Υπέροχο φαγητό στο Φοίνιξ και το Σκότσντεϊλ

AAA επιλογές για την καλύτερη περιοχή Φοίνιξ δείπνο

AAA Αριζόνα έχει υπηρετήσει το κράτος μας από το 1927. Πιθανώς αρχικά γνωστό για τις υπηρεσίες τους αυτοκινήτων, όπως 24ωρη οδική βοήθεια, παρέχουν επίσης άλλες υπηρεσίες. Αυτές περιλαμβάνουν την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας, την παράδοση αυτοκινήτων ενοικίασης, τις ασφαλιστικές υπηρεσίες και τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες. Μπορείτε επίσης να δείτε το AAA για συστάσεις σχετικά με τα καλύτερα μέρη για φαγητό. Το 2016 η ΑΑΑ επέλεξε 23 εστιατόρια στην Αριζόνα ως εστιατόρια με 4 ή 5 διαμερίσματα.

Υπάρχουν πολλά εστιατόρια στο μετρό Phoenix που προσφέρουν καλό φαγητό. Σύμφωνα με την AAA, η βαθμολογία 4-Diamond σημαίνει ότι "τα μενού αντικατοπτρίζουν έναν υψηλό βαθμό δημιουργικότητας και πολυπλοκότητας, χρησιμοποιώντας φανταστικές παρουσιάσεις για την ενίσχυση των φρέσκων συστατικών υψηλής ποιότητας. . "

Τα εστιατόρια 5-Diamond είναι "φημισμένα και με συνέπεια να παρέχουν μια εμπειρία παγκόσμιας κλάσης.Αυτή είναι η" haute cuisine "στο καλύτερό της.Τα μενού είναι αιχμής, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά διαθέσιμα .... A maître d ' το προσωπικό που ξεπερνά τις προσδοκίες των επισκεπτών, παρακολουθώντας όλες τις λεπτομέρειες με απλό και διακριτικό τρόπο. "

Ίσως παρατηρήσετε ότι τα περισσότερα από αυτά τα ωραία εστιατόρια στο Phoenix και το Scottsdale σχετίζονται με ξενοδοχεία ή θέρετρα. Έχω σημειώσει τα εστιατόρια που δεν βρίσκονται σε ξενοδοχειακά ακίνητα με αστερίσκο (*), σε περίπτωση που προτιμάτε αυτό το είδος εστιατορίου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα περισσότερα από τα καλύτερα εστιατόρια βρίσκονται στο Central Phoenix ή στην ανατολική / βορειοανατολική πλευρά της πόλης. Το 2016 δεν υπάρχουν εστιατόρια που περιλαμβάνονται στη δυτική πλευρά της πόλης (το εστιατόριο Wigwam Resort στο Litchfield Park ήταν στη λίστα 4-Diamond, αλλά δεν είναι πλέον).

Εάν ο προϋπολογισμός σας δεν είναι περιορισμένος, είστε σίγουροι ότι θα έχετε ένα κομψό και αξέχαστο γεύμα σε οποιοδήποτε από αυτά τα εστιατόρια της περιοχής Phoenix.

Ψάχνετε για καλό φαγητό στο Tucson ή το Sedona; Μπορείτε να βρείτε τα εστιατόρια που έχουν βαθμολογηθεί με AAA έξω από την περιοχή Phoenix εδώ.

Εστιατόρια AAA 5 Diamond στο Μεγάλο Φοίνιξ - 2016

Κηροποιός

Κάι

Το Kai είναι το μοναδικό εστιατόριο στην Αριζόνα για να λάβετε τα υψηλότερα βραβεία από τον ταξιδιωτικό οδηγό AAA και τον Forbes Travel Guide. Είναι η επιλογή πρεμιέρας για δείπνο στο Sheraton Grand στο Wild Horse Pass στην Κρήτη Ινδικής Κοιλάδας του ποταμού Gila. Ο κώδικας ενδυμασίας στο Kai απευθύνεται σε casual ενδυμασία των επιχειρήσεων. Σορτς, μπλουζάκια, αθλητικά παπούτσια και σαγιονάρες δεν είναι κατάλληλα εδώ. Προτιμούν ότι οι επισκέπτες δεν φορούν τζιν.
Το Kai είναι ανοιχτό για δείπνο από Τρίτη έως Σάββατο, κλειστό Κυριακή και Δευτέρα. Εάν ο καιρός το επιτρέπει, απολαύστε τον Kai στην αίθριο. Η επιλογή κρασιού στο Kai έχει αναγνωριστεί ως μία από τις καλύτερες λίστες κρασιών στην Αριζόνα από το Wine Spectator.

Σχετικά με το φαγητό: η ιδέα "Native American with Global Accents" επινοήθηκε από τους Chefs από το Kai στο Sheraton Wild Horse Pass Resort and Spa. Κάθε κουκίδα και στομάχι στο πιάτο σας δεν είναι μόνο καλλιτεχνικά διατεταγμένη, αλλά έχει επίσης μια συγκεκριμένη γεύση ή υφή για να ενισχύσει το πιάτο. Αφήστε τον Kai να σας μεταφέρει στο ξεχωριστό ταξίδι του. Δεν συστήνω να φέρνεις μικρά παιδιά στο Κάι.

Ο Kai είναι επίσης γνωστός για τις ρομαντικές απόψεις του.

Εστιατόρια AAA 4 Diamond στο Μεγάλο Φοίνιξ - 2016

Κατοικία / Σπήλαιο

  • Το εστιατόριο του Binkley *

Paradise Valley

Φοίνιξ

Scottsdale

  • BLT Steak στο Camelback Inn
  • Μπάρμπον μπριζόλα στο Fairmont Scottsdale Princess
    Διαβάστε την κριτική μου για το Bourbon Steak
  • deseo στο Westin Kierland
    Διαβάστε την κριτική μου για το Deseo
  • J & G Ψητοπωλείο στο Φοινικικό
    Διαβάστε περισσότερα για το The Phoenician και το J & G Steakhouse.
    Γνωστή για τις ρομαντικές της απόψεις
  • Sassi *
    Διαβάστε την κριτική μου για το Sassi.
    Γνωστή για τις ρομαντικές της απόψεις
  • Talavera στο ξενοδοχείο Four Seasons Resort Scottsdale στο Troon North
    Γνωστή για τις ρομαντικές της απόψεις