Εξερευνώντας τη γειτονιά του Λούβρου-Tuileries στο Παρίσι

Ένας πλήρης οδηγός για τους επισκέπτες

Εάν έχετε μόνο χρόνο για λίγες στάσεις στο Παρίσι, βεβαιωθείτε ότι η περιοχή Louvre / Tuileries είναι στη λίστα σας για να δείτε. Εκτός από το να φιλοξενεί το θρυλικό μουσείο του Λούβρου , η γειτονιά προσφέρει φανταστικές ευκαιρίες για να δείτε το κλασικό Παρίσι που παρουσιάζεται τόσο αγαπητά σε ορισμένες ταινίες και εικονικές φωτογραφίες. Με πολλά τετράγωνα, επική κήπους, καφετέριες καφέ και διαχρονική αρχιτεκτονική, είναι απίθανο να είστε ο μόνος που τραβήξτε φωτογραφίες.

Προσανατολισμός και Μεταφορά: Να πάρει εκεί και να πάρει γύρω

Η συνοικία Louvre / Tuileries βρίσκεται στο 1ο διαμέρισμα του Παρισιού. Ο ποταμός Σηκουάνα αγγίζει τα νότια σύνορα, με τις γειτονιές που είναι γνωστές ως Bourse (παλιό χρηματιστήριο) και την πολυκατάστημα του " Grands Boulevards" στα βόρεια. Ο περίφημος αιγυπτιακός οβελίσκος μπορεί να δει δυτικά στην Place de la Concorde, με την κεντρική περιοχή Chatelet Les Halles να κρατάει την ανατολική άκρη.

Κεντρικοί δρόμοι: Rue de Rivoli, Rue St-Honoré, Rue du Louvre, Quai des Tuileries

Μεταφορά: Η περιοχή εξυπηρετείται καλύτερα από τη γραμμή του μετρό 1. Βγαίνετε στο Λούβρο-Ριβόλι ή στο Palais Royale-Musée du Louvre για να σταματήσετε ακριβώς στο μουσείο ή να πάτε στο Tuileries για να κατευθυνθείτε απευθείας στους φημισμένους κήπους. Το Concorde (γραμμές 1, 8 και 12) θα σας μεταφέρει στο Obelisque και στη δυτική άκρη του Tuileries.

Σημεία Σημείωσης στην Περιοχή:

Μουσείο του Λούβρου : Το παγκοσμίου φήμης μουσείο, το οποίο στεγάζεται στο παλάτι του Λούβρου, κατέχει σχεδόν 35.000 έργα τέχνης από την προϊστορία μέχρι τον 19ο αιώνα.

Πηγαίνετε να δείτε τη διάσημη ζωγραφική Mona Lisa, την πυραμίδα γυαλιού στην αυλή ή το τεράστιο μέγεθος του χώρου των 652.300 τετραγωνικών ποδιών.

Tuileries Gardens: Η εκλεπτυσμένη κομψότητα των Tuileries, που λειτουργούν ως συνέχεια του Λούβρου, είναι ένα θαυμάσιο θέαμα - ειδικά σε μια καλοκαιρινή μέρα όταν το φύλλωμα είναι σε πλήρη άνθιση.

Τραβήξτε μια από τις πολύ πολυπόθητες καρέκλες και απολαύστε τον ήλιο ή προσέξτε τα παιδιά να πλέουν ιστιοφόρα στις λίμνες σε αυτούς τους πρώην βασιλικούς κήπους. Στο δυτικό άκρο, φροντίστε να σταματήσετε στο Musee de L'Orangerie για να δείτε ένα από τα μνημειώδη έργα του Claude Monet, Les Nymphéas .
Περισσότερες πληροφορίες για τους κήπους του Tuileries

Palais-Royal : Αν και λίγο πιο μαγευτικός από τους γειτονικούς κήπους του Λούβρου και του Tuileries, αυτό το παλιό βασιλικό παλάτι (το οποίο στεγάζει τη γαλλική νομική αρχή γνωστό ως Conseil d'Etat ) αξίζει τον κόπο να γνωρίσετε το περίφημο περίπτερο του, κήπους έξω πίσω. Μια βόλτα γύρω από το πίσω μέρος του κήπου θα σας οδηγήσει σε μερικά από τα παλαιότερα κτίρια της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Γαλλίας ( Bibliotheque nationale de France ), όπου φιλοξενούνται 6 εκατομμύρια βιβλία, χάρτες και έγγραφα.

Η περιοχή της μόδας Rue Saint-Honoré: Η στενή αλλά εξαιρετικά πολυπόθητη αρτηρία της γαλλικής βιομηχανίας ραδιοφώνου στεγάζει μερικά από τα πιο πολυπόθητα καταστήματα της Παρισιού, όπως η Colette , εκτός από τις μπουτίκ ναυαρχίδας από αμέτρητους σημαντικούς σχεδιαστές.

La Comedie Francaise: Χρονολογώντας το 1680, το γαλλικό κρατικό θέατρο ιδρύθηκε από τον "Sun King" Louis XIV και ήταν ο τόπος όπου ο φημισμένος θεατρικός συγγραφέας Molière ανέβηκε στην προεξοχή. Στις πρόσφατες παραγωγές περιλαμβάνονται ο Cyrano de Bergerac του Edmond Rostand.

Έξω και γύρω στο Λούβρο-Tuileries Επαρχία:

Παιδιά
47, rue de Richelieu
Τηλ .: +33 (0) 1 42 97 46 49
Αυτό το ζεστό μπαρ / εστιατόριο είναι ιδανικό για μια νύχτα έξω με τους στενούς φίλους. Με μόνο 35 καθίσματα, αχνά φώτα και τέχνη σε στυλ 50ου, που τείνουν να γεμίζουν τους τοίχους, το φαγητό στα Juveniles είναι σαν να γευματίζετε σε μια σπάνια έκδοση του σπιτιού. Συνδυάστε την επιλογή του κρασιού με ένα από τα πολλά παραδοσιακά γαλλικά εισιτήρια, όπως foie gras ή entrecôte de boeuf.

Le Musset
5 Rue de l'Echelle
Τηλ: +33 (0) 1 42 60 69 29
Τα πρώτα πράγματα που θα παρατηρήσετε σχετικά με αυτή τη χαρακτηριστική γαλλική μπρασερί είναι οι λαμπερό κόκκινο πολυέλαιοι που κρέμονται πάνω από το κεφάλι. Η συνολική διακόσμηση με ρουμπίνι δίνει σε αυτό το διαφορετικό τουριστικό σημείο ένα κομψό, νεανικό δέντρο που εξακολουθεί να είναι πολύ τυπικά παριζιάνικο. Είναι επίσης σε ιδανική τοποθεσία απέναντι από το Λούβρο. Για αυτό, περιμένετε να πληρώσετε λίγο επιπλέον για την καφετέρια σας.

Αντζελίνα
226 Rue de Rivoli
Τηλ .: +33 (0) 1 42 60 82 00
Ένα περίτεχνο τσάι και brunchhouse απέναντι από το Λούβρο και ανάμεσα στα τουριστικά καταστήματα αναμνηστικών, η Angelina είναι ευρέως φημισμένη για την υπερσύγχρονη ζεστή σοκολάτα. Ένα εξαιρετικό σημείο για να θερμάνετε τους ψυχρότερους μήνες.

Διαβάστε το σχετικό χαρακτηριστικό: Τα καλύτερα μέρη για ζεστή σοκολάτα στο Παρίσι

Ladurée: Γκουρμέ μακαρόνια, γλυκά και τσάι

Σταματήστε στο Ladurée στη Rue Royale για να δοκιμάσετε ένα νόστιμο μακαρόν, ένα παριζιάνικο κέικ που παρασκευάζεται κυρίως με αυγά, αμύγδαλα, ζάχαρη και απαλή κρέμα ganache. Αυτός είναι ένας από τους πιο βραβευμένους προμηθευτές μακαρόνων στο Παρίσι .

Juji-ya
46, rue Saint Anne
Τηλ .: +33 (0) 1 42 86 02 22
Ακριβώς πάνω από τα σύνορα του 1ου διαμερίσματος και στη μέση της περιοχής της Όπερας Garnier , θα βρείτε το Little Tokyo και μια πληθώρα ιαπωνικών εστιατορίων. Για κάτι διασκεδαστικό, δοκιμάστε αυτήν την ποιότητα αρτοποιίας γρήγορου φαγητού, όπου μπορείτε να πάρετε τρίγωνα ρύζι γεμιστά με σολομό, φυτικά tempura και αυθεντικό πράσινο τσάι στο γρήγορο. Υπάρχει ακόμη και ένα ιαπωνικό παντοπωλείο συνδεδεμένο με όλα τα απαραίτητα.

Διαβάστε το σχετικό χαρακτηριστικό: Τα καλύτερα ιαπωνικά εστιατόρια και παντοπωλεία στο Παρίσι

Michodiere
5, rue de la michodiere
Τηλ: +33 (0) 1 47 42 95 22
Αν ψάχνετε για μια αριστοκρατική βραδιά στην πόλη, ελέγξτε έξω αυτό το ρετρό θέατρο με τους εισιτήρια-νικητές ντυμένοι με κοστούμια και τόξο και χρυσές πόρτες επένδυσης στην είσοδο. Πιάστε οποιοδήποτε αριθμό εμφανίσεων εδώ, από τα παιχνίδια μέχρι το καμπαρέ.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Η Colette Davidson είναι Αμερικανός ανεξάρτητος συγγραφέας που ζει στο Παρίσι, όπου συνεισφέρει τακτικά ως ανταποκριτής του Christian Science Monitor, του Al Jazeera και άλλων καταστημάτων. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2008, ήταν δημοσιογράφος και συντάκτης της γαλλικής ειδησεογραφίας, με έδρα τη Νοτιοδυτική Γαλλία. Είναι αρχικά από τη Μινεάπολη της Μινεσότα.