Ιαματικά λουτρά και θερμές πηγές της Νότιας Αμερικής

Μια σπα διακοπές - τι ένας τρόπος για να χαλαρώσετε!

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι κατά μήκος των ηφαιστειακών περιοχών των Άνδεων από τον Παναμά μέχρι την άκρη της Παταγονίας, η Νότια Αμερική έχει χιλιάδες θερμές πηγές. Οι θερμές πηγές ή οι ιαματικές πηγές και οι πηγές γεωδαισίας συνδέονται με την ηφαιστειακή δραστηριότητα και τους πρόσφατα σχηματισμένους, θερμούς, πυριγενείς βράχους.

Μερικά από αυτά τα θερμικά σημεία έχουν αναπτυχθεί σε περιοχές θέρετρων ή spa που προσφέρουν υπηρεσίες από λουτρά μεταλλικού νερού, λουτρά με λάσπη, μασάζ σε απολέπιση και ενυδατικές θεραπείες σώματος.

Άλλοι είναι λίγο περισσότερο από μια διεύρυνση ενός ποταμού. Όπου και αν βρίσκονται, προσφέρουν στον ταξιδιώτη μια ευπρόσδεκτη ευκολία.

Τα αστικά ιαματικά λουτρά μπορεί να μην έχουν τις φυσικές ιαματικές πηγές για να τροφοδοτούν τα λουτρά τους, αλλά προσφέρουν όλες τις πολυτέλειες για να περιποιηθούν και να μεταχειριστούν τους καλεσμένους τους. Σχεδιάστε διακοπές με στάσεις σε ένα ή περισσότερα από αυτά τα σπα και θέρετρα all-service και περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

Ανά χώρα, βορρά προς νότο και πάλι πίσω, υπάρχουν μερικά από τα ιαματικά λουτρά και τις θερμές πηγές της Νότιας Αμερικής. Εάν έχω χάσει το αγαπημένο σας, μην ξεχάσετε να με ενημερώσετε!

Κολομβία

Βολιβία
Θερμικά :