Νότια ακτή του San Luis Obispo

Το San Luis Obispo County δεν διαθέτει πολλά μέρη για ψυχαγωγία στην παραλία, ανεξάρτητα από το αν θέλετε να το κάνετε με τα ρούχα σας. Ο νομός περιλαμβάνει το νότιο άκρο του Big Sur, αλλά σε αυτήν την περιοχή, τα βράχια εκεί είναι πολύ ψηλά και απότομα για να επιτρέψουν την πρόσβαση στην παραλία.

Νότια από το Big Sur, θα βρείτε μια υπέροχη, ήσυχη προαιρετική παραλία για ενδύματα ανάμεσα σε μαγευτικούς αμμόλοφους και μία από τις καλύτερες παραλίες του νησιού.

Ένδυση προαιρετικές παραλίες στην περιοχή San Luis Obispo

Το San Luis Obispo County έχει μόνο δύο παραλίες που χρησιμοποιούνται συνήθως για ενδύματα-προαιρετική αναψυχή, αλλά μία από αυτές είναι από τις καλύτερες και πιο πολυσύχναστες στην Καλιφόρνια.

Παραλία Hearst State : Βρίσκεται κοντά στο Κάστρο Hearst, αυτή η παραλία παίρνει περιστασιακά ρούχα-προαιρετική χρήση από τους ντόπιους. Ή έτσι ακούμε. Οι πληροφορίες σχετικά με αυτό είναι λιγοστές και υπόκεινται σε πολιτικές γυμναστικής του κρατικού πάρκου, οι οποίες θα μπορούσαν να εφαρμοστούν ανά πάσα στιγμή.

Pirate's Cove (Avila) : Οι άνθρωποι αγαπούν αυτή την παραλία, αλλά οι gawkers μπορεί να είναι ενοχλητικές. Είναι μια απότομη αναρρίχηση από το χώρο στάθμευσης στην κορυφή του λόφου μέχρι την παραλία στη βάση ενός βράχου, βόρεια της πόλης της Παραλίας Pismo. Η γη ανήκει στην περιφέρεια San Luis Obispo.

Guadalupe Dunes : Αυτή η παραλία είναι τεχνικά στην κομητεία της Σάντα Μπάρμπαρα, αλλά μόλις μετά βίας. Οι αμμόλοφοι είναι απομακρυσμένοι και παρθένοι - και πανέμορφα, αλλά λίγο δύσκολο να φτάσουν.

Βαθμολογία San Luis Obispo County Γυμνές Παραλίες

Υπήρχαν μόνο δύο υποψήφιοι, αλλά έπρεπε να ζητήσουμε ούτως ή άλλως.

Περισσότεροι από 8.700 αναγνώστες μας ψήφισαν σε δημοσκόπηση για την αγαπημένη τους παραλία του San Luis Obispo County. Το 43% δήλωσε ότι τους αρέσει το Πειρατικό όρμο και το 19% όπως η παραλία Hearst.

Χαρτογράφηση των γυμνιστών παραλιών του νομού San Luis Obispo

Αν θέλετε να δείτε πού βρίσκονται όλες οι προαιρετικές παραλίες της San Luis Obispo County, χρησιμοποιήστε αυτό το χάρτη χάρτας του San Luis Obispo County στους χάρτες Google, όπου οι γυμνές παραλίες φέρουν κουμπιά.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πάρετε οδηγίες σε κάθε μία.

Νόμοι για τη γυμνότητα στη συνοικία San Luis Obispo

Το Pirate's Cove αγοράστηκε από την περιφέρεια San Luis Obispo το 2013. Δεν έχω βρει καμία πληροφορία σχετικά με τους νόμους περί γυμνότητας, αλλά σε ένα άρθρο του 2013 στους New Times , αναφέρει ο αναπληρωτής διευθυντής του SLO County Parks: "Δεν υπάρχει διάταγμα στο νομό που λέει ότι η γυμνή ηλιοθεραπεία είναι αντίθετη με το νόμο. "

Hearst Beach είναι μια κρατική παραλία και υπόκειται σε πολιτικές κρατικών πάρκων .

Περισσότερα Ρούχα Προαιρετική Αναψυχή Κοντινά

Τα επόμενα κοντινότερα μέρη στην περιοχή San Luis Obispo για αναψυχή-προαιρετική αναψυχή είναι οι γυμνές παραλίες της επαρχίας Santa Barbara County , αλλά μόνο μερικές από αυτές είναι απαλλαγμένες από παρενοχλήσεις από την επιβολή νόμου.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε κάποια από τα θέρετρα ειδών ένδυσης-προαιρετικά στο Calfornia , τα οποία συχνά διαθέτουν διανυκτέρευση, πισίνες και άλλες δραστηριότητες.