Πώς να πάρετε το οδόστρωμα από τη γαλλική συνοικία στην περιοχή του Κήπου

Κάνοντας αίσθηση του οδού St. Charles

Μια βόλτα στο τραμ του St. Charles Avenue, που σας μεταφέρει από την πολυσύχναστη γαλλική συνοικία της Καραϊβικής προς την ήσυχη, κομψή βικτοριανή συνοικία κήπου έξω από το πρώην προάστιο του Carrollton και πάλι πίσω, είναι ακριβώς το καλύτερο πράγμα που μπορεί να σας αγοράσει 1,25 δολάρια σε αυτήν την ημέρα και ηλικία.

Απαιτείται η ακριβής αλλαγή και εάν θέλετε να προχωρήσετε και να ξεπεράσετε λίγες φορές, σκεφτείτε να αγοράσετε μια μονοήμερη κάρτα για $ 3.



Το ταξίδι διαρκεί περίπου 45 λεπτά και σας δίνει μια υπέροχη θέα σε μερικά από τα πιο όμορφα και ενδιαφέροντα σπίτια της Νέας Ορλεάνης, καθώς και μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα και ιστορικά ακίνητα στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή και μια γεύση του πάρκου Audubon, Tulane και Loyola Πανεπιστήμια.

Για να πιάσετε το τραμ: πηγαίνετε στη γωνία της Canal Street και της Carondelet (η Carondelet είναι ο δρόμος με τον Bourbon, όλοι οι δρόμοι αλλάζουν ονόματα στο Canal). Η στάση βρίσκεται στο Carondelet, μπροστά στα παράθυρα του καταστήματος Lady Foot Locker που βρίσκεται ακριβώς στη γωνία. Θα δείτε το μικρό κίτρινο πινακίδα που το σηματοδοτεί και συνήθως υπάρχει μια παρτίδα ατόμων που περιμένουν εκεί.

Μπορείτε επίσης να πιάσετε το αυτοκίνητο στο St. Charles και Common, την επόμενη στάση στη γραμμή. Είναι ένα τετράγωνο μακριά από το Canal on St. Charles (που είναι η Royal Street στην άλλη πλευρά του Canal) και η στάση βρίσκεται μπροστά από τον καφέ του PJ στο ισόγειο του Royal St.

Charles Hotel. Μερικές φορές, αυτή η στάση μπορεί να είναι ελαφρώς λιγότερο χαοτική, καθώς υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι που εξέρχονται από το τραμ, αν και μερικές φορές το τραμ μπορεί ήδη να είναι γεμάτο, οπότε είναι ένα εμπόδιο.

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής: Οι σιδηροδρομικές γραμμές υφίστανται σήμερα μαζικές επισκευές. Βγαίνουν αργά στη γραμμή και η κατασκευή προδικάζει προφανώς τις υπηρεσίες.

Αλλά είναι εύκολο να οδηγήσετε ούτως ή άλλως. Απλά πάρτε το τραμ μέχρι το σημείο που θα σας πάει. Σε αυτό το σημείο, ο οδηγός θα ανακοινώσει ότι ήρθε η ώρα να μεταβεί σε λεωφορείο. Βγείτε από το τραμ και ακολουθήστε το πλήθος στο λεωφορείο αναμονής, το οποίο θα σας μεταφέρει σε περίπου 20 μπλοκ όπου μπορείτε να πιάσετε ξανά το τραμ στην άκρη της κατασκευής. Δεν biggie!

Ενδιαφέρουσες στάσεις: Εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια ή δύο φορές, εδώ είναι μερικές καλές θέσεις για να το κάνετε: