Λονδίνο στο Stratford-upon-Avon με τρένο, λεωφορείο και αυτοκίνητο

Πώς να φτάσετε στο Stratford-upon-Avon Από το Λονδίνο

Το Stratford-upon-Avon είναι μία από τις δημοφιλέστερες πόλεις της Βρετανίας για διεθνείς επισκέπτες. Ακόμα και να φτάσετε εκεί από το Λονδίνο, περίπου 100 μίλια μακριά, ειδικά αν δεν θέλετε να γυρίσετε για τρένο μετά από μια επίδειξη στο Royal Shakespeare Theatre , μπορεί να είναι μια πρόκληση. Χρησιμοποιήστε αυτές τις οδηγίες ταξιδιού για να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στην πατρίδα του Σαίξπηρ. Οι παρακάτω πόροι πληροφοριών θα σας οδηγήσουν στο καλύτερο ταξίδι για τον προϋπολογισμό και το στυλ ταξιδιού σας.

Επίσης, θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν η διανυκτέρευση μετά από μια επίδειξη μπορεί να είναι μόνο η καλύτερη επιλογή.
Διαβάστε περισσότερα για το Stratford-upon-Avon

Πώς να πάτε εκεί

Με το τρένο

Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί Chiltern τρέχουν τρία τρένα καθημερινά σε κάθε κατεύθυνση μεταξύ του σταθμού Stratford-upon-Avon και του σταθμού London Marylebone. Το ταξίδι διαρκεί μεταξύ δύο ωρών και δέκα λεπτών και δυόμισι ωρών. Οι εισιτήρια για τις λιγότερο δημοφιλείς (πολύ νωρίς και μεσημέρι) είναι οι φθηνότερες, με ένα ταξίδι μετ 'επιστροφής £ 11 δυνατό όταν αγοράζονται ως δύο εισιτήρια μονής κατεύθυνσης .

Συμβουλές ταξιδιού του Ηνωμένου Βασιλείου Εάν είστε πρόθυμοι να αλλάξετε τρένα, μπορείτε πραγματικά να εξοικονομήσετε χρόνο και να έχετε μεγαλύτερη επιλογή τρένων. Υπάρχουν υπηρεσίες από το σταθμό Marylebone στο Stratford μέσω του Leamington Spa που με τη μεταβολή στο Leamington Spa εξακολουθούν να διαρκούν λιγότερο από δύο ώρες. Ο φθηνότερος ναύλος για αυτό το ταξίδι μετ 'επιστροφής (τον Νοέμβριο του 2016 για το Φεβρουάριο του 2017) ήταν £ 29,50.

Προσέξτε να αποφύγετε τα τρένα που εξέρχονται από το Marylebone ή το London Euston που αλλάζουν στη Birmingham Moor Street. Παίρνουν περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα, αλλά είναι πολύ πιο ακριβά (£ 174 μετ 'επιστροφής όταν ελέγχονται τρεις μήνες νωρίτερα).

Εάν σχεδιάζετε να δείτε ένα Matinee στο Royal Shakespeare Theatre ή δεν σχεδιάζετε να δείτε μια επίδειξη καθόλου, είναι ευκολότερο να επωφεληθείτε από αυτές τις φθηνότερες τιμές επειδή αφήνουν το Stratford πολύ νωρίς για να δουν μια βραδινή παράσταση.

Με λεωφορείο

Το National Express εκτελεί καθημερινά τρεις εκδρομές με πούλμαν καθημερινά στο σταθμό λεωφορείων Stratford-upon-Avon Riverside του σταθμού λεωφορείου του Λονδίνου Victoria. Το ταξίδι διαρκεί λιγότερο από τρεις ώρες σε λίγο πάνω από 4 ώρες. Τα αεροπορικά εισιτήρια με εισιτήριο μίας διαδρομής τον Νοέμβριο του 2016 κοστίζουν £ 5 κάθε φορά. Χρησιμοποιήστε το online Finder της εταιρείας για να βρείτε τα φτηνότερα εισιτήρια.

Αν βλέπετε μια βραδινή παράσταση στο Θέατρο Βασιλικού Σαίξπηρ

  1. Πρώτα απ 'όλα, σχεδιάστε ένα τρένο πίσω στο Λονδίνο αντί για έναν προπονητή. Τα τρένα τρέχουν αργότερα από τις υπηρεσίες πούλμαν.
  2. Ελέγξτε με το θέατρο για πληροφορίες σχετικά με την τελική κουρτίνα. Οι μεγαλύτερες εμφανίσεις μπορεί να μην σας αφήνουν αρκετό χρόνο για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό. Το τελευταίο τρένο οποιασδήποτε πρακτικής χρήσης που αφήνει το Stratford-upon-Avon για το Λονδίνο είναι στις 11:15 μ.μ. Το ταξίδι διαρκεί λιγότερο από τρεις ώρες με μια αλλαγή στην Οξφόρδη. Υπάρχει ένα τρένο 11:30 μ.μ. που διέρχεται από το Μπέρμιγχαμ, αλλά υπάρχει μια μακρά αναμονή στο Μπέρμιγχαμ, καθιστώντας το συνολικό χρόνο ταξιδιού περισσότερο από επτά ώρες και έτσι είναι ελάχιστα ρεαλιστική χρήση.
  3. Ο σιδηροδρομικός σταθμός απέχει περίπου 15 λεπτά με τα πόδια από το θέατρο. Για να έχετε πιθανότητες να φτιάξετε αυτό το τρένο, Κρατήστε ένα ταξί εκ των προτέρων για να σας συναντήσει στο θέατρο, μόλις έρθει η κουρτίνα.
  4. Εάν κάνετε κράτηση για το τελευταίο τρένο, θα φτάσετε στο Λονδίνο Marylebone μετά την ολοκλήρωση των δημόσιων συγκοινωνιών και ο σταθμός είναι ουσιαστικά ερημωμένος. Έτσι κλείστε ένα αυτοκίνητο Uber ή αυτοκίνητο Addison Lee για να σας γνωρίσουμε στο σταθμό Marylebone. Μπορεί να είναι ένα πολύ μοναχικό μέρος για να κρεμάσετε αργά το βράδυ.
  5. Μια καλύτερη λύση, στην πραγματικότητα, είναι να προγραμματίσετε να μείνετε μια μέρα στην άλλη. Υπάρχει μια καλή επιλογή από B & B και μερικά καλά ξενοδοχεία και πανδοχεία στο Stratford-upon-Avon και κοντά.

Διαβάστε τα σχόλια των πελατών και βρείτε την καλύτερη καταλύματα σε σχέση με το Stratford-upon-Avon στο TripAdvisor.

Με το αυτοκίνητο

Το Stratford-upon-Avon βρίσκεται 104 μίλια βορειοδυτικά του Λονδίνου μέσω του M4, του M25. M40 και A46. Χρειάζονται τουλάχιστον δύο με τρεις ώρες. Όλοι οι δρόμοι σε αυτό το ταξίδι είναι σημαντικοί δρομολόγια μετακίνησης μέσα και έξω από το Λονδίνο και άλλες κοινότητες στην πορεία. Ώρα το ταξίδι σας για να αποφύγετε τις ώρες αιχμής ή θα μπορούσατε να περάσετε πολύ χρόνο καύση βενζίνης - και την ψυχραιμία σας - σε μια κυκλοφοριακή συμφόρηση αυτοκινητοδρόμου. Λάβετε επίσης υπόψη ότι η βενζίνη, που ονομάζεται βενζίνη στο Ηνωμένο Βασίλειο, πωλείται από το λίτρο (λίγο περισσότερο από ένα τετραγωνικό) και η τιμή είναι συνήθως μεταξύ $ 1.50 και $ 2 ένα τετραγωνικό. Η στάθμευση στο Stratford-upon-Avon μπορεί επίσης να είναι δαπανηρή και οι επιτηρητές της κυκλοφορίας είναι επιθετικοί για να δώσουν εισιτήρια.