Πώς να ταξιδέψετε από το Αμβούργο στο Παρίσι

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από το Αμβούργο στο Παρίσι, αλλά έχετε πρόβλημα να αποφασίσετε αν θα ήταν πιο λογικό να ταξιδέψετε αεροπορικώς, με τρένο ή με αυτοκίνητο; Το Αμβούργο είναι περίπου 450 μίλια από το Παρίσι, το οποίο κάνει την πιο ελκυστική επιλογή ταξιδιού για τους περισσότερους. Είναι σίγουρα η πιο ρεαλιστική επιλογή εάν πρέπει να φτάσετε στο Παρίσι το συντομότερο δυνατόν, αλλά εάν έχετε λίγο περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε, να πάρετε το τρένο ή να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο μπορεί να είναι ένα ενδιαφέρον και γραφικό εναλλακτικό τρόπο ταξιδιού.

Πτήσεις

Οι διεθνείς αερομεταφορείς, όπως η Air France, η KLM και η Lufthansa, προσφέρουν καθημερινές απευθείας πτήσεις από το Αμβούργο στο Παρίσι, φτάνουν στο αεροδρόμιο Roissy-Charles de Gaulle ή στο αεροδρόμιο Orly. Οι άμεσες ώρες πτήσεων διαρκούν περίπου μία ώρα και μισή.

Τρένα

Μπορείτε να φτάσετε από το Αμβούργο στο Παρίσι με το τρένο σε λιγότερο από 8 ώρες, με πολλά τρένα που συνδέουν την Κολωνία, τη Γερμανία με τις γραμμές υψηλής ταχύτητας Thalys.

Παρίσι με το αυτοκίνητο

Σε ομαλές συνθήκες κυκλοφορίας, μπορεί να διαρκέσει 10 ή περισσότερες ώρες για να φτάσετε στο Παρίσι από το Αμβούργο με αυτοκίνητο, αλλά μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος να δείτε μερικά γραφικά τμήματα της Γερμανίας και της Γαλλίας. Αναμείνετε να πληρώσετε κάπως βαριά τέλη διοδίων σε πολλά σημεία σε όλο το ταξίδι, όμως.

Επιλογές εδάφους μεταφοράς

Εάν φτάνετε στο αεροδρόμιο του Παρισιού, θα πρέπει να υπολογίσετε πώς θα φτάσετε στο κέντρο της πόλης από τα αεροδρόμια. Ο οδηγός Επιλογές μεταφοράς εδάφους του Παρισιού καλύπτει τις επιλογές που έχετε.