Νομαρχιακές παραλίες του Λος Άντζελες

Συμβουλή: Δεν είναι νόμιμες. Τι να κάνετε Αντ 'αυτού.

Το Los Angeles County βάζει ένα παροιμιώδες φύλλο συκιάς σε γυμνή ηλιοθεραπεία.

Αυτό μπορεί να φαίνεται εκπληκτικό για έναν τόπο που έχει φήμη για σκανδαλώδη συμπεριφορά. Στην πραγματικότητα, η LA έχει αυστηρούς νόμους για να τρέχει έξω έξω χωρίς τα ρούχα σας. Όποιος βρεθεί γυμνός στο κοινό οπουδήποτε στην Πόλη των Αγγέλων θα μπορούσε να συλληφθεί ή να εισπράξει. Η τιμωρία για το αδίκημα περιλαμβάνει σκληρό πρόστιμο και εμφάνιση δικαστηρίου. Οι νόμοι γυμνότητας του County Los Angeles περιγράφονται παρακάτω.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν γυμνές παραλίες στο νομό. Για να είμαστε ακριβέστεροι, δεν είναι καλή ιδέα να είσαι γυμνός στο κοινό σε μια παραλία ή οπουδήποτε αλλού, εκτός και αν είσαι μικρό παιδί ή παίζεις σε θέατρο.

Πού να πάτε για ρούχα προαιρετική αναψυχή κοντά στο Λος Άντζελες

Μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη των πληροφοριών σε απευθείας σύνδεση σχετικά με γυμνές παραλίες στην περιοχή LA. Το El Matador, το Cove Smuggler's Cove και το Pirate's Cove μερικές φορές απαριθμούνται μαζί με το Sacred Cove στο Palos Verdes.

Οι τοπικοί υπεύθυνοι επιβολής του νόμου γνωρίζουν πώς να Google "los angeles γυμνή παραλία" και να ελέγχουν τα κοινωνικά μέσα, όπως και εσείς, και αυτές τις μέρες οποιαδήποτε θέση που μπορείτε να βρείτε είναι επίσης ένας στόχος για την επιβολή. Οι ποινές είναι δύσκαμπτες και μια καταδίκη μπορεί να κολλήσει μαζί σου για μια ζωή.

Εάν θέλετε να ασκήσετε τον προαιρετικό τρόπο ζωής στο Λος Άντζελες, μην δοκιμάστε να μπείτε σε ένα μέρος και να διακινδυνεύσετε τις ενοχλήσεις που θα μπορούσαν να προκύψουν. Δοκιμάστε αυτές τις ιδέες αντί.

Αν πάτε βόρεια, περιμένετε ένα μακρύ δίσκο. Δεν υπάρχουν γυμνές παραλίες στην κομητεία Ventura.

Λος Άντζελες Κάτω Χώρες Nudity Law

Αυτό είναι που λέει το Κομητεία του Λος Άντζελες - Διάταγμα 17.12.360, "Γυμνό και Απογοητευτικό"

A) Κανείς δεν πρέπει να εμφανίζεται, να λούζει, να κάνει ηλιοθεραπεία, να περπατάει, να αλλάζει τα ρούχα, να καταστρέφει ή να είναι σε οποιαδήποτε παραλία με τέτοιο τρόπο ώστε τα γεννητικά όργανα, ο αιδοί, η κόπωση, η στοματική σύμφυση, ηβική τρίχα, γλουτοί, ή την περιοχή της ηβικής τρίχας οποιουδήποτε προσώπου ή οποιουδήποτε τμήματος του μαστού στο ή κάτω από την άνω άκρη της περιοχής του οποιουδήποτε θηλυκού προσώπου, εκτίθεται σε δημόσια θέα, εκτός από τα τμήματα ενός σταθμού άντλησης, εάν υπάρχει, για το σκοπό αυτό.

Β) Το παρόν τμήμα δεν εφαρμόζεται σε άτομα ηλικίας κάτω των 10 ετών, υπό την προϋπόθεση ότι τα παιδιά αυτά είναι επαρκώς ντυμένα για να συμμορφώνονται με τα αποδεκτά κοινοτικά πρότυπα.

Γ) Το παρόν τμήμα δεν εφαρμόζεται σε πρόσωπα που συμμετέχουν σε ζωντανή θεατρική παράσταση σε θέατρο, αίθουσα συναυλιών ή παρόμοιο ίδρυμα που αφιερώνεται πρωτίστως σε θεατρικές παραστάσεις.