Τέταρτη πυροτεχνήματα τον Ιούλιο στην Αννάπολη, Μέριλαντ 2017

Γιορτάστε τη γιορτή στο ιστορικό θαλάσσιο λιμάνι του Μέριλαντ

Η Αννάπολη, η πρωτεύουσα της πολιτείας του Maryland, είναι ένα από τα κορυφαία μέρη της περιοχής για να γιορτάσει το τέταρτο του Ιουλίου. Πατριωτικές και φιλικές προς την οικογένεια εκδηλώσεις περιλαμβάνουν παρέλαση Ημέρας Ανεξαρτησίας, συναυλίες και πυροτεχνήματα. Η περιοχή Dock City, μαζί με το ιστορικό λιμάνι, είναι ένας δημοφιλής προορισμός για πεζούς και boaters να παρακολουθήσουν τα πυροτεχνήματα.

Ημερομηνία βροχής: 5 Ιουλίου - μόνο πυροτεχνήματα

Χρονοδιάγραμμα εκδήλωσης της Ημέρας Ανεξαρτησίας της Αννάπολης

Η παρέλαση της Ημέρας της Ανεξαρτησίας - Ξεκινώντας από τις 6:30 μ.μ. ξεκινάει η παρέλαση στο Amos Garrett Blvd. και στη συνέχεια κατευθύνεται προς την West Street, γύρω από την Εκκλησία Circle, κάτω Main Street, αριστερά στην οδό Randall και τελειώνει μπροστά από το Market House.

Οπουδήποτε κατά μήκος της διαδρομής παρέλασης θα δώσετε μια καλή εικόνα της παρέλασης.

Band Concerts - Η Συναυλία Band της Ναυτικής Ακαδημίας των Ηνωμένων Πολιτειών θα παίξει από τις 8:00 μ.μ. στο σκοτάδι στο Susan Campbell Park, City Dock. Η Συναυλία Band της USNA εκτελεί μια δημόσια συναυλία που περιλαμβάνει τα πάντα, από το κλασσικό φως έως τις πορείες στην κλασσική λογοτεχνία και τα πατριωτικά τραγούδια.

Πυροτεχνήματα - Σε περίπου 9:15 μ.μ., τα πυροτεχνήματα θα ξεκινήσουν από μια φορτηγίδα στο λιμάνι της Αννάπολης. Οι καλύτεροι χώροι προβολής περιλαμβάνουν τους δημόσιους χώρους βορειοανατολικά του ποταμού Severn, μαζί με τη γέφυρα του Ναυτικής Ακαδημίας (περιορισμένο χώρο στάθμευσης), οποιοδήποτε από τα πάρκα του δρόμου που βλέπει το Spa Creek και με το πλοίο στο λιμάνι της Αννάπολης. Η γέφυρα του Spa Creek θα είναι κλειστή για κυκλοφορία από τις 9 μ.μ. για να δημιουργήσει μια προβλήτα θεατών με ανεμπόδιστη θέα στα πυροτεχνήματα.

Χώρος στάθμευσης και μεταφορά

Ο χώρος στάθμευσης θα περιοριστεί σε πολλές περιοχές και δεν προτείνεται η στάθμευση σε κατοικημένες περιοχές.

Αντ 'αυτού, παρκάρετε στο Park Place Garage ή το Knighton Garage για $ 10 όλη την ημέρα και πάρτε το FREE Circulator κάτω στην City Dock. Και τα δύο γκαράζ είναι σωστά στη διαδρομή παρέλασης, ώστε να μπορείτε να βγείτε από το γκαράζ και σε ένα υπέροχο σημείο προβολής για την παρέλαση. Λόγω της μεγάλης κυκλοφορίας και της μεγάλης προσέλευσης, τα τοπικά συνεργεία μπορεί να γεμίσουν νωρίς.

Ως εκ τούτου, η πόλη θα παρέχει επίσης υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από το Ναυτικό Θαλάσσιο Σώμα Memorial Stadium (Gate 5) στο Mall Lawyers από τις 5 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα. Το λεωφορείο θα χρεώσει $ 1 ανά βόλτα για ενήλικες με παιδιά 12 και υπό ιππασία δωρεάν. Άλλα γκαράζ City City περιλαμβάνουν το Gott's και το Hillman. Ο ελεύθερος κυκλοφορητής εκτελείται από τις 6:30 π.μ. έως τα μεσάνυχτα, συνήθως σε διαστήματα 10 λεπτών σε κάθε στάση.

Δείτε το χάρτη της Αννάπολης

Περιορισμοί στάθμευσης: Από τις 4 μ.μ. και μέχρι τις 10.30 μ.μ., απαγορεύεται η στάθμευση και οι παραβάτες μπορούν να ρυμουλκούνται από τις ακόλουθες περιοχές:

Περιορισμοί σκαφών

Η περίοδος ισοπαλίας της γέφυρας Eastport θα είναι κλειστή για τη ναυσιπλοΐα από τις 8:30 μ.μ. έως τις 11 το βράδυ. Οι επιβάτες πρέπει να αποφύγουν την ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ των 1000 ποδιών γύρω από την περιοχή πυροδότησης πυροτεχνημάτων που θα δημιουργηθεί και θα συντηρηθεί από την Αμερικανική Ακτοφυλακή.

Πολιτική για το αλκοόλ

Η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της πόλης της Αννάπολης απαγορεύεται. Τα αλκοολούχα ποτά δεν επιτρέπονται βάσει της Ναυτικής Ακαδημίας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δημόσιες τουαλέτες

Τα δωμάτια είναι διαθέσιμα στο κτίριο του Annapolis Harbormaster στο City Dock.

Περισσότερα για την Αννάπολη