Βρείτε φθηνά καταστήματα επίπλων στο Φοίνιξ

Βρείτε εύλογα επιπλωμένα έπιπλα στην περιοχή Phoenix

Σε μια μεγάλη μητροπολιτική περιοχή όπως το Φοίνιξ, θα βρείτε εκατοντάδες θέσεις όπου μπορείτε να αγοράσετε έπιπλα. Μπορείτε να φτάσετε στο τέλος και να ξοδέψετε 20.000 δολάρια σε έναν καναπέ, ή μπορείτε να πάτε σε αγορές ψύλλων και πωλήσεις γκαράζ. Απλώς εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Τις περισσότερες φορές, όταν οι άνθρωποι μου λένε ότι ψάχνουν για ένα κατάστημα επίπλων στην περιοχή, είναι επειδή κινούνται εδώ, και το κόστος μεταφοράς όλων των αντικειμένων τους είναι πολύ περισσότερα από αυτά που αξίζουν τα κομμάτια.

Ψάχνουν για καταστήματα επίπλων που δεν πωλούν σκουπίδια, αλλά δεν θα τα βάλουν στο φτωχό.

Πού να αγοράσετε μέτρια τιμή (φθηνά!) Έπιπλα σε Greater Phoenix

Αμερικανική αποθήκη επίπλων
"Η αμερικανική αποθήκη επίπλων είναι γνωστό ότι διαθέτει τη μεγαλύτερη επιλογή επίπλων κάτω από μια στέγη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η αμερικανική αποθήκη επίπλων θέτει ως προτεραιότητα την αποτελεσματική εργασία και τη διατήρηση του κόστους σε χαμηλά επίπεδα, ώστε αυτές οι αποταμιεύσεις να μπορούν να μεταφερθούν στα περισσότερα από ένα εκατομμύριο πελάτες η εταιρεία εξυπηρετεί κάθε χρόνο. " Μια εταιρεία Κολοράντο με δύο θέσεις στην Αριζόνα, Gilbert και Glendale.

Έπιπλα Ashley
"Η Ashley Furniture Industries, Inc., είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής επίπλων στον κόσμο. Η Ashley, που ιδρύθηκε το 1945, προσφέρει μία από τις ευρύτερες σειρές προϊόντων της βιομηχανίας σε συνεργάτες λιανικής πώλησης σε 123 χώρες." Ένας καναπές εδώ, για παράδειγμα, κοστίζει μεταξύ $ 250 και $ 800. Τοποθεσίες σε Avondale, Casa Grande, Glendale, Mesa, Phoenix, Scottsdale.

Μεγάλη δεξαμενή
"Το Big Tin Shed ανήκει στην οικογένεια και λειτουργούσε εξυπηρετώντας την Αριζόνα για περισσότερα από 30 χρόνια. Είτε χρειάζεστε ένα κομμάτι έπιπλο είτε ένα δωμάτιο γεμάτο, προσφέρουμε μια ποικιλία από διαφορετικά στυλ για να καλύψετε όλες τις διακοσμητικές ανάγκες σας." Βρίσκεται στο Glendale.

Conn's Home Plus
"Η αποστολή μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους να αγοράσουν ποιοτικά και μακροχρόνια προϊόντα για το σπίτι τους. Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα online και στα καταστήματά μας". Είναι μια εθνική αλυσίδα. Τοποθεσίες στο Phoenix, Scottsdale, Goodyear, Chandler, Mesa και Tempe.

Έπιπλα Del Sol
"Οι ταπεινές αρχές του Del Sol Furniture έρχονται πίσω στο 1997, όταν οι επιχειρηματίες Venancio και Rosa Macias μισθώθηκαν ένα μικρό χώρο 2.000 τετραγωνικών ποδιών μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο γνωστό ως" Family Mart "στην ανατολική πλευρά του Phoenix στην 21st Street και McDowell Road. Τοποθεσίες στο Φοίνιξ και στο Glendale.

Η χωματερή
Το όνομα δεν θέλει να με κάνει να ψωνίσω εκεί, αλλά αφού τα έπιπλα είναι στο σπίτι σας, μπορείτε να ξεχάσετε το όνομα του καταστήματος! Αυτός ο τόπος πωλεί μοντέλα overtsock και showroom. Tempe.

Έπιπλα βασιλιά
Οικογενειακή επιχείρηση, τοπική επιχείρηση. Ειδικεύεται σε ενήλικα υπνοδωμάτια, σαλόνια, τραπεζαρίες, έπιπλα για νέους, αξεσουάρ. Μέσα, Γκλέντεϊλ, Φοίνιξ.

IKEA
"Η επιχειρηματική ιδέα του IKEA είναι να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επίπλων κατοικιών με καλό σχεδιασμό και λειτουργία σε τιμές τόσο χαμηλές που όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούν να αντέξουν οικονομικά". Μια θέση στο Tempe.

MD Pruitt's
"Αυτή η οικογενειακή επιχείρηση έχει αναπτυχθεί από μια μικρή επιχείρηση γκαράζ σε ένα 80.000 τετραγωνικών ποδιών επίπλωση επίπλων σπιτιού στο Phoenix Arizona, με ένα δεύτερο εκθετήριο 35.000 τετραγωνικών ποδιών που βρίσκεται στο Chandler Arizona". Η τιμή για έναν καναπέ αρχίζει από περίπου $ 300.

Έπιπλα Mega
Mega έπιπλα ήταν tarted το 2002 και τώρα έχει θέσεις στο Phoenix, Mesa, Gilbert, Scottsdale, Tempe, Glendale και Goodyear.

Mor Furnureure για λιγότερα
"Με 30 καταστήματα σε 7 πολιτείες, το Mor Furniture for Less έχει γίνει η μεγαλύτερη οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στην Δυτική Ακτή ...". Θέσεις στο Tempe, Mesa, Glendale, Phoenix.

Πατάτα Αχυρώνα
"Ειδικευόμαστε σε ένα ευρύ φάσμα στυλ από την αστική βιομηχανική και ρουστίκ έως τα shabby chic και vintage. Πολλά αντικείμενα στη συλλογή μας χαρακτηρίζονται από βαριές φθορές και ανακλινόμενα ξύλα." Οικογενειακή ιδιοκτησία και λειτουργία. Scottsdale, Gilbert, Mesa. Outlet κατάστημα στο Gilbert.

ShopTerris.com
Έπιπλα αποστολής (προ-ιδιοκτησία). Η Terri ξεκίνησε το πρώτο της κατάστημα με $ 2.000 το 1979 στο Φοίνιξ. Τα έπιπλα και τα σχέδια επίπλων του Terri αυξήθηκαν έως ότου οι προσωπικές συνθήκες και η ύφεση προκάλεσαν την πτώχευση. Το ShopTerri's.com είναι η επανεφεύρεση αυτής της αρχικής ιδέας, με έναν νέο ιδιοκτήτη. Ahwatukee, Chandler, Mesa, Scottsdale.

Όλες οι τοποθεσίες και προσφορές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι προσφορές ελήφθησαν από την ιστοσελίδα της εταιρείας.