Οδηγός επισκεπτών για την Όπερα του Παρισιού Garnier

Ένας Υπέροχος χώρος του 19ου αιώνα

Καθιστώντας 2.200 άτομα, η επιβλητική Όπερα Garnier στο Παρίσι - επίσης γνωστή ως Palais Garnier ή απλά στην Όπερα του Παρισιού - είναι ένας αρχιτεκτονικός θησαυρός και βασικό σημείο για το μπαλέτο της πόλης και την κλασική μουσική σκηνή.

Σχεδιασμένο από τον Charles Garnier και εγκαινιάστηκε το 1875 ως Εθνική Μουσική Ακαδημία - Theatre de l'Opera (Εθνική Ακαδημία Μουσικής - Θέατρο Όπερας), το νεο-μπαρόκ στιλ Opera Garnier είναι τώρα το σπίτι του μπαλέτου του Παρισιού - δημιουργώντας κάποια σύγχυση για πολλούς τουρίστες.

Για όσους επιθυμούν να απολαύσουν μια παρισινή παράδοση του La Traviata ή του The Magic Flute του Μότσαρτ, η επίσημη εταιρεία της όπερας της πόλης μετεγκαταστάθηκε στην αυστηρά σύγχρονη Βασιλική της Όπερας το 1989.

Διαβάστε τη σχετική λειτουργία: Παρίσι για τους λάτρεις της μουσικής

Τοποθεσία και στοιχεία επικοινωνίας:

Το Palais Garnier βρίσκεται στο σχετικά κεντρικό 9ο διαμέρισμα του Παρισιού , περισσότερο ή λιγότερο άμεσα βόρεια από τους κήπους Tuileries και το γειτονικό μουσείο του Λούβρου . Είναι επίσης ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα της γειτονιάς Opera-Haussmann, μία από τις πιο πολυπόθητες εμπορικές συνοικίες του Παρισιού και το κέντρο πολλών πολυκαταστημάτων όπως το Galeries Lafayette και το Printemps .

Για να κάνετε το πρωί ή το απόγευμα, μπορείτε να επισκεφθείτε την Όπερα, να κάνετε μια βόλτα στα παλιά πολυκαταστήματα, να γευματίσετε σε ένα από τα πανέμορφα παλιά 1900 brasseries της περιοχής (όπως το Cafe de la Paix, ακριβώς απέναντι από την Όπερα ) και περιπλανηθείτε στους παλιούς παλιούς δρόμους της περιοχής - μια περιοχή που θεωρείται ένα από τα στέφανα κοσμήματα του ανακαινισμένου Παρισιού του Haussmann.

Διεύθυνση: 1, Place de l'Opera, 9ο διαμέρισμα
Μετρό: Όπερα, Πυραμίδες ή Χάβρης-Καυμαρτίν
RER: Auber
Τηλέφωνο: +33 (0) 1 40 01 80 52
Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Πρόσβαση, ώρες λειτουργίας και εισιτήρια:

Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στις κύριες εγκαταστάσεις της Όπερας Garnier κατά τη διάρκεια της ημέρας και να επισκεφθούν το μουσείο της περιοχής, είτε σε ατομική βάση είτε ως μέρος περιηγήσεων με ξεναγό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες και τις τιμές ταξιδιού, κάντε κλικ εδώ.

Ωρες λειτουργίας

10 π.μ. - 4:30 μ.μ. (10 Σεπτεμβρίου - 15 Ιουλίου). 10 π.μ.-5: 30 μ.μ. (15 Ιουλίου-10 Σεπτεμβρίου). Κλείσιμο 1 Ιανουαρίου, 1η Μαΐου. Το ταμείο κλείνει 30 λεπτά πριν από την επίσημη ώρα κλεισίματος.

Εισιτήρια

Οι τιμές των εισιτηρίων για μπαλέτο και άλλες παραστάσεις ποικίλλουν. Για να συμβουλευτείτε τρέχουσες και επερχόμενες παραστάσεις στην Opera Garnier και να αγοράσετε εισιτήρια στα αγγλικά, συμβουλευτείτε αυτή την ιστοσελίδα.

Τρόφιμα και δείπνο:

Ένα πρόσφατα ανοιχτό εστιατόριο που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Palais Garnier (απλά ονομάζεται "L'Opera") προσφέρει ποιοτική κουζίνα για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο. Τα μενού σταθερής τιμής διατίθενται σε περιορισμένες ώρες.

Σαν αυτό? Διαβάστε αυτά τα σχετικά χαρακτηριστικά:

Σιγουρευτείτε για να διαβάσετε τον πλήρη οδηγό μας στο Παρίσι για τους λάτρεις της μουσικής , που σας δίνει μια μεγάλη εικόνα των καλύτερων χώρων της πόλης, των ετήσιων φεστιβάλ και πολλά άλλα.

Οι οπαδοί μουσικής όλων των πειστικών θα αγαπήσουν το Philharmonie de Paris , τον τελευταίο νεοφερμένο στο τοπίο της τέχνης της πόλης και προσφέροντας ένα εκλεκτικό πρόγραμμα μουσικών παραστάσεων, από την κλασσική μέχρι τη ροκ. Εν τω μεταξύ, αν θέλετε να απολαύσετε τη σύγχρονη όπερα στο Παρίσι, ελέγξτε τις τολμηρά μοντέρνες γοητείες της Όπερας της Βαστίλης.

Τέλος, για παραδοσιακά γαλλικά "chansons", χορό και αργά βραδιά, δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα παραδοσιακά καμπαρέ στο Παρίσι , από το Moulin Rouge μέχρι πιο avant-garde (και λιγότερο ακριβά) περιοδικά όπως το Zebre de Belleville.