Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αννάπολης 2017

Απολαύστε μια ποικιλία ταινιών μεγάλου μήκους και ντοκιμαντέρ

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Annapolis διαθέτει μια εντυπωσιακή σειρά ανεξάρτητων χαρακτηριστικών, σορτς και ντοκιμαντέρ στο κέντρο της πόλης Αννάπολις. Οι κινηματογραφιστές μπορούν να κάνουν βόλτες από τον χώρο στο χώρο ή να πιάσουν ένα δωρεάν καροτσάκι City Circulator. Ειδικές βιτρίνες θα περιλαμβάνουν ταινίες από και για την αφρικανική-αμερικανική, εβραϊκή και LGBT εμπειρία, και το Student Showcase που θα περιλαμβάνει 12 σορτς. Άλλα θέματα ταινιών περιλαμβάνουν ιστιοπλοΐα, κωμωδίες, βετεράνους, ψυχική υγεία, παγκόσμια πολιτική, παγκόσμιο κινηματογράφο και συνομιλίες με έκπληκτους επισκέπτες της βιομηχανίας.

Οι χώρες που εκπροσωπούνται περιλαμβάνουν τη Γαλλία, τη Σιγκαπούρη, τη Σλοβακία, τη Νότια Κορέα, τον Καναδά, την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και τη Χιλή και πολλά άλλα μέρη μεταξύ τους.

Η νύχτα που θα ανοίξει στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Αγίου Ιωάννη ξεκινάει από το Φεστιβάλ. Το Loews Annapolis Hotel θα λειτουργήσει ως Φεστιβάλ Central και O'Callaghan's Hotel ως ο κύριος χώρος για τα πάνελ και τα εργαστήρια. Όλοι οι χώροι φιλοξενούν τουλάχιστον 225 άτομα.

Ημερομηνίες: 30 Μαρτίου - 2 Απριλίου 2017

Τοποθεσίες Φεστιβάλ

2017 Στιγμιότυπα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Εισιτήρια: Τα εισιτήρια για ενήλικες είναι 12,50 δολάρια. τα εισιτήρια ανώτερων και φοιτητών είναι $ 10.

Ιστοσελίδα: www.annapolisfilmfestival.com

Περισσότερα για την Αννάπολη, MD