Ο Καιρός και τα γεγονότα της Νέας Ορλεάνης τον Οκτώβριο

Ο Οκτώβριος είναι ένας από τους πιο όμορφους μήνες του έτους για να επισκεφθείτε τη Νέα Ορλεάνη. Ο καιρός είναι ζεστός και ευχάριστος και η σεζόν του φεστιβάλ πέφτει σε πλήρη εξέλιξη. Οι Άγιοι μπαίνουν στο Superdome της Mercedes-Benz και οι Πελινοί μόλις επιστρέφουν στην εργασία τους στο Smoothie King Center. Δεύτερες γραμμές περνούν από τις παλιές γειτονιές κάθε Κυριακή. Βασικά, υπάρχει ένας τόνος που πρέπει να κάνετε. Εξαιτίας αυτού, φυσικά, θα δείτε υψηλότερες τιμές ξενοδοχείων, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν συμφωνίες.

Μέσο υψηλό: 80 F / 27 C

Μέσος όρος χαμηλής: 59 F / 15 C

Συμβουλές συσκευασίας

Οι πιθανότητες είναι ότι ο καιρός θα είναι πολύ ζεστός κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε μπορείτε πιθανότατα να ξεφύγετε με κοντά μανίκια και σορτς / φούστες, αλλά σίγουρα θέλετε να έχετε κάποια στρώματα στο χέρι σε περίπτωση που κρυώσει τη νύχτα ή συναντήσετε ένα υπερβολικά κλιματιζόμενο εστιατόριο ή κατάστημα (πιθανό). Τα καλά παπούτσια για περπάτημα είναι πάντα απαραίτητο.

Οκτώβριος 2015 Στιγμιότυπα γεγονότων

Ponderosa Stomp (Οκτώβριος 1-3) - Μουσική geeks από όλο τον κόσμο συρρέουν σε αυτό το μικρό φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε στο υπέροχο Mid-City Lanes Rock 'n' Bowl . Πρόκειται για μια βιτρίνα αναπάντεχων και υποτιμημένων θρύλων της αμερικανικής μουσικής: δεν είναι πιθανό να αναγνωρίσετε πολλά (ή οποιαδήποτε) από τα ονόματα της σειράς, αλλά όλοι όσοι εκτελούν αξίζει να ακούσετε.

Hell Yes Fest (Οκτώβριος 1-11) - Stand-up, improv, ταινίες κωμωδίας, εργαστήρια και άλλα είναι στην αποθήκη σε αυτό το φεστιβάλ γιορτάζοντας όλα τα πράγματα αστεία.

Θα βρείτε συναυλίες σε θέατρα και κλαμπ γύρω από την πόλη, με τοπικά κόμικς όπως ο Chris Trew, ο διοργανωτής και τα εθνικά κόμικς όπως ο Doug Benson, ο Todd Barry και ο Tim Heidecker.

Τέχνη για τις τέχνες (3 Οκτωβρίου) - Ο μεγαλύτερος διάσημος καλλιτέχνης της Νέας Ορλεάνης βλέπει σχεδόν κάθε γκαλερί και μουσείο στην πόλη που συναντιούνται για μια βραδιά τέχνης, κρασιού και εταιρείας.

Με κόμβους στην οδό Julia Street, Magazine Street, και στο Κέντρο Σύγχρονων Τεχνών στην περιοχή Warehouse, υπάρχουν τόνοι για να δείτε.

Gentilly Fest (Οκτώβριος 9-11) - Γιορτάζοντας την κουλτούρα και την αναγέννηση της γειτονιάς Gentilly, αυτό το δωρεάν φεστιβάλ φέρνει στο πάρκο Pontchartrain πάρκο μουσικής, χορού, φαγητού, τέχνης και παιδιών. Τα 2015 headliners περιλαμβάνουν τον James Andrews και το Brass Band Rebirth.

Oktoberfest (Οκτώβριος 9-10, 16-17, 23-24) - Το Deutsches Haus, μια γερμανική κληρονομιά που υπήρχε στη Νέα Ορλεάνη για σχεδόν έναν αιώνα, κρατά αυτή την ετήσια γιορτή γερμανικών ειδών διατροφής, γλώσσας, πολιτισμού και φυσικά, μπύρα. Είναι όλα στην αυλή στο Deutsches Haus στο Mid-City, το οποίο μετατρέπεται σε εορταστικό Biergarten.

Carnaval Latino (Οκτώβριος 10-11) - Παρέδες, λατινικά τρόφιμα και mucho μουσική από όλη τη Λατινική Αμερική συνδέουν τη σύγχρονη Νέα Ορλεάνη με την ιστορία της ως μια μακρόχρονη ισπανική αποικία. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στη γαλλική συνοικία και την κεντρική επιχειρηματική περιοχή.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Ορλεάνης (15-22 Οκτωβρίου) - Η προβολή ανεξάρτητων και μεγάλων ταινιών από όλο τον κόσμο, αυτό το φεστιβάλ περιφερειακού κινηματογράφου έχει τη φήμη της για την αριστεία και αντλεί μια σειρά από διασημότητες κάθε χρόνο. Οι ταινίες με θέμα τη Λουιζιάνα και τη Λουιζιάνα είναι ιδιαίτερα καλά εκπροσωπούμενες.

Τα εισιτήρια για προβολές ταινιών είναι διαθέσιμα στο κοινό.

Crescent City Blues & BBQ Festival (Οκτώβριος 16-18) - Σας έφερε από το ίδιο πλήρωμα που παρουσιάζει το JazzFest , αυτό το φεστιβάλ στην πλατεία Lafayette γιορτάζει "την ψυχή του νότου" με - το μαντέψατε - μπλε και μπάρμπεκιου.

Krewe of Boo Halloween Parade (24 Οκτωβρίου) - Η Νέα Ορλεάνη λατρεύει να κάνει μια παρέλαση και ειλικρινά τα κάνουμε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Αυτή η αποκριτική έκδοση, η οποία κυλάει μέσα από τη γαλλική συνοικία, δεν διαφέρει τόσο πολύ από αυτό που βλέπετε στο Mardi Gras , αλλά είναι αρκετά πιο σφαίρα. Υπάρχει ένα τεράστιο after-party στο οποίο είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια, επίσης.

Λόγος & Μουσική: Μια βιβλιοθήκη στο βιβλιοπωλείο του Faulkner House στο Pirate's Alley φιλοξενεί αυτό το μικρό αλλά ισχυρό φεστιβάλ και συνέδριο που προβάλλει τα έργα των νέων συγγραφέων μέσω αναγνώσεις και πινακίδες και προσφέρει συναυλίες και εργαστήρια .

Voodoo Music Experience (Οκτώβριος 30-Νοέμβριος 1) - Η διαρκώς διαφοροποιημένη αλλά ευχάριστη σύνθεση στο Voodoo το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή μουσικά φεστιβάλ στον Νότιο Κόλπο. Ο ρόλος του 2015 περιλαμβάνει τη Φλωρεντία και το μηχάνημα, τον Ozzy Osbourne, τον Jason Isbell, και το Deadmau5.