Κορυφαία πράγματα που πρέπει να κάνετε τον Σεπτέμβριο στις ΗΠΑ

Τα κορυφαία γεγονότα τον Σεπτέμβριο στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως η Ημέρα Εργασίας.

Εδώ είναι τα φεστιβάλ και τα γεγονότα που συμβαίνουν κάθε Σεπτέμβριο στις ΗΠΑ.

Αρχίζει 15 Σεπτεμβρίου - Εθνικός Μήνας Ισπανικής Κληρονομιάς. Ο χρόνος μεταξύ 15 Σεπτεμβρίου και 15 Οκτωβρίου έχει οριστεί στις ΗΠΑ ως Εθνικός Μήνας Ισπανικής Κληρονομιάς. Τα σχολεία, τα μουσεία και άλλοι χώροι χρησιμοποιούν τον χρόνο για να εκπαιδεύσουν τους άλλους σχετικά με τον ισπανικό πολιτισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη σημαντική συμβολή των ισπανόφωνων Αμερικανών.

Μάθετε περισσότερα για τον Μήνα Ισπανικής Κληρονομιάς. Δείτε επίσης τον Οκτώβριο στις ΗΠΑ .

Πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου - Ημέρα Εργασίας. Αυτές οι δημόσιες αργίες σηματοδοτούν το ανεπίσημο τέλος του καλοκαιριού. Πολλοί Αμερικανοί λαμβάνουν τις τελευταίες διακοπές τους το καλοκαίρι για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας, οπότε περιμένετε τα ξενοδοχεία και τα πανδοχεία κοντά στις παραλίες να κάνουν κράτηση γρήγορα. Η Ημέρα Εργασίας είναι παρόμοια με την "Πρωτομαγιά", τις εορτές που γιορτάζουν πολλοί σε όλο τον κόσμο για να χαιρετίσουν τους εργαζόμενους.

Πολλά μεγάλα γεγονότα λαμβάνουν χώρα στο Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας, δεδομένου ότι θεωρείται η τελευταία επίσκεψη του καλοκαιριού.

11 Σεπτεμβρίου - Πατριωτική Ημέρα. Ενώ αυτό δεν είναι (ακόμη) μια ομοσπονδιακή εορτή, η 11η Σεπτεμβρίου θεωρείται μια ημέρα μνήμης για χιλιάδες που έχασαν τη ζωή τους στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, στη Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, DC, και στο Shanksville της Πενσυλβανίας. Το πιο προφανές σκηνικό για τον εορτασμό της 11ης Σεπτεμβρίου, το οποίο ονομάζεται επίσης "Πατριωτική Ημέρα", βρίσκεται στα τρία μνημεία αφιερωμένα στα θύματα των επιθέσεων εκείνης της ημέρας.

Μάθετε περισσότερα για τα μνημεία της 9/11 .

Μέσα Σεπτεμβρίου - Φεστιβάλ Bourbon του Κεντάκυ. Το Bardstown, Kentucky, είναι γνωστό ως πρωτεύουσα Bourbon του Κόσμου. Ως εκ τούτου, η πόλη κρατάει το ετήσιο Φεστιβάλ Μπέρμπον του Κεντάκυ για να γιορτάσει τη χρωματισμένη από καραμέλα γενναιοδωρία. Εάν είστε οπαδός του ουίσκι, αυτό είναι ένα μοναδικό πανηγύρι για να επισκεφθείτε.

Μέσα Σεπτεμβρίου - Grapefest. Ένα αγαπημένο φεστιβάλ στο Τέξας από το 1986, το Grapefest είναι ένα φεστιβάλ συγκομιδής σταφυλιών και κρασιού που περιλαμβάνει διαγωνισμούς σταφυλιών, γευσιγνωσία οίνου, ζωντανή μουσική και τον μεγαλύτερο στον κόσμο διαγωνισμό κρασιού που κρίνεται από τον καταναλωτή στο έθνος.

Μέσα έως αργά-Σεπτέμβριος - Oktoberfest. Αυτό το φεστιβάλ γερμανικής καταγωγής γιορτάζεται σε πολλές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών, ιδιαίτερα από τους γερμανούς εραστές μπύρας και bratwurst. Μάθετε περισσότερα για το πού θα γιορτάσετε το Oktoberfest στις Ηνωμένες Πολιτείες .

Τέλη Σεπτεμβρίου - Εθνικό Φεστιβάλ Βιβλίου. Οι λάτρεις των βιβλίων χαίρονται! Το ετήσιο Εθνικό Φεστιβάλ Βιβλίου , που χρηματοδοτείται από τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου, είναι μια τεράστια συλλογή βιβλίων και εραστών βιβλίων στο National Mall. Οι συμμετέχοντες μπορούν να συναντήσουν συγγραφείς και να περιηγηθούν σε περισσότερες από μια ντουζίνα περίπτερα βιβλίου διευθετημένα από λογοτεχνικό είδος.