Οκτωβρίου στις ΗΠΑ

Τα κορυφαία φεστιβάλ και εκδηλώσεις τον Οκτώβριο στις Ηνωμένες Πολιτείες

Ο Οκτώβριος είναι κακό στη μέση της όμορφης εποχής πτώσης, και ένας πολύ καλός μήνας για ταξίδια. Οι θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα συνήθως παραμένουν πάνω από 50 βαθμούς, και οι χιονοθύελλες που προκαλούν πονοκέφαλο χειμώνα είναι ακόμα μακριά. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων όλο το μήνα, με δραστηριότητες και εορτασμούς που κάθε ταξιδιώτης μπορεί να απολαύσει. Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια τον Οκτώβριο, δείτε τα φεστιβάλ και τα γεγονότα που συμβαίνουν κάθε Οκτώβριο στις ΗΠΑ.

Για ειδήσεις σχετικά με προσωρινά εκθέματα, συναυλίες ή άλλες περιστασιακές εκδηλώσεις, επισκεφτείτε το Blog Travel USA.

Μέχρι τις 15 Οκτωβρίου - Εθνικός Μήνας Ισπανικής Κληρονομιάς. Ο χρόνος μεταξύ 15 Σεπτεμβρίου και 15 Οκτωβρίου έχει οριστεί στις ΗΠΑ ως ισπανικός μήνας κληρονομιάς. Τα σχολεία, τα μουσεία και άλλοι χώροι χρησιμοποιούν τον χρόνο για να εκπαιδεύσουν τους άλλους σχετικά με τον ισπανικό πολιτισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες και τις σημαντικές συνεισφορές των ισπανόφωνων Αμερικανών. Στα βορειοανατολικά, τα Μουσεία του Smithsonian στην Ουάσιγκτον περιλαμβάνουν εκδηλώσεις όπως αναγνώσεις, ειδικές προβολές ισπανικής τέχνης και μουσικές διαδηλώσεις όλο το μήνα, σε αναγνώριση της ισπανικής ιστορίας και του πολιτισμού. Ελέγξτε την ημέρα της οικογένειάς τους στις 15 Οκτωβρίου για μια γεμάτη μουσική γιορτή των ισπανικών παραδόσεων που μπορούν να απολαύσουν μικρά και μεγάλα παιδιά. Στη Δύση, το Λος Άντζελες πηγαίνει όλο για το μήνα, με χορευτικές διαδηλώσεις, ιστορικές ανακατασκευές, και ακόμη και μια γεύση σοκολάτας.

Δείτε επίσης τον Σεπτέμβριο στις ΗΠΑ .

Δεύτερη Δευτέρα του Οκτωβρίου - Ημέρα του Κολόμβου . Την Ημέρα του Κολόμβου, οι ΗΠΑ γιορτάζουν την επέτειο της άφιξης του Ιταλού εξερευνητή Κρίστοφερ Κολόμβου στην Αμερική. (Κατά παράδοση, η Ημέρα του Κολόμβου γιορτάστηκε στις 12 Οκτωβρίου). Η Κολόμβος Ημέρα είναι μια ομοσπονδιακή εορτή, που σημαίνει ότι τα κυβερνητικά γραφεία και οι χρηματοπιστωτικές αγορές είναι κλειστά.

Αλλά δεν είναι ευρέως γιορτάζεται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι εορτασμοί της ημέρας Columbus είναι πιο δημοφιλείς στα βορειοανατολικά , ιδιαίτερα στη Νέα Υόρκη και τη Νέα Αγγλία. Η ετήσια παρέλαση της ημέρας Columbus στη Νέα Υόρκη περιπλέκει την Πέμπτη Λεωφόρο και είναι τυπικά μια γιορτή ιταλικής-αμερικανικής κληρονομιάς με παραδοσιακούς χορούς και μουσική. Η παρέλαση ξεκινάει το μεσημέρι και τρέχει μέχρι τις 3 μ.μ. Παρόλο που δεν είναι τόσο γεμάτο όσο η Παροχή Ευχαριστιών, είναι καλή ιδέα να φτάσετε νωρίς για να εξασφαλίσετε μια καλή θέα των πλωτών και μουσικών.

Για εκείνους τους Αμερικανούς με ιθαγενείς-αμερικανικές ρίζες, η γιορτή της Ημέρας του Κολόμβου έχει γίνει κάπως αμφιλεγόμενη τα τελευταία χρόνια. Οι αυτόχθονες Αμερικανοί επιλέγουν να παραβλέψουν την παρέλαση και να γιορτάσουν την ημέρα με εορτασμό εορταστικής ημέρας των ιθαγενών στο νησί Randall της Νέας Υόρκης. Οι εορτασμοί αρχίζουν στις 7 π.μ. με τελετή ηλιοβασιλέματος και συνεχίζονται σε μια μέρα μουσικής, ομιλητών και ομιλούμενων ερμηνειών.

31 Οκτωβρίου - Απόκριες. Απόκριες δεν είναι μια ομοσπονδιακή αργία, αλλά είναι μια από τις πιο δημοφιλείς διακοπές στο έθνος. Την ημέρα αυτή, νέοι και παλιοί ντυμένοι με κοστούμια, τα παιδιά πηγαίνουν τέχνασμα ή θεραπεία, και τρομακτικές ιστορίες είναι de rigeur . Τα αποκριάτικα μέρη και οι εκδρομές μπορούν να βρεθούν σε όλο το έθνος.

Αν ψάχνετε για έναν τρόπο πάνω από την κορυφή για να περάσετε το Halloween σας, κατευθυνθείτε προς τη Νέα Ορλεάνη . πιστεύεται ότι είναι η πιο στοιχειωμένη πόλη της Αμερικής και βάζει σε μια μεγάλη παράσταση για τις διακοπές. Η ετήσια παρέλαση Krewe of Boo Halloween πραγματοποιείται στις 22 και τα κοστούμια και τα freaky πλωτά που κάνουν το δρόμο τους μέσα από την ιστορική γαλλική συνοικία της πόλης είναι ένα θέαμα για να δείτε. Οι γενναίοι θεατές μπορούν να πουν "ρίξτε μου κάτι τέρας" σε έναν από τους συμμετέχοντες στο παρελθόν και να λάβετε ένα μοναδικό σουβενίρ ή θεραπεία για τη Νέα Ορλεάνη. Στο "Monster Mash" μετά το πάρτι απαιτείται κοστούμι, αλλά μην ανησυχείτε εάν κάνατε το ταξίδι χωρίς ένα, η πόλη είναι γεμάτη με καταστήματα με καταστήματα γεμάτα κάθε μάσκα και να φανταστεί κανείς. Ελέγξτε τον οδηγό των αποκριών στον Η.Π.Α. για ιδέες σχετικά με το πού να πάτε και τι να κάνετε σε αυτές τις διασκέδαστες και τρομακτικές διακοπές.