Ένα προφίλ γειτονιάς του Laurel Canyon, LA

Το Laurel Canyon συνορεύει με

Μια σύντομη ιστορία του Laurel Canyon

Στις αρχές του 19ου αιώνα, το Laurel Canyon ήταν μια τραχιά και ρουστίκ περιοχή που απαρτίζεται από λίγες καμπίνες - κάποιες που χρησιμοποιούνται ως κυνηγετικά καταλύματα. Η περιοχή του λόφου αναπτύχθηκε από τον Charles Spencer Mann, μηχανικό και επενδυτή που δημιούργησε το πρώτο αμάξωμα του έθνους εκεί το 1913.

Η δημιουργία της κινηματογραφικής βιομηχανίας του Χόλιγουντ προσέλκυσε επίσης κατοίκους όπως ο Errol Flynn και ο Ramon Navarro στην υπανάπτυκτη συνοικία. Μέχρι τη δεκαετία του '20, το Laurel Canyon ήταν μια πραγματική γειτονιά με ένα μικρό σχολείο, εστιατόρια, ένα παντοπωλείο και μάλιστα μια τοπική εφημερίδα.

Αλλά δεν ήταν μέχρι τη δεκαετία του '60 που η διάσημη Laurel Canyon φήμη ως ποιος είναι ποιος κοινότητα των θρυλικών rock n 'κυλίνδρους αναπτύχθηκε. Όπως και ο βόρειος ξάδερφος του Haight-Ashbury του Σαν Φρανσίσκο , έγινε τόπος να είναι για τους χίπις, καθώς και για επιτυχημένους και επίδοξους μουσικούς. Το κέντρο του, δήλωσε πολλοί, ήταν η ενοικιαζόμενη καμπίνα εκκεντρικού ροκ αστέρι Frank Zappa στο Lookout Mountain-home σε περισσότερα από μερικά άγρια ​​μέρη. Τα ελεύθερα πνεύματα και οι τύποι μουσικής συνέχισαν να μεταναστεύουν και να συναντώνται στο φαράγγι σε όλη τη δεκαετία του '70, καθώς η σκηνή μεταπηδήθηκε από ψυχεδελικό ροκ σε γλυκιά λαϊκή μουσική και μουσικούς.

> Μερικά γεγονότα από το The Laurel Canyon Association

Laurel Canyon Σήμερα

Σήμερα, το Laurel Canyon συνεχίζει να έχει τη φήμη του ως οικιστικό κέντρο για τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη μουσική, την ταινία και τις τέχνες.

Αλλά τα ενοίκια έχουν αυξηθεί, και έτσι έχουν τις τιμές των σπιτιών (στα εκατομμύρια), καθιστώντας την ελίτ περιοχή για τα δημιουργικά. Η ιδανική του τοποθεσία, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη διάσημη Sunset Strip, είναι ένας άλλος λόγος για την υψηλή θέση της στην αγορά ακινήτων "location location location". Είναι μια από τις κύριες αρτηρίες βορρά-νότου μεταξύ των διαμερισμάτων και των κοιλάδων του Λος Άντζελες.

Παρά το γεγονός ότι έχει ξεσηκωθεί, το φαράγγι έχει κρατήσει τη γοητευτική γοητεία της αγάπης της δεκαετίας του '60 στη γενιά του Canyon Country Country και τα περιστασιακά έντονα χρωματιστά σπίτια και τα περίεργα μαξιλάρια που αναδύονται γύρω από τα νεότερα πιο πολυτελή σπίτια . Διάσημοι, κακόφημοι και άγνωστοι Canyonites μπορεί να δει κουβέντα πάνω από τον καφέ και το τσάι στο καλάθι καφέ του Country Store, ένα γειτονικό κοινωνικό κόμβο.

Το Laurel Canyon είναι ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της διάσπαρτης πόλης του Λος Άντζελες, κοντά στη δημοφιλή πρωτεύουσα σκυλιών-περιπάτου και τον παράδεισο του Πεκίνου Runyon, και ακριβώς κάτω από το λόφο από την κοιλάδα San Fernando.

A Dozen Διάσημοι κάτοικοι Laurel Canyon

  1. Clara Bow
  2. Χριστίνα Applegate
  3. Τζάκ Νίχολσον
  4. Dylan Walsh
  5. Τζορτζ Κλόουνι
  6. Μπόρις Κάρλοφ
  7. Frank Zappa
  8. Jim Morrison
  9. Τζόνι Μίτσελ
  10. Jackson Browne
  11. Ρικ Ρούμπιν
  12. Μέριλυν Μάνσον

Θρύλους και παραδόσεις

Ημέρα φωτογραφίας
Κάθε χρόνο, συνήθως τον Οκτώβριο, οι κάτοικοι του Canyon συγκεντρώνονται μπροστά από το Country Country Store για να τους αγκαλιάσουν για ένα ομαδικό πορτρέτο. Ένας μοναχικός φωτογράφος στέκεται στο νησί της κυκλοφορίας απέναντι από το δρόμο, σταματώντας τα αυτοκίνητα στην πολυσύχναστη λεωφόρο, ώστε να μπορεί να τραβήξει ένα τέλειο πορτρέτο - που θα καταλήξει να πλαισιωθεί στον τοίχο του καταστήματος.

Το Φάντασμα του Χουντίνι: Ετήσια Αποκριάτικη Στολή
Ο θρύλος λέει ότι ο διάσημος μάγος Χάρι Χουντίνι είπε στη χήρα του ότι το πνεύμα του θα επέστρεφε για να την επισκεφτεί.

Το σπίτι της καίγεται το 1958. Αλλά ακόμα, κάθε Απόκριες, ένα πλήθος από πεντανόστιμους λάτρεις-φάντασμα φυτεύονται μπροστά από τη θέση του, ελπίζοντας να πιάσει την απόλυτη εμφάνιση καμεσού.

Σφαίρα του Wyatt Earp
Κλασικό καουμπόη ταινία Tom Mix (που έζησε στο φαράγγι) υποτίθεται ότι επισκέπτεται ένα πρώην μπαρ / καφέ Canyon με τον θρυλικό καουμπόη της πραγματικής ζωής Wyatt Earp. Καθώς η ιστορία πηγαίνει, ένας μπύρα-guzzling προστάτης έσβησε από τη γραμμή, προκαλώντας μια ενοχλημένη Earp να πυροβολήσει μια σφαίρα στον τοίχο (που λέγεται ότι εξακολουθούν να κατατίθενται εκεί σήμερα).

Laurel Canyon σε βιβλία και μουσική

Εστιατόρια και μπαρ

Μόλις οδηγείτε στο Laurel Canyon, είναι σαν να εισάγετε ένα καταφύγιο φύσης στη μέση της πόλης. Έτσι, στο πραγματικό φαράγγι, υπάρχει πραγματικά μόνο ένα εστιατόριο και ένα ποτό: εστιατόριο Pacé. Αυτό το άνετο μικρό εστιατόριο του κόλπου του φαραγγιού σερβίρει οργανικά ιταλικά φαγητά σε ένα ζωντανό μποέμικο περιβάλλον.

Τοπικές Επιχειρήσεις και Οργανισμοί

Σχολεία

Στοιχεία ακίνητης περιουσίας

> Τα γεγονότα που τραβήχτηκαν από την LA Life: Laurel Canyon