Γιατί ο Οκτώβριος είναι ο καλύτερος μήνας για να επισκεφθείτε το Σαν Ντιέγκο

Πιάστε εξοικονόμηση πτώσης όταν ενταχθείτε στο παιδί

Ψάχνετε για την τέλεια στιγμή για να επισκεφθείτε το Σαν Ντιέγκο; Θα πιέζεστε σκληρά για να νικήσετε τον Οκτώβριο, ένα μήνα, όταν τα πλήθη έχουν αραιωθεί μετά την περίοδο από την εποχή μέχρι το σχολείο. Επιπλέον, ο Οκτώβριος 2016 είναι το 5ο ετήσιο «Kids Free San Diego Month».

Ενώ θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι το σχεδόν τέλειο κλίμα του Σαν Ντιέγκο το καθιστά ένα μεγάλο στοίχημα οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, οι οικογένειες έχουν έναν επιπλέον λόγο να επισκεφθούν την προωθητική έκδοση Kid Kingdom του Οκτωβρίου σε όλη την πόλη.

Όλο το μήνα, τα παιδιά τρώνε, μένουν και παίζουν δωρεάν σε περισσότερους από 100 συμμετέχοντες συνεργάτες στο Σαν Ντιέγκο, με πολλές προσφορές δωρεάν γεύματα για παιδιά και δωρεάν είσοδο για παιδιά σε δημοφιλή θεματικά πάρκα όπως το Legoland και το SeaWorld.

Πότε είναι το Kidvasion στο Σαν Ντιέγκο;
Η προσφορά διεξάγεται όλο το μήνα, 1-31 Οκτωβρίου 2016

Πώς λειτουργεί;
Απλά βρείτε μια συμφωνία, εκτυπώστε το κουπόνι και εξαργυρώστε στο ξενοδοχείο, το εστιατόριο ή το αξιοθέατο.

Ειδικές προσφορές κατά τη διάρκεια του Kid Kingdom
Εδώ είναι μόνο μερικές από τις περισσότερες από 100 προσφορές διαθέσιμες τον Οκτώβριο. Συνεχίστε να ελέγχετε τον ιστότοπο του Kidvasion καθώς προστίθενται νέες προσφορές. Επιπλέον κατηγορίες περιλαμβάνουν φαγητό, περιηγήσεις και ψυχαγωγία.

Σαν Ντιέγκο Ξενοδοχεία:


Θεματικά πάρκα και αξιοθέατα:

Εξερευνήστε περισσότερες επιλογές ξενοδοχείων στο Σαν Ντιέγκο