Ταξίδι Αυγούστου στην Καραϊβική

Μηνιαία Καραϊβική Ταξιδιωτικός Οδηγός

Η εποχή των τυφώνων στην Καραϊβική βρίσκεται σε εξέλιξη σε εξέλιξη τον Αύγουστο, αλλά οι πιθανότητες μιας τροπικής καταιγίδας ή πλήρους καταιγισμού τυφώνα είναι ακόμα λιγότερες από ό, τι θα ήταν το Σεπτέμβριο. Ωστόσο, για να μειώσετε τις πιθανότητές σας να χτυπήσετε από έναν τυφώνα ή μεγάλη καταιγίδα στο ταξίδι σας, παραμείνετε μακριά από τα πιο ανατολικά νησιά, όπως η Τζαμάικα , η Αϊτή, η Κούβα και οι Μπαχάμες . Η νότια Καραϊβική, από την Αρούμπα στο Τομπάγκο , είναι συνήθως το ασφαλέστερο μέρος για να αποφύγετε αυτές τις καταιγίδες, καθώς βρίσκονται εκτός της φυσιολογικής οδού των τυφώνων του Ατλαντικού.

Οι θερμοκρασίες του Αυγούστου συνήθως κυμαίνονται από περίπου 78ºF έως 88ºF και τα επίπεδα της θερινής υγρασίας είναι εμφανή σε πολλά νησιά. Αν και ο Αύγουστος είναι ένας από τους πιο καυτούς μήνες στην Καραϊβική, είναι ακόμα μερικές μόνο μέσες υψηλότερες κατά μέσο όρο από τους «πιο κρύους» μήνες, καθώς ο ωκεανός ρυθμίζει τη θερμοκρασία.

Τον Αύγουστο, η Θάλασσα της Καραϊβικής είναι επίσης θερμότερη με μέση θερμοκρασία 83ºF. Ακόμη και αν οι θερμοκρασίες του Αυγούστου στο σπίτι είναι παρομοίως ζεστές και υγρές, δεν είναι πιθανό να βρείτε θαλασσινό νερό που είναι άνετο να κολυμπήσετε!

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν περίπου 12 βροχερές ημέρες στην Καραϊβική τον Αύγουστο, καθώς ο Αύγουστος είναι η αρχή της εποχής των βροχών στην Καραϊβική. Οι περιοχές του Wetter τον Αύγουστο περιλαμβάνουν το Nassau στις Μπαχάμες, καθώς και τη Μαρτινίκα και τη Δομίνικα.

Έλεγχος τιμών και κριτικών της Καραϊβικής στο TripAdvisor

Επίσκεψη στην Καραϊβική τον Αύγουστο: Πλεονεκτήματα

Τα ποσοστά χαμηλής σεζόν είναι τα μεγαλύτερα αξιοθέατα, καθώς και οι θερμές, μέσες καλοκαιρινές θερμοκρασίες σε όλη την περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των Μπαχάμες και των Βερμούδων.

Εάν θέλετε να μείνετε σε παραθαλάσσια θέρετρα και να έχετε αρκετό χώρο αγκώνας στην παραλία, αυτή είναι η ώρα να επισκεφθείτε την Καραϊβική! Πλέον, αυτός είναι ο μήνας που πιθανόν να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις και ξενοδοχεία της Καραϊβικής.

Επίσκεψη στην Καραϊβική τον Αύγουστο: Μειονεκτήματα

Κάποιοι προορισμοί μπορεί να αισθάνονται λίγο "νεκροί" αυτή τη στιγμή του έτους, και όχι κάθε έλξη μπορεί να είναι ανοιχτό.

Για τις Βερμούδες, ωστόσο, ο Αύγουστος είναι το ύψος της υψηλής περιόδου. Οι τροπικές καταιγίδες και οι τυφώνες προκαλούν ανησυχία σε ολόκληρη την περιοχή τον Αύγουστο και δεδομένου ότι οι θερμοκρασίες στα βόρεια γεωγραφικά πλάτη είναι περίπου οι ίδιες με τις τροπικές, το ταξίδι στην Καραϊβική δεν έχει τόσο πολύ «διασκεδαστικό στον ήλιο» κατά τη διάρκεια του Αυγούστου .

Τι να φοράτε και τι να συσκευάσετε

Τα στρώματα βαμβακιού που χαλαρώνουν θα σας κρατήσουν δροσερά κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά σε νησιά όπου το κλίμα είναι πιο τροπικό και η υγρασία μπορεί να είναι ένα ζήτημα. Μην ξεχνάτε μαγιό, άφθονο αντηλιακό, καπέλο και γυαλιά ηλίου. Αν και τα περισσότερα μέρη θα παρέχουν πετσέτες δίπλα στην πισίνα, μπορείτε επίσης να θελήσετε να συσκευάσετε τη δική σας πετσέτα θαλάσσης εάν έχετε ιδιαίτερη προτίμηση στο μέγεθος, ειδικά. Επίσης, ανάλογα με τον καιρό, ένα ελαφρύ σακάκι μπορεί ή δεν μπορεί να χρειαστεί τη νύχτα και αν ανησυχείτε για τις βροχοπτώσεις της εποχής των πρόωρων τυφώνων, ένα σακάκι βροχής μπορεί επίσης να είναι μια καλή επιλογή.

Θα θέλετε ρούχα dressier για την επίσκεψη ωραία εστιατόρια ή κλαμπ, και είναι πάντα μια καλή ιδέα να ελέγξετε την πολιτική κώδικα ένδυσης πριν βγείτε έξω? μερικά μέρη απαιτούν ένα αθλητικό παλτό, μερικοί απαιτούν ένα πουκάμισο πουκάμισο κλπ. Θα θελήσετε επίσης να φέρετε πιο επίσημα υποδήματα από απλά σαγιονάρες και αθλητικά παπούτσια.

Αύγουστος Εκδηλώσεις και Φεστιβάλ

Λατρεύω τον αγώνα Κύπελλο στις Βερμούδες, και θα πάμε πολύ ακόμα κι αν δεν είσαι οπαδός του κρίκετ. Όλο το νησί ξεκινάει για τις εθνικές του διακοπές. Ο Αύγουστος είναι επίσης το αποκορύφωμα του φεστιβάλ Crop Over το καλοκαίρι του Μπαρμπάντος.

Και, όπως πάντα, προσέξτε για εβδομαδιαία γεγονότα που συμβαίνουν στο θέρετρο ή στο ξενοδοχείο σας. Ακόμη και αν δεν συμβαίνουν γεγονότα που αφορούν ειδικά τα νησιά, υπάρχει σχεδόν πάντα κάποιο είδος διασκέδασης που συμβαίνει κάθε βράδυ, από καλύμματα σε χορευτικά κλαμπ μέχρι αγωνίσματα κενών θέσεων και πολλά άλλα!