Πού να επισκεφθείτε στην Ευρώπη: Επιλέξτε τους προορισμούς σας και προγραμματίστε το ταξίδι σας

Έτσι προγραμματίζετε να επισκεφθείτε την Ευρώπη; Συγχαρητήρια. Αλλά πού ακριβώς σχεδιάζετε να πηγαίνετε; Είναι ένα μεγάλο μέρος. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε προτάσεις για το πώς να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα τον χρόνο σας στην Ευρώπη.

Φυσικά, διαφορετικοί άνθρωποι έχουν διαφορετικά συναισθήματα σχετικά με τον προγραμματισμό ταξιδιών. Δεν υπάρχει κανένας καλύτερος τρόπος για να προγραμματίσετε τα ταξίδια σας και δεν υπάρχει "καλύτερος" προορισμός. Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Πού να επισκεφθείτε και πόσο καιρό;

Τα πρώτα ερωτήματα που πρέπει να αναρωτηθείτε κατά τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στην Ευρώπη είναι - πού πάω και πόσο καιρό;

Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της σελίδας θα ασχοληθεί με την πρώτη ερώτηση, αλλά ας ξεκινήσουμε με τη δεύτερη ερώτηση: πόσο καιρό μπορείτε να ταξιδέψετε (καθώς αυτό θα υπαγορεύει σε μεγάλο βαθμό πού μπορείτε να πάτε). Εκτός από τις δικές σας υποχρεώσεις εργασίας και οικίας (αν μόνο οι γάτες θα μπορούσαν να τρέφονται μόνοι τους), το άλλο κύριο μέλημά σας θα είναι πόσο μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Πόσο κοστίζει ένα ταξίδι στην Ευρώπη; Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις χώρες στις οποίες επισκέπτεστε. Ανατρέξτε στη σελίδα αυτή για οδηγίες:

Αλλά τώρα, πίσω στο διασκεδαστικό μέρος: επιλέγοντας πού να πάτε.

Επιλέξτε τον κορυφαίο προορισμό σας

Εάν έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να έρθετε στην Ευρώπη, πρέπει να έχετε έναν λόγο. Ήταν ότι πραγματικά ήθελες να δεις τον Πύργο του Άιφελ; Πίνετε τσάι στην Αγγλία; Έχετε γερμανική καταγωγή; Ή μήπως ήταν η Ιταλία γενικά η πιο ελκυστική για εσάς;

Ή μήπως βρήκατε μια σπουδαία πτήση, για παράδειγμα, στο Άμστερνταμ, και σκεφτήκατε «αυτό φαίνεται σαν ένας καλός χώρος για να ανακαλύψετε την Ευρώπη από»;

Είτε έτσι είτε αλλιώς, έχοντας στο μυαλό σας όπου θα ξεκινήσετε το ταξίδι σας είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε (κυριολεκτικά).

Παρεμπιπτόντως, εάν διαπιστώσετε ότι ο κορυφαίος προορισμός σας και αυτή η υπερατλαντική πτήση διαπραγμάτευσης δεν βρίσκονται στην ίδια θέση, μην ανησυχείτε - οι αεροπορικές αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη είναι απίστευτα φτηνές και πιθανότατα θα βρείτε μια απευθείας πτήση προς όπου θέλετε να πάτε αυτό δεν θα σας κοστίσει ένα χέρι και ένα πόδι.

Συγκρίνετε τις τιμές των πτήσεων στην Ευρώπη για να δείτε πόσο φτηνό μπορεί να είναι.

Επίσης, εάν πετάτε στο Λονδίνο (συχνά το πιο φθηνό μέρος για να πετάξετε από τις ΗΠΑ και έναν εξαιρετικό προορισμό από μόνο του), έχετε το τρένο Eurostar υψηλής ταχύτητας στην ηπειρωτική Ευρώπη. Διαβάστε περισσότερα: Top Eurostar Destinations από το Λονδίνο

Ένας άλλος τρόπος να σχεδιάσετε είναι να επιλέξετε ένα από τα μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ της Ευρώπης και να το σχεδιάσετε. Εάν είναι μεγάλο και γνωστό, όπως το Palio της Sienna, θα πρέπει να κάνετε ρυθμίσεις πολύ νωρίτερα, αλλά θα ανταμειφθείτε με το να είσαι μέρος μιας ξεθωριασμένης παράδοσης της τελετουργικής (και συχνά αρκετά πνευματικής) τελετής ζωής με αρχαίες ρίζες.

Οι κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης - από Βορρά προς Νότο

Αυτός ο ιστότοπος, Europe Travel , καλύπτει μόνο τη Δυτική Ευρώπη και συγκεκριμένα: Αυστρία , Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Δανία, Γαλλία και Μονακό, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Μάλτα, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Πορτογαλία, . Ακόμη και το πριγκηπάτο του Λιχτενστάιν εκπροσωπείται στην Ευρώπη Travel. Αν ψάχνετε για προορισμούς της Ανατολικής Ευρώπης, ελέγξτε την Ανατολική Ευρώπη.

Παρακάτω θα βρείτε τις πόλεις που προσελκύουν την μεγαλύτερη προσοχή από τους ξένους επισκέπτες, για προφανείς λόγους. Έχουν επίσης όλα τα μεγάλα αεροδρόμια που σημαίνει ότι θα είναι μια πιθανή πρώτη στάση για σας.

Δείτε επίσης:

Λονδίνο, Αγγλία

Ποιος πρέπει να πάει:

Πότε θα έπρεπε να επισκεφτούν: Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο, αλλά είναι πιθανόν να πλημμυρίσετε ούτως ή άλλως. Μια τραγανή μέρα του χειμώνα δεν είναι εντελώς κακό, όμως, ειδικά αν σχεδιάζετε μια μέρα έξω στις βρυχές.

Τα καλύτερα στοιχήματα: Βρετανικό Μουσείο (δωρεάν), Tate Modern (αν θέλετε μοντέρνα τέχνη), Μουσείο Βικτώριας και Άλμπερτ (Διακοσμητικές τέχνες), Παλάτι Μπάκιγχαμ, Παλάτι Γουέστμινστερ .

Ο κατάλογος φαίνεται ατελείωτος, ειδικά αν έχετε μόνο μερικές μέρες, όπως κάνουν οι περισσότεροι.

Up and Coming: Η μικρή Βενετία, η αποβάθρα της Αγίας Κατερίνας (εστιατόρια, κλαμπ, καφετέριες)

Λογοτεχνικές φιγούρες που πρέπει να ακολουθήσετε: Φανταστείτε το Λονδίνο του Dickens καθώς περνάτε μέσα από την ιστορική πόλη, σταματώντας στο σπίτι του και στα αγαπημένα του σπίτια.

Πόσο καιρό πρέπει να μείνω; Όσο μπορείτε να αντέξετε οικονομικά! Πέντε ημέρες θα πρέπει να είναι ένα ελάχιστο, αλλά θα μπορούσατε να δείτε μια επιλογή πολύ κεράσι σε 48 ώρες.

Amsterdam, Ολλανδία

Ποιος πρέπει να επισκεφθεί :

Όταν πρέπει να επισκεφτούν: Μπορεί να βρέξει ανά πάσα στιγμή στο Άμστερνταμ, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να μην επισκεφτείτε αυτή τη συναρπαστική πόλη. Οι εκτός τουριστικής περιόδου τουρίστες θα ανταμειφθούν με αρκετούς καιρούς για να παραμείνουν στην περιοχή. Απρίλιος-Μάιος είναι σεζόν τουλίπα. Το καλοκαίρι είναι καλό για τους λάτρεις του ήλιου - τον Ιούλιο και τον Αύγουστο είναι η εποχή αιχμής.

Καλύτερα στοιχήματα: Κυνήγι σε ινδονησιακό rijsttafel , περιπλάνηση κατά μήκος των καναλιών και μέσω του Βασιλικού Παλατιού , του Rijksmuseum και του Μουσείου Βαν Γκογκ . Η κατεύθυνση προς την περιοχή του κόκκινου φωτός και τις καφετέριες μπορεί να ταιριάζει με τα ελεύθερα πνεύματα και τους αυτοαποκαλούμενους ανθρωπολόγους (που πρέπει να επισκεφτούν το Κέντρο Πληροφόρησης για την πορνεία του Άμστερνταμ για τη σέσουλα κάτω από τη γη). Και φυσικά, το σπίτι της Άννας Φρανκ για να το τελειώσει όλα με μια προσεκτική σημείωση.

Up and Coming: Το Reguliersdwarsstraat είναι ο πιο δυνατός δρόμος για νυχτερινή ζωή.

Πόσο καιρό πρέπει να μείνω;: Μπορείτε να δείτε τις κορυφαίες τοποθεσίες σε 48 ώρες . Αλλά αυτό δύσκολα επιτρέπει τον καφέ ενώ οι άνθρωποι παρακολουθούν.

Παρίσι, Γαλλία

Ποιος πρέπει να επισκεφθεί:

Πότε να επισκεφθείτε: Springtime, φυσικά! Αυτό λένε όλοι, ούτως ή άλλως. Η πτώση δεν είναι κακή ούτε, αντίθετα θα προτιμούσα να ριγώ γύρω από το νότο της Γαλλίας ψάχνοντας για τρούφες το φθινόπωρο. Το καλοκαίρι στο Παρίσι δεν είναι κακό, πραγματικά, η πόλη μπορεί να απορροφήσει τουρίστες πολύ καλά.

Τα καλύτερα στοιχήματα: Όσοι περπατούν στη γραμμή μεταξύ των πεινασμένων καλλιτεχνών, των οπαδών του Henry Miller και των παραδοσιακών φαγητών θα χαρούν να γνωρίζουν ότι τα παραδοσιακά λογοτεχνικά κέντρα δεν είναι εντελώς νεκρά. Θα πληρώσετε περισσότερα από ό, τι έκανε ο Henry Miller. Διαφορετικά, η πόλη είναι το στρείδι σας: χτυπήστε το Λούβρο , γυρίστε στον Πύργο του Άιφελ και χτυπήστε τα πόδια σας σε κάποια τζαζ στο Montparnasse .

Πάντα μια παράξενη απόλαυση: Τοποθετήστε το μουσείο sex του Pigalle (ναι, είχαν - και κατέγραψαν - σεξουαλικό τρόπο πριν από Hefner και digicams). Έπειτα υπάρχουν κατακόμβες και υπονόμους και όλα τα περίεργα πράγματα του Παρισιού, στα οποία μπορείτε να απομακρύνετε τα τουριστικά σας δολάρια.

Πόσο καιρό θα μείνω ;: Τρεις μέρες μόνο για να εξερευνήσετε το ύπαιθρο, στη συνέχεια προσθέστε επιπλέον μισές μέρες για κάθε μουσείο που θα θέλατε να εξερευνήσετε.

Βενετία, Ιταλία

Ποιος πρέπει να πάει:

Πότε να επισκεφθείτε: Φεβρουάριος είναι όταν το διάσημο Βενετία Carnevale κρατείται και ο καιρός είναι συνήθως κρύος και ομίχλη - τέλειος καιρός για τη Βενετία. Η Βενετία πρέπει να δει κανείς μέσα από ένα σινιάλο που θολώνει τους τουρίστες και το νέον, έτσι ώστε να δείχνει το κόσμημα της αρχαίας πόλης. Αλλά τότε, ο μαιευτήρας είναι θερμόαιμα αρκετά για να μην νοιάζει το κρύο. Καλοκαίρι? Υπαίθριοι τουρίστες σε σορτς και παιδιά με κνησμό καταστρέφουν την ατμόσφαιρα στα μεγάλα campos, αλλά υπάρχουν πολλά σκοτεινά σοκάκια για τους απελπισμένους ρομαντικούς που χάνουν. Φυσικά, θα είστε ενθουσιασμένοι από την άνοιξη ή την αρχή του φθινοπώρου.

Τα καλύτερα στοιχήματα: Σημειώστε την αντίθεση ανάμεσα στο περίφημο Παλάτι των Δογμάτων και την άσχημη φυλακή στην άλλη πλευρά του καναλιού. Και πάλι, οτιδήποτε τουρίστα μπορεί να είναι μαγικό στη Βενετία - είναι απλά ένας τρελός αναχρονισμός σε ένα επισφαλές περιβάλλον. Πρέπει να το δείτε. Κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει, ούτε καν το Italo Calvino.

Πάνω και έρχονται: Οι περισσότεροι λαοί ποτέ δεν επισκέπτονται τις θαλάσσιες ρίζες του La Serenissima στο Μουσείο Ναυτικής Ιστορίας . Κρίμα.

Πόσο καιρό θα έπρεπε να μείνω;: Αρκετές μέρες θα αρκούσαν.

Ρώμη, Ιταλία

Ποιος πρέπει να πάει:

Όταν πρέπει να πάτε: Η Ρώμη είναι καρναβάλι όλο το χρόνο. Οι Ιταλοί αποφεύγουν τη Ρώμη τον Αύγουστο, επειδή είναι ζεστός και μουντζούρες και όλοι που είναι κανείς είναι μακριά στην παραλία, οπότε ο Αύγουστος δεν είναι καν υψηλή εποχή. Θα βρείτε ευκαιρίες διαμονής στα τέλη Ιουλίου και Αυγούστου, αλλά απαιτούν κλιματισμό και χοντρά παράθυρα. Θα μου ευχαριστήσεις αργότερα.

Τα καλύτερα στοιχήματα: Η Ρώμη, όπως και η Βενετία είναι μια πόλη με τα πόδια. Πολλά πράγματα που πάντα θέλατε να δείτε είναι δωρεάν ή φθηνά , οπότε μην ιδρώνετε τον προϋπολογισμό ψυχαγωγίας εάν είστε λογικά κινητός (μην το πετάτε, είτε - θα το ξοδέψετε στο κατάλυμα).

Up and Coming: Μια περιοχή στα νότια της Αιώνιας Πόλης, που ονομάζεται Testaccio, γίνεται ένα ακμάζον κέντρο της μουσικής σκηνής της Ρώμης σε κλαμπ που εκσφενδονίστηκαν από ένα λόφο αποτελούμενο από παλιούς ριμάνους ρωμαϊκούς αμφορείς.

Το μειονέκτημα: η Ρώμη είναι ακριβή, αγοράζουν όπως όλες οι τεράστιες πόλεις, υπάρχουν πολλά ελεύθερα πράγματα να κάνουμε . Μπορείτε να περάσετε μέρες μόνο περπατώντας γύρω και βλέποντας τα ρωμαϊκά ερείπια που φυτρώνουν σαν ζιζάνια στην πόλη.

Πόσο καιρό πρέπει να μείνω; Δύο ή τρεις μέρες αρκεί.

Μαδρίτη και Βαρκελώνη, Ισπανία

Ποιος πρέπει να πάει:

Όταν πρέπει να πάτε: Άνοιξη? Οι μέρες είναι ζεστές και οι νύχτες ευχάριστα δροσερές. Η απορρόφηση της ζήτησης για φαγητό και ποτό ξεκινάει από τον Μάρτιο-Απρίλιο. Οι κορυφές της ζωής στο δρόμο τον Ιούνιο, στη συνέχεια επιβραδύνει τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, καθώς οι αιχμές της θερμοκρασίας. Το φθινόπωρο είναι επίσης καλό, αν και θα χτυπήσετε λίγη βροχή.

Τα καλύτερα στοιχήματα: Τάπας το βράδυ και ίσως αργότερα θα νιώσετε σαν να τρώτε κάπου κατά μήκος του μονοπατιού Hemingway (ίσως στο El Botin ή σε άλλο κορυφαίο εστιατόριο της Μαδρίτης). Οι επισκέψεις στο Prado και στη συνέχεια στην Reina Sofia - όπου θα δείτε πιο μοντέρνα τέχνη όπως η Guernica του Πικάσο - είναι καλά στοιχήματα για τους λάτρεις της τέχνης.

Hop για το τρένο υψηλής ταχύτητας από τη Μαδρίτη στη Βαρκελώνη (μπορείτε να είστε εκεί μέσα σε μόλις δυόμισι ώρες) και κάντε μια βόλτα κατά μήκος της Ράμπλας πριν επισκεφθείτε τη Σαγκράδα Φαμίλια, την περίφημη ημιτελή εκκλησία του Γκαουντί.

Up and Coming: Η σκηνή του εστιατορίου της Μαδρίτης, στην ύφεση από τότε που ο Χέμινγουεϊ κατέρρευσε τον ψητό χοίρο που θηλάζει, περνάει μια δική του Αναγέννηση. Θα φάτε αργά όμως - τα πράγματα δεν αρχίζουν να κινούνται μέχρι 10p ή έτσι το καλοκαίρι.

Πόσο καιρό πρέπει να μείνω ;: Η Μαδρίτη είναι ένας αργός καυστήρας μιας πόλης. Χρειάζονται λίγες μέρες για να πάρει μια πραγματική αίσθηση για την πόλη. Επιπλέον χρειάζεστε μια μέρα για τα μουσεία. Τα αξιοθέατα της Βαρκελώνης μπορούν να θεωρηθούν ακόμη και ως ημερήσια εκδρομή από τη Μαδρίτη, αλλά θα πρότεινα τουλάχιστον τρεις ημέρες.

Πού να έχω; Προτεινόμενες διαδρομές από αυτές τις κορυφαίες πόλεις

Από το Λονδίνο Πάρτε το Eurostar στο Παρίσι ή πηγαίνετε στις Βρυξέλλες αντί για να εξερευνήσετε το Βέλγιο και την Ολλανδία. Διαβάστε περισσότερα σε αυτό το προτεινόμενο δρομολόγιο της Βόρειας Ευρώπης . (14 ημέρες)

Από το Άμστερνταμ κατευθυνθείτε νοτιοανατολικά, στη Γερμανία και έπειτα στην Ελβετία, φτάνοντας στην Ιταλία. Δείτε αυτό το Άμστερνταμ προς την Ιταλία Προτεινόμενη διαδρομή . Εναλλακτικά, κάντε το παραπάνω δρομολόγιο από το Λονδίνο αλλά αντίστροφα. (τουλάχιστον δύο εβδομάδες)

Από τη Βαρκελώνη Βγείτε βόρεια κατά μήκος της ακτής της Μεσογείου, στη Νίκαια και στη συνέχεια στην Ιταλία. Διαβάστε περισσότερα για αυτό το Μεσογειακό Δρομολόγιο . (δύο έως τρεις εβδομάδες)

Αγροτικού ταξιδιού στην Ευρώπη

¶Έτσι, έχετε πάρει τις μεγάλες πόλεις σας διάλεξε. Αλλά πώς να τεντώσετε λίγο τα πόδια σας στην πανέμορφη ευρωπαϊκή ύπαιθρο;

Υπάρχουν απλά πάρα πολλές σημαντικές ευρωπαϊκές πόλεις για να καλύψουν και τα αγροτικά ταξίδια σε αυτή τη σελίδα. Εάν ενδιαφέρεστε να προσθέσετε σε κάποια χώρα αποδράσεις στα σχέδιά σας, δείτε αυτές τις σελίδες:

Ξύλινη περιοδεία της Ευρώπης

Ξεκινώντας τον προγραμματισμό των διακοπών σας με ένα καθαρό φύλλο χαρτιού μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά αν δεν έχετε ιδέα πού θα θέλατε να πάτε, ίσως είναι καλύτερο να δοκιμάσετε μια περιπέτεια ανεμοστρόβιλος σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη Ευρώπη. Σίγουρα, οι άνθρωποι θα σας γελάσουν, "Geez, 12 χώρες σε τρεις εβδομάδες, θέλετε να σκοτώσετε τον εαυτό σας στις διακοπές ή κάτι τέτοιο;" αλλά θα έχετε μια επισκόπηση των αγαπημένων σας περιοχών. Το πρώτο μου ταξίδι στην Ευρώπη διήρκεσε σχεδόν επτά εβδομάδες. Πέρασα μια εβδομάδα στο Λονδίνο, μια εβδομάδα στο Παρίσι, και στη συνέχεια άρχισε πραγματικά να ταξιδεύει (μέσω Eurail περάσει ), πηγαίνοντας στην Tours, Nantes . Μπορντό, Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Λισαβόνα , Μασσαλία, Μιλάνο , Φλωρεντία , Βασιλεία, Άμστερνταμ και επιστροφή στο Λονδίνο. Μου έδωσαν αρκετές ιδέες για περαιτέρω ταξίδια και πήρα την αξία των χρημάτων μου από το τρένο μου με βεβαιότητα. Ίσως θελήσετε να σχεδιάσετε μια σύγχρονη έκδοση του Ευρωπαϊκού Grand Tour .