Δημοπρασία αυτοκινήτου Gooding & Company 2017

Το Scottsdale είναι ο χώρος για τις δημοπρασίες αυτοκινήτων Classic και Vintage

Η Gooding & Company είναι γνωστή στον κλάδο για τη διεξαγωγή τόσο των δημοπρασιών όσο και των ιδιωτικών πωλήσεων συλλεκτικών οχημάτων υψηλής ποιότητας. Παρέχουν επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικές με τον σχεδιασμό ακινήτων για όσους διαθέτουν κλασικές συλλογές αυτοκινήτων. Κάθε χρόνο, η Gooding & Company είναι μία από τις πολλές εταιρείες δημοπρασιών συλλεκτικών αυτοκινήτων που διεξάγει δημοπρασία κλασικού αυτοκινήτου που είναι ανοικτή στο κοινό, και αυτό είναι στο Scottsdale της Αριζόνα.

Πότε είναι η δημοπρασία αυτοκινήτου Gooding & Company;

Τα οχήματα μπορούν να προβληθούν σε:
Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ.
Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ.
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ.
Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Η δημοπρασία πραγματοποιείται την Παρασκευή και το Σάββατο στις 11 π.μ.

Πού είναι αυτό;

Η δημοπρασία πραγματοποιείται δίπλα στην Scottsdale Fashion Square, στην οδό 68th Street και Camelback Road. Εδώ είναι οδηγίες για την πλατεία μόδας Scottsdale.

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια και πόσο είναι αυτά;

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στην πόρτα. Η είσοδος είναι $ 40 ανά άτομο. Εάν θέλετε να αγοράσετε έναν κατάλογο για $ 100, αυτό δίνει δικαίωμα σε δύο άτομα να εισέλθουν. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών παραλαμβάνονται δωρεάν. Μόνο μετρητά ή πιστωτική κάρτα.

Υπάρχουν διαθέσιμες εκπτώσεις ενιαίου εισιτηρίου;

Όχι ότι το ξέρω.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Πρέπει να εγγραφείτε εκ των προτέρων για να κάνετε προσφορά σε οποιοδήποτε όχημα. Υπάρχουν απαιτήσεις τεκμηρίωσης, καθώς και ένα τέλος $ 200 για να είναι ένας πλειοδότης.

Μόλις γίνει δεκτός ως υποψήφιος, το τέλος περιλαμβάνει ένα κατάλογο και καθίσματα για δύο άτομα.

Έχετε φωτογραφίες της δημοπρασίας Gooding & Company Collector Car;

Απολαύστε αυτές τις φωτογραφίες μιας προηγούμενης δημοπρασίας της Gooding & Company.

Οι συμβουλές μου για θεατές

Δεν είμαι συλλέκτης αυτοκινήτων ή έμπορος κλασικών και vintage αυτοκινήτων. Μου αρέσει να βλέπω κλασικά οχήματα, και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δημοπρασίας της Αριζόνα υπάρχουν αρκετά γεγονότα που μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Ο καθένας μπορεί να πει ότι εξυπηρετεί ένα διαφορετικό κοινό.

Πριν από μερικά χρόνια παρακολούθησα τη δημοπρασία αυτοκινήτων Gooding & Company στο Scottsdale. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες! Ακολουθούν μερικές συμβουλές σχετικά με την εκδήλωση που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες αν σκέφτεστε να πάτε ως θεατής.

  1. Η δημοπρασία αυτοκινήτων Gooding & Company είναι σχετικά νέα στην περιοχή Phoenix. Η πρώτη κλασική δημοπρασία αυτοκινήτων πραγματοποιήθηκε στο Scottsdale το 2008.
  2. Αυτή η εκδήλωση δεν έχει τόσα αυτοκίνητα όπως κάποιες άλλες δημοπρασίες που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή σε αυτό που έχει γίνει γνωστό ως Αποτελέσματα Δημοπρασίας της Αριζόνα, αλλά θεωρείται ότι είναι σταθερά υψηλής ποιότητας.
  3. Σοβαρές συλλέκτες παρακολουθούν αυτή τη δημοπρασία, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν προσφέρονται.
  4. Βρήκα τους προστάτες αυτού του γεγονότος να είναι πολύ ενημερωμένοι για τα αυτοκίνητα. Ακόμα κι αν δεν προσφέρονταν, οι άνθρωποι με τους οποίους ήρθα σε επαφή ήθελα να μιλήσω για τη συλλογή τους, τη σχέση τους με τον κόσμο των κλασικών αυτοκινήτων ή με ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο που ακολουθούσαν.
  5. Ακόμα, δεν υπάρχει καμία απαίτηση να έχετε οποιαδήποτε γνώση των κλασικών αυτοκινήτων για να παρακολουθήσετε Gooding & Company. Μετά από όλα, ήμουν εκεί! Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μάθετε για τα κλασικά αυτοκίνητα και τους ενθουσιώδεις που συμμετέχουν ενεργά μαζί τους.
  6. Μπορείτε να πάρετε έναν οδηγό τσέπης ο οποίος απαριθμεί όλες τις παρτίδες και τις κατά προσέγγιση τιμές των οχημάτων. Εάν θέλετε να απολαύσετε φωτογραφίες και εκτεταμένες περιγραφές κάθε δημοπρατούμενου οχήματος, ο πλήρης έγχρωμος κατάλογος είναι διαθέσιμος για αγορά.
  1. Δεν είναι κάθε όχημα που εκτίθεται και δημοπρατείται εδώ για εκατομμυριούχους μόνο. Υπάρχουν αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και ειδικά οχήματα που πωλούνται στη σειρά χαμηλών έως μεσαίων 5 ψηφίων.
  2. Ίσως να νομίζετε ότι δεν υπάρχουν συμφωνίες εδώ, αλλά πολλά από τα οχήματα δημοπρατούνται χωρίς αποθεματικό (δεν απαιτείται ελάχιστη προσφορά).
  3. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα αρσενικό και ώριμο πλήθος. Μπορείτε να πάρετε μια αίσθηση για την τυπική πελατεία για αυτή τη δημοπρασία από τις φωτογραφίες μου. Δεν θεωρείται πραγματικά οικογενειακή εκδρομή. Αυτό δεν είναι ένα μέρος για τα παιδιά.
  4. Το πρότυπο φόρεμα για αυτή την εκδήλωση θα μπορούσε καλύτερα να περιγραφεί ως επιχείρηση ή θέρετρο casual. Είδα τις γυναίκες σε μικρά μαύρα φορέματα και τους άνδρες με κοστούμια με τόξο. Είδα σορτς και σαγιονάρες. Το μεγαλύτερο μέρος της ενδυμασίας ήταν κάπου ενδιάμεσα.
  5. Εάν είστε θεατής και όχι υποψήφιος, δεν μπορείτε να καθίσετε στα αποκλειστικά τμήματα της ημέρας δημοπρασιών. Πάρτε μια θέση στο πίσω μέρος του δωματίου. Οι θέσεις καθίστανται λιγοστές περίπου 15 λεπτά πριν αρχίσει η δημοπρασία.
  1. Βρήκα τον ίδιο τον πλειστηριασμό τόσο ευχάριστο όσο το βλέμμα και την ανάγνωση για όλα τα κλασικά και vintage αυτοκίνητα. Ακολουθήστε στον οδηγό τσέπη σας για να δείτε ποια αυτοκίνητα πωλούνται στην αναμενόμενη τιμή τους και ποιοι υποψήφιοι παίρνουν μια συμφωνία. Ο δημοπράτης είναι πολύ εύκολο να καταλάβει και προσθέτει προσωπικότητα στις διαδικασίες.
  2. Τι δεν θα βρείτε: χειροτεχνίες ή knick knacks. Αν ψάχνετε για πινακίδες νέον για την αίθουσα παιχνιδιών σας ή για να πεθάνετε αυτοκίνητα παιχνιδιών, βρίσκεστε σε λάθος δημοπρασία.
  3. Τα τρόφιμα και τα ποτά, συμπεριλαμβανομένων των αλκοολούχων ποτών, είναι διαθέσιμα για αγορά.
  4. Εάν χρειάζεστε μια δικαιολογία για να βγείτε από την πόλη κατά τη διάρκεια των ημερών του σκύλου του καλοκαιριού, η δημοπρασία Gooding & Company για την οποία είναι πιο γνωστή λαμβάνει χώρα στο Pebble Beach τον Αύγουστο.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την εταιρεία Gooding & Company στο 310-899-1960 ή επισκεφθείτε την ηλεκτρονικά.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.