Πώς να φτάσετε από το Μόναχο στη Βενετία

Πώς να φτάσετε από την πόλη της Βαυαρίας στη Βόρεια Ιταλία

Αποφασίζοντας για το πώς θα περάσετε τα ευρωπαϊκά hotspots στις διακοπές σας στην Ευρώπη; Εδώ μπορείτε να βρείτε το δρόμο από το Μόναχο στη Βενετία με τη δημόσια συγκοινωνία ή το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

Το ωραίο πράγμα για αυτό το ταξίδι είναι η αντίθεση μεταξύ της βαυαρικής πόλης του Μονάχου και της "La Serenissima". Οι Άλπεις χωρίζουν τις δύο πόλεις, πράγμα που σημαίνει ότι τα τρόφιμα, η αρχιτεκτονική και η γλώσσα είναι ριζικά διαφορετικά σε αυτούς τους δύο επιτακτικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Αυτό είναι ένα από τα γραφικά δρομολόγια της Ευρώπης, γι 'αυτό σας προτείνω να το προγραμματίσετε την ημέρα. Δείτε επίσης:

Μόναχο στη Βενετία με τρένο

Το μέσο τρένο κάνει το ταξίδι σε λιγότερο από επτά ώρες. Μπορείτε να αγοράσετε ένα σιδηροδρομικό περάσμα της Γερμανίας για να το χρησιμοποιήσετε στο ταξίδι, αλλά μην το κάνετε αν δεν σχεδιάζετε σημαντικό ταξίδι με τρένο στη Γερμανία, καθώς είναι αρκετά ακριβό. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο αγοράς των σιδηροδρομικών περασμάτων .

Σταματήστε στο Σάλτσμπουργκ στο δρόμο

Η αυστριακή πόλη του Σάλτσμπουργκ είναι περίπου μια ώρα και μισή από το Μόναχο, καθιστώντας τη μεγάλη στάση στο δρόμο προς τη Βενετία. Συγκρίνετε τιμές για ξενοδοχεία σε Σάλτσμπουργκ

Δείτε τις διαδρομές και τις τιμές για αυτό το δρομολόγιο Μόναχο-Σάλτσμπουργκ-Βενετία.

Μόναχο στη Βενετία με αυτοκίνητο

Είναι κατάλληλα 190,5 μίλια μεταξύ του Μονάχου και της Βενετίας, καθώς το αεροπλάνο πετάει (306,5 χιλιόμετρα). Θα πρέπει να περάσετε περίπου 5 ½ ώρες για να οδηγείτε μεταξύ των δύο πόλεων. Αυτό προϋποθέτει ότι θα χρησιμοποιήσετε τους γρηγορότερους δρόμους διοδίων, δωρεάν στη Γερμανία αλλά ακριβό στην Ιταλία.

Επίσης, η άμεση διαδρομή περνάει από την Αυστρία και για να οδηγήσετε το Autobahn στην Αυστρία θα χρειαστείτε ένα αυτοκόλλητο παρμπρίζ που ονομάζεται Vignette . Αντί για τα τέλη που εισπράττονται καθώς πηγαίνετε, η Αυστρία σας κάνει να πληρώσετε το ετήσιο τέλος διοδίων ταυτόχρονα. Πρέπει να έχετε αυτό το Vignette εγκατεστημένο στο παρμπρίζ σας πριν εισέλθετε στην Αυστρία, προσέξτε, υπάρχει ένα πολύ απότομο πρόστιμο.

Το εκτιμώμενο κόστος για αυτό το ταξίδι είναι $ 130, συμπεριλαμβανομένου του φυσικού αερίου και των διοδίων.

Συγκρίνετε τιμές για την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ευρώπη

Πετάει από το Μόναχο στη Βενετία

Θα έλεγα ότι αυτό είναι εξαπάτηση, αλλά αν επιλέξετε να πετάξετε, οι αεροπορικές πτήσεις από το αεροδρόμιο Franz Josef Strauss του Μονάχου φτάνουν σε περίπου μία ώρα στο αεροδρόμιο Marco Polo της Βενετίας (IATA: VCE, ICAO: LIPZ) -και μερικές φορές και με μεταφορά από και προς τα αεροδρόμια, ο χρόνος ταξιδιού σας θα είναι πιο κοντά σε τέσσερις ώρες.

Συγκρίνετε τιμές για πτήσεις από Μόναχο προς Βενετία

Πληροφορίες προγραμματισμού ταξιδιού για το Μόναχο και τη Βενετία

Για το Μόναχο, ανατρέξτε στο Planner τουρισμού του Μονάχου . Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε στην πόλη. Η Foodies θα θέλει να κατευθυνθεί προς την αγορά αγροτών του Viktualienmarkt , όπου μπορείτε να δοκιμάσετε υπέροχα φαγητά ή να ξεκουραστείτε στον τεράστιο κήπο μπύρας.

Στη Βενετία θα έχετε την ευκαιρία να τεντώσετε τα πόδια σας λίγο στην επίπεδη γη, αναζητώντας τις καλύτερες μπάρες Cicchetti κάθε φορά που αισθάνεστε σαν ένα μικρό βενετσιάνικο σνακ ή μια ντρίμπλα κρασιού (μια ombra , παρεμπιπτόντως). Μπορείτε να απολαύσετε μια βόλτα με γόνδολα όταν κουραστείτε, ή να πάρετε τη φτηνή διαδρομή και να εξερευνήσετε τα άλλα νησιά σε ένα ημερήσιο ταξίδι στη Βενετία . Αν τα πλήθη φτάσουν σε εσάς, μπορείτε να κατευθυνθείτε προς την Πάδοβα ή τη Φερράρα , και τα δύο δρομολόγια τρένων μακριά από τη Βενετία.