Επισκόπηση της οδήγησης στο Μαϊάμι

Κατανόηση των οδών, των αυτοκινητοδρόμων και των αυτοκινητοδρόμων του Μαϊάμι

Η οδήγηση στο Μαϊάμι μπορεί να είναι μια απίστευτα απογοητευτική εμπειρία. Μετά από όλα, η πόλη μας είναι ο δύο φορές νικητής του διαγωνισμού Rudest Drivers in America και, δυστυχώς, πολλοί από τους κατοίκους μας είναι περήφανοι για αυτό το γεγονός. Είμαστε επίσης γνωστοί για την κυκλοφορία προφυλακτήρων-προφυλακτήρων και τους δρόμους που προκαλούν σύγχυση και που μπορούν να μπερδεύουν έναν νεοφερμένο. Ας προσπαθήσουμε να ξεδιπλώσουμε μερικά από αυτά μαζί.

Κατανόηση του δικτύου

Οι δρόμοι του Μαϊάμι είναι διατεταγμένοι σε ένα σύστημα πλέγματος, καθιστώντας εύκολο το περιπλανώμενο όταν καταλάβετε μερικούς βασικούς κανόνες:

Αυτοκινητόδρομοι

Υπάρχουν επίσης αρκετοί σημαντικοί αυτοκινητόδρομοι στη Νότια Φλόριντα που μπορούν να κόψουν κάποιο χρόνο από το ταξίδι σας, υπό τον όρο ότι ταξιδεύετε σωστά. Όπως και με οποιαδήποτε μεγάλη πόλη, περιμένετε μεγάλες καθυστερήσεις όταν κατευθυνθείτε προς το κέντρο της πόλης το πρωί και προς τα προάστια το απόγευμα. Οι κύριοι αυτοκινητόδρομοι στην περιοχή μας περιλαμβάνουν:

Αυτή είναι μια γρήγορη επισκόπηση της οδήγησης στο Μαϊάμι. Και μην ξεχνάτε ότι η δημόσια συγκοινωνία είναι πάντα μια επιλογή!