Νικαράγουα Τρόφιμα και Ποτά

Όλα για τη Νικαράγουα φαγητό και ποτό

Κάντε μια μαγειρική περιήγηση στην Κεντρική Αμερική! Υπάρχει ένα άρθρο με γενικές πληροφορίες για τα τρόφιμα και τα ποτά κάθε χώρας της Κεντρικής Αμερικής . Αλλά αυτό το θέμα πηγαίνει περισσότερο σε βάθος για τα παραδοσιακά πιάτα στη Νικαράγουα.

Όλα τα παραδοσιακά τρόφιμα και ποτά της Νικαράγουας είναι αντιπροσωπευτικά της ποικιλίας των κατοίκων της. Ισπανικά, κρεολικά, Garifuna και αυτόχθονες Νικαραγουανικές κουζίνες έχουν επηρεάσει όλα τα τρόφιμα της σύγχρονης Νικαράγουας, τα οποία οι περισσότεροι ταξιδιώτες βρίσκουν νόστιμα - και εξαιρετικά φθηνά.

Αρχίζω να πεινάω? Δοκιμάστε το φαγητό και το ποτό της Νικαράγουας! Φροντίστε να ακολουθήσετε τις συνδέσεις για τις συνταγές της Νικαράγουας και άλλες πληροφορίες.

Πρωινό στη Νικαράγουα:

Ένα τυπικό πρωινό της Νικαράγουας που βρίσκετε στα περισσότερα σπίτια και εστιατόρια αποτελείται συνήθως από αυγά, τυρί, γαλό πινγκτό (βλέπε παρακάτω) και γλυκά plantains, σερβίρεται με λευκό ψωμί ή τορτίγια καλαμποκιού. Φρέσκο ​​χυμό ή καφές συνοδεύει τα περισσότερα πρωινά της Νικαράγουας.

Νικαράγουα Γεύματα:

Η πλειοψηφία των γευμάτων της Νικαράγουας βασίζεται στα παραδοσιακά τρόφιμα της Νικαράγουας. Αυτά περιλαμβάνουν το καλαμπόκι, τα φασόλια, τα μπαχαρικά, την yucca και τις πιπεριές. Ένα χαρακτηριστικό γεύμα της Νικαράγουας που μπορείτε να δοκιμάσετε σε ολόκληρη τη χώρα μπορεί να περιλαμβάνει κρέας όπως κοτόπουλο, χοιρινό κρέας ή φρέσκα θαλασσινά από τις απέραντες ακτές της Νικαράγουας, τα βαθιά τηγανητά κοτόπουλα, το ρύζι και τα φασόλια (αλλού " gallo pinto ") και μια σαλάτα λάχανο. Το νερό και το κρέας από καρύδες είναι επίσης ένα κοινό συστατικό, κυρίως στην ακτή της Καραϊβικής.

Άλλα γεύματα της Νικαράγουας:

Σνακ & Πλευρές στη Νικαράγουα:

Παραδοσιακά επιδόρπια της Νικαράγουας:

Ποτά στη Νικαράγουα:

Το ποτό της Νικαράγουας "el macuá", είναι ένα μείγμα ελαφρού ρούμι, χυμού γουάβα, χυμού λεμονιού και ζάχαρης ψηφίστηκε πρόσφατα το επίσημο ποτό της Νικαράγουας. Κάθε ταξιδιώτης πρέπει να δοκιμάσει αυτό το ποτό, είναι πολύ νόστιμο.

Όταν πρόκειται για cerveza (μπύρα), τα πιο δημοφιλή μπίρα της Νικαράγουας είναι η Toña και η La Victoria. Το Bufalo είναι μια σχετικά νέα μπύρα της Νικαράγουας.

Αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε διεθνείς μπύρες όπως Heineken και Corona και είναι εύκολο να βρείτε στη Νικαράγουα.

Το πλεονέκτημα των τροπικών φρούτων της Νικαράγουας χρησιμοποιείται σε πολλά μη αλκοολούχα ποτά, αναμεμιγμένα με νερό, γάλα ή γιαούρτι. Στη Νικαράγουα, είναι καλύτερο να κάνετε λάθος στην ασφαλή πλευρά, αν δεν είστε σίγουροι ότι το νερό καθαρίζεται. παραγγείλετε επίσης το ποτό σας αμαρτία hielo , ή χωρίς πάγο.

Πού να φάτε και τι θα πληρώσετε:

Στην πρωτεύουσα της Νικαράγουας της Μανάγκουα, οι διεθνείς αλυσίδες όπως οι McDonalds είναι σχεδόν εξίσου συνηθισμένες με τα αυθεντικά εστιατόρια της Νικαράγουας. Προχωρήστε στην αγορά στο Λεόν για κάποια φτηνή κουζίνα της Νικαράγουας ή στο κεντρικό πάρκο της Γρανάδας για ένα πιάτο vigoron από έναν πωλητή στο δρόμο. Στις παράκτιες πόλεις της Νικαράγουα, όπως το San Juan del Sur και το Bluefields, απολαύστε μερικά από τα πιο φρέσκα θαλασσινά στον κόσμο - συμπεριλαμβανομένου του αστακού - στα παραλιακά εστιατόρια.

Ευτυχώς, το φαγητό της Νικαράγουας είναι εξαιρετικά φθηνό. Και αυτό περιλαμβάνει τον αστακό.

Θέλετε να δοκιμάσετε το πραγματικό φαγητό της Νικαράγουας στη Νικαράγουα ;:

Τα καλύτερα μέρη για να πάρετε μια αληθινή αίσθηση του τι είναι τα παραδοσιακά πιάτα είναι σαν τα μικρά τοπικά εστιατόρια.

Αυτό το άρθρο έχει ενημερωθεί από την Marina K. Villatoro