Οδηγός για Yosemite Hotels και το Εθνικό Πάρκο Lodging

Η επιλογή των ξενοδοχείων Yosemite είναι κάπως περιορισμένη, με μόνο τέσσερα καταλύματα μέσα στο πάρκο. Αν είναι γεμάτα, θα πρέπει να δοκιμάσετε ένα ξενοδοχείο σε μια από τις γύρω πόλεις .

Η πιο συνηθισμένη καταγγελία για ξενοδοχεία Yosemite είναι ότι δεν αξίζει το κόστος. Έχετε τις σωστές προσδοκίες: θα πληρώσετε περισσότερα εδώ ή στις γύρω κοινότητες από ό, τι για ένα συγκρίσιμο ξενοδοχείο αλλού.

Πώς να πάρετε μια κράτηση τελευταίου λεπτού

Εάν όλα τα ξενοδοχεία είναι κρατημένα σταθερά όταν σκοπεύετε να πάτε, δοκιμάστε αυτή τη στρατηγική για να πάρετε κάτι την τελευταία στιγμή.

Καλέστε για κρατήσεις μόλις 7 ημέρες νωρίτερα (όταν τεθεί σε ισχύ η πολιτική ακύρωσης) για να χτυπήσετε ένα νέο σημείο που ακυρώθηκε.

Yosemite Valley

Έξω από την κοιλάδα Yosemite

Yosemite Εξοχικά ενοίκια και B & B

Ίσως να μην το σκέφτεστε, αλλά μπορείτε πραγματικά να νοικιάσετε ένα σπίτι διακοπών μέσα Yosemite.

Ελέγξτε τους στο HomeAway.com.

Δεν είναι τεχνικά στο πάρκο, αλλά αρκετά κοντά στο παρακείμενο εθνικό δάσος, Yosemite Δύση είναι περίπου 20 λεπτά από την κοιλάδα. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα condo ή ένα σπίτι διακοπών εδώ, ή να μείνετε σε ένα κρεβάτι και πρωινό. Ο δικτυακός τόπος Yosemite West έχει όλες τις λεπτομέρειες.

Καμπίνες σκηνών

Εκτός από τις καμπίνες σκηνών Curry Village, το Tuolumne Meadows Lodge και το White Wolf Lodge αποτελούνται από δύο καμπίνες σκηνών χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Κατασκήνωση

Ο οδηγός μας για το κάμπινγκ Yosemite θα σας δώσει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο κράτησης μπροστά, τον τρόπο λήψης κάμπινγκ την τελευταία στιγμή και τι να κάνετε για τις αρκούδες.