Είναι η αλήθεια εκεί έξω; RV την εξωγήινη εθνική οδό για να μάθετε

Η διαδρομή προς την Περιοχή 51 είναι εύκολη, βγαίνει σκληρή

Δεν είμαστε μόνοι. Αυτό είναι το μάντρα χιλιάδων ανθρώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες που όχι μόνο πιστεύουν ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή στο σύμπαν, αλλά ότι αυτή η αλλοδαπή ζωή ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν. Είτε πιστεύετε ότι υπάρχουν αλλοδαποί και ότι η κυβέρνηση καλύπτει, η "αναζήτηση" για εξωγήινη ζωή και όλες οι ιστορίες που έρχονται με εξωγήινη ζωή είναι απλώς ξεκάθαρη διασκέδαση.

Εάν είστε μεγάλος buff του UFO και θέλετε να κάνετε αναζήτηση για "αντικείμενα ενδιαφέροντος" και να βοηθήσετε στην εξεύρεση αλλοδαπών, υπάρχει μια συγκεκριμένη περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών που είναι απλώς τέλεια. Όχι, δεν μιλάμε για περιοχή 51 (θα φτάσουμε σε αυτό αργότερα), μιλάμε για τον εξωγήινο αυτοκινητόδρομο. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό το μυστηριώδες τμήμα του δρόμου, συμπεριλαμβανομένου του τι το καθιστά δημοφιλή, μέρη για να πάει, καθώς και θέσεις για να στρατοπεδεύουν κατά την αναζήτηση εξωγήινης ζωής, πιστεύετε;

RVing στην εξωγήινη εθνική οδό

Το Nevada State Route 375 είναι ένα βαρετό τμήμα δρόμου που τρέχει για 98 μίλια στη νότια κεντρική Νεβάδα. Η διαδρομή ξεκινάει από το State Route 318 στο Crystal Springs Nevada μέχρι την US Route 6 στα Warm Springs και με την πρώτη ματιά θα ήταν απλά μια άλλη διαδρομή ερήμου, αλλά η Nevada State Route 375 είναι ειδική λόγω του αριθμού των παρατηρήσεων των UFO και με έναν αριθμό των παρατηρήσεων έχει κερδίσει το ψευδώνυμο και αργότερα επίσημη ονομασία ως εξωγήινη εθνική οδό.

Φυσικά, δεν βλάπτει ότι αυτή η εθνική οδός είναι κοντά στην περίφημη Περιοχή 51, τη θέση της υποτιθέμενης εξωγήινης έρευνας από την αμερικανική κυβέρνηση. Προσθέστε αυτά τα δύο πράγματα μαζί και έχετε μια κατά τα άλλα βαρετή διαδρομή δρόμου που οι ενθουσιώδες UFO συρρέουν για να πάρουν μια γεύση ενός UFO οι ίδιοι.

Picketts RV Park: Αλάμο, Νεβάδα

Picketts RV Park είναι ο τόπος για να ξεκινήσετε την αναζήτηση για εξωγήινη ζωή. Το Picketts μπορεί να χειριστεί βόλτες έως και 70 πόδια σε μήκος και σας προσφέρει πλήρεις συνδέσεις χρησιμότητας στην κορυφή της καλωδιακής τηλεόρασης και της πρόσβασης Wi-Fi. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχουν αλλοδαποί που βαδίζουν γύρω από τα μπάνια, τα ντους ή τις περιοχές πλυντηρίων, καθώς αυτές οι περιοχές διατηρούνται καθαρά. Εκτός από τα βασικά στοιχεία του πάρκου, έχετε επίσης γεμίσματα προπανίου, σταθμό χωματερών και διαχειριστή στο χώρο 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, εάν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα. Ένα πανέμορφο πανέμορφο πάρκο RV.

Συμβουλευτική συμβουλή: Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να στεγνώσετε στρατόπεδο ή να πετάξετε κατά μήκος της διαδρομής, αλλά δεν το συμβουλεύουμε. Δεδομένου ότι θα ταξιδεύετε κοντά σε κυβερνητικές εγκαταστάσεις, οι παραβιάζοντες νόμοι ισχύουν πλήρως, ακόμη και αν δεν βλέπετε ένα σημάδι που να σας προειδοποιεί.

Τι να κάνετε κατά μήκος της εξωγήινης εθνικής οδού

Ευτυχώς έχετε κάτι περισσότερο από ένα τέντωμα δρόμου για να σας διασκεδάσει κατά μήκος του διαβόητου Highway 375. Μία από τις πιο δημοφιλείς στάσεις στο δρόμο είναι η μαμά και ο pop diner με το ψευδώνυμο του Little A'Le'Inn. Στο Little A'Le'Inn μπορείτε να πάρετε ένα μπιφτέκι ή μια μπύρα και να συνομιλήσετε με το τοπικό προσωπικό σχετικά με την τοπική εξωγήινη δραστηριότητα, όλα ενώ περιβάλλεται από ξένα αναμνηστικά. Μια κλασική στάση για να είναι σίγουρη, αλλά διασκέδαση εντούτοις.

Μετά από ένα δάγκωμα στο Little A'Le'Inn μπορείτε να κατευθυνθείτε κοντά στην περιοχή 51 για να δείτε τη δράση για τον εαυτό σας. Φυσικά, η περιοχή 51 η ίδια είναι off-limits για όλους τους περισσότερους, αλλά η καλύτερη σας ευκαιρία να γλιστρήσετε μια ματιά σε αυτή την περίφημη περιοχή έρχεται με μια πεζοπορία πάνω από Tikaboo Peak που προσφέρει τις καλύτερες απόψεις σας. Ετοιμαστείτε για μια σκληρή πεζοπορία, είναι απότομη!

Pro Συμβουλή: Μην επιχειρήσετε να κάνετε RV στην μπροστινή πύλη του Area 51, ανεξάρτητα από το πόσο περίεργη είστε. Η Περιοχή 51 είναι ακόμα μια βολή πρώτα, ζητήστε αργότερα ερωτήσεις από την κυβέρνηση. Ταξιδέψτε με δική σας ευθύνη!

Μια τελευταία διασκεδαστική στάση έρχεται με μια επίσκεψη στο Lunar Crater National Natural Landmark στην κοντινή Έρημο της Μεγάλης Λεκάνης. Οι γεωλόγοι λένε ότι ο κρατήρας δεν δημιουργήθηκε ούτε από κάποιον αλλοδαπό ούτε από κάτι εξωγήινο όπως ένας μετεωρίτης, αλλά αυτό ακριβώς λένε, θα μπορούσε να είναι μια συγκάλυψη.

Έτσι, αν πιστεύετε ότι είναι έξω εκεί ή απλά χρειάζεστε κάτι για να κάνετε κοντά στο Λας Βέγκας, δοκιμάστε αυτό το περίφημο τμήμα της εθνικής οδού που είναι γνωστή ως η εξωγήινη εθνική οδό. Ποιος ξέρει, θα μπορούσατε να πάρετε μια ματιά των μικρών πράσινων ανδρών σας.