Τα καλύτερα σημεία Gumbo στη Νέα Ορλεάνη

Δεν υπάρχει κανένας διαγωνισμός: το πολύ καλύτερο gumbo στη Νέα Ορλεάνη είναι ... στο σπίτι οποιασδήποτε συγκεκριμένης μαμά της Νέας Ορλεάνιας.

Οι περισσότεροι επισκέπτες στην πόλη δεν είναι αρκετά τυχεροί για να προσκληθούν στο σπίτι της μαμάς για ένα γεύμα της Παρασκευής το βράδυ. Για να δοκιμάσετε αυτό το πλούσιο στιφάδο, παχύρρευστο με okra, filé (σασάφρας εδάφους), ή ένα σκούρο ροζ, ωριμασμένο φιλόξενα με κρεολικά καρυκεύματα και σερβίρεται πάνω από ρύζι, πρέπει να στραφούμε στα πλεονεκτήματα.

Από τα καλύτερα γκουρμέ εστιατόρια της πόλης έως τις γειτονικές γειτονιές, η συντριπτική πλειοψηφία των εστιατορίων στη Νέα Ορλεάνη προσφέρουν γκουαμπότ ενός ή του άλλου στα μενού τους. Και πραγματικά, υποθέτοντας ότι σας αρέσουν οι πλούσιες, καπνιστές γεύσεις του πιάτου, αξίζει να δοκιμάσετε ένα φλιτζάνι οπουδήποτε στην πόλη (ή στο νότιο τμήμα του κράτους, στην πραγματικότητα). Εάν είστε πραγματικά στη διάθεση να σκάβετε σε ένα ωραίο μεγάλο μπολ, όμως, αναζητήστε αυτά τα δέκα εστιατόρια, που εξυπηρετούν τα καλύτερα από τα καλύτερα.