Καλύτερες περιηγήσεις της Ευρώπης με αυτοπεποίθηση

Προτεινόμενα δρομολόγια για τις διακοπές σας στην Ευρώπη

Το Touring Europe έγινε κάποτε από πλούσιους λαούς των οποίων οι υπάλληλοι αγωνίστηκαν με τεράστιους κορμούς ατμού σε κάθε στάση. Τυχερά για αυτούς οι στάσεις ήταν σπάνιες. η περιοδεία έγινε κάποτε αργή από την αναγκαιότητα, καθώς η μεταφορά ήταν πρωτόγονος.

Μετά ήρθαν περιηγήσεις με πούλμαν. Το κοινό λαϊκό πήρε μέρος στη διασκέδαση - αλλά έπρεπε να πάνε σε περιηγήσεις επειδή δεν υπήρχαν πολλοί οδηγοί. Τώρα μπορείτε να πάρετε μόνοι σας την ευρωπαϊκή περιοδεία. Τελικά. Μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο ή να επωφεληθείτε από το λεπτό και εκτεταμένο σιδηροδρομικό δίκτυο της Ευρώπης.

Πηγαίνοντας μόνος ή ξεναγήσεις;

Η δαπάνη μιας ολόκληρης εβδομάδας ή δύο για μια περιοδεία με λεωφορείο στην Ευρώπη είναι εξαντλητική και είναι κατάλληλη μόνο για μερικούς εκλεκτούς. Από την άλλη πλευρά, είναι πολύ δύσκολο να χωρέσετε τα πάντα σε ένα ταξίδι, όταν το προγραμματίζετε μόνοι σας. Οι ημερήσιες εκδρομές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για την τοποθέτηση σε μια πόλη που δεν θα μπορούσατε ποτέ να αξιοποιήσετε στο έπακρο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα όταν ταξιδεύετε μόνοι σας. Όπου ενδείκνυται, σας προτείνω ταξίδια ημερήσιου ταξιδιού που αξίζει να ξεκινήσετε.