμύρας που σηματοδοτούν την περιφερειακή ιστορία, φιλοξενεί ένα κατάστημα καραμελών, ένα εργοστάσιο καραμελών, ένα παγωτό / μεσημεριανό πάγκο και ένα μουσείο καραμελών. Σταματήστε για ένα σνακ, δείτε τα παλιά καραμέλα καραμέλα και προσέξτε τους να φτιάξουν το πρωτότυπο κόκκινο κούτσουρο, έναν ισχυρισμό Schimpff για τη φήμη. Αυτό είναι σωστό, πότε έκανες ένα ζεστό ζεστό ζεστό καραμέλα! Την τελευταία φορά που σταμάτησα, οι υπάλληλοι βυθούσαν τον Όρεο στη σοκολάτα και έδωσαν δείγματα από αυτή την απολαυστική θεραπεία. Αγόρασα περισσότερα από όσα σχεδίαζα και δεν το λυπάμαι.

Η ζαχαροπλαστική του Schimpff
347 St.
Jeffersonville, ΙΝ 47130
(812) 283-8367

Έχει περάσει το αγαπημένο σας κατάστημα καραμελών; Μπορείτε να σκεφτείτε ένα κατάστημα που πρέπει να προσθέσουμε στη λίστα;