Κορυφαία 9 Παπούτσια Ταξιδιών για Άντρες

Στιβαρό, εύκολο στα πόδια σας, ευκολότερο στη συσκευασία σας

Δεν χρειάζεται να ζυγίζετε τις αποσκευές σας με διαφορετικά παπούτσια για κάθε περίσταση όταν ένα καλό ζευγάρι παπούτσια για τους άνδρες θα κάνει το τέχνασμα.

Τα εικονίδια στυλ όπως ο Γιώργος Κλόουνι, ο Eddie Redmayne, ο Justin Timberlake και ο Jamie Dornan μπορούν να ταξιδέψουν με μια ολόκληρη ντουλάπα παπουτσιών. Μετά από όλα, κάποιος άλλος σκαρφαλώνει τις αποσκευές τους γύρω και πληρώνει για τις υπερβολικές αποσκευές.

Για το ταξίδι σας στο Ηνωμένο Βασίλειο, πάρτε πραγματικό και αφήστε τις φιλοδοξίες σας στο στυλ του GQ στο σπίτι. Ελαχιστοποιήστε τα απορρίμματα χώρου στις αποσκευές σας με άνετα παπούτσια πολλαπλών χρήσεων που είναι έξυπνα και ευχάριστα, ταυτόχρονα, και είναι άνετα για περιπάτους αναψυχής. Το να μπορείτε να τα γλιστρήσετε εύκολα και εύκολα για ασφάλεια στο αεροδρόμιο είναι επίσης ένα μπόνους. Τα παπούτσια των ανδρών αυτών είναι από τα καλύτερα παπούτσια για ταξίδια που έχω δει πρόσφατα. Οι περισσότεροι έρχονται σε μαύρο και καφέ χρώμα.

Και εδώ είναι μια συμβουλή: Μην πακετάρετε διαστημικά μπότες πεζοπορίας . Αγοράστε σοβαρές μπότες πεζοπορίας - για σοβαρούς λόφους και έπεσε περπατώντας - αφού φτάσετε, από τοπικό προμηθευτή που καταλαβαίνει τις τοπικές συνθήκες.