Καλύτεροι τρόποι να φτάσετε από το Μόναχο στη Ρώμη

Επιλογές για να φτάσετε μεταξύ Μόναχο, Γερμανία και Ρώμη, Ιταλία

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη μετάβαση από το Μόναχο, τη Γερμανία και τη Ρώμη στην Ιταλία χρησιμοποιώντας τις πιο λογικές μορφές μεταφοράς.

Δείτε επίσης:

Πτήσεις από Μόναχο προς Ρώμη

Οι πτήσεις από το αεροδρόμιο Franz Josef Strauss του Μονάχου φτάνουν στο αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης σε περίπου μία ώρα και 40 λεπτά. Οι πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό μπορεί να διαρκέσουν πολύ περισσότερο.

Συγκρίνετε τιμές για πτήσεις από Μόναχο προς Ρώμη

Παίρνοντας το τρένο από το Μόναχο στη Ρώμη

Τα τρένα από το Μόναχο Hauptbahnhof έως τη Ρώμη Termini διαρκούν 9 1/2 έως 13 ώρες, ανάλογα με την ταχύτητα του τρένου και τις συνδέσεις.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα γερμανικό-ιταλικό ή άλλο συνδυασμό Rail Pass για να χρησιμοποιήσετε το ταξίδι σας (αγοράστε απευθείας ή λάβετε πληροφορίες). Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο αγοράς των σιδηροδρομικών περασμάτων .

Σκεφτείτε να σταματήσετε στο Σάλτσμπουργκ, τη Βενετία και τη Φλωρεντία στο δρόμο προς τη Ρώμη.

Σχεδιάστε το δρομολόγιο σας εδώ: Διαδραστικός Χάρτης Σιδηροδρόμων της Ευρώπης

Το νυχτερινό τρένο από τη Ρώμη στο Μόναχο βγαίνει σήμερα από τη Ρώμη Τερμινί στις 7:10 μ.μ. και φτάνει στο Μόναχο Hauptbahnhof στις 6:30 π.μ., αφήνοντας σας αρκετό χρόνο για να απολαύσετε το Μόναχο. Διατίθενται καμπίνες ή κουκέτες. Θα πληρώσετε ένα επιπλέον ποσό για οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές εάν έχετε ένα σιδηρόδρομο .

Επί του παρόντος, το τρένο CityNightLine σας μεταφέρει από το Μόναχο στις 21:03 και σας μεταφέρει στη Ρώμη Termini στις 9:05 το πρωί.

Θυμηθείτε ότι τα τρένα σας φτάνουν από το κέντρο της πόλης στο κέντρο της πόλης και τα αεροπλάνα στις μεγάλες πόλεις σας αφήνουν έξω στα καλοκαίρια.

Το νυχτερινό τρένο φαίνεται πάντα σαν μια καλή επιλογή, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το κόστος και το γεγονός ότι δεν μπορείτε να δείτε πολύ τη νύχτα, ενώ το τρένο περνάει από ένα αρκετά φανταστικό τοπίο στη Ρώμη μέχρι το Μόναχο, ίσως να σκεφτείτε δύο φορές. Τα αυτοκίνητα δεν είναι πολύ χρήσιμα σε καμία από τις δύο πόλεις, οπότε η επιλογή δεν είναι ένας καλός τρόπος για να φτάσετε από το κέντρο της πόλης στο κέντρο της πόλης, εκτός αν γνωρίζετε πραγματικά τι κάνετε ή έχετε κλείσει ξενοδοχεία με πάρκινγκ και έχετε GPS ή πραγματικά καλό πλοηγό .

Οδήγηση αποστάσεων και ωρών από το Μόναχο στη Ρώμη

Η απόσταση οδήγησης μεταξύ Μόναχου, Γερμανίας και Ρώμης της Ιταλίας είναι περίπου 930 χιλιόμετρα. Στους γρήγορους δρόμους ( αυτοκινητόδρομοι ή αυτοκινητοδρόμους στην Ιταλία), θα πρέπει να μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη διαδρομή μεταξύ 9 και 10 ωρών. ( Ελέγξτε την τιμή του φυσικού αερίου στην Ευρώπη )