Αλεξάνδρεια Σκωτίας Χριστούγεννα Walk 2017

Τι πρέπει να ξέρετε για το Σκωτσέζικο Σαββατοκύριακο με τα Χριστούγεννα

Κατά τη διάρκεια του Σκωτσέζικου Σαββατοκύριακου με τα Χριστούγεννα Πεζοπορία, εκατοντάδες σκωτσέζικες παρέες με τις γκάιντες τους μέσω της Παλιάς Πόλης Αλεξάνδρειας Η φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση διακοπών είναι ένα παραδοσιακό φαβορί της κοινότητας της Βόρειας Βιρτζίνιας και μια μεγάλη μέρα για τους επισκέπτες να περάσουν την ημέρα εξερευνώντας τη γοητευτική ιστορική πόλη. Το 1749, η πόλη της Αλεξάνδρειας ιδρύθηκε επίσημα από τρεις σκωτσέζους εμπόρους και πήρε το όνομά της από τον αρχικό ιδρυτή της John Alexander, επίσης της καταγωγής της Σκωτίας.

Σήμερα, η πόλη συνεχίζει να γιορτάζει την κληρονομιά της με ένα σαββατοκύριακο των εορτασμών, συμπεριλαμβανομένης μιας περιοδείας ιστορικών σπιτιών, ενός πάρτι τσαγιού για παιδιά, μιας Κελτικής Συναυλία και ενός Χριστουγεννιάτικου Marketplace και Café. Τα εορταστικά γεγονότα της Αλεξάνδρειας είναι από τα καλύτερα της περιοχής, οπότε φροντίστε να σημειώσετε το ημερολόγιό σας.

Το Σκωτικό Χριστουγεννιάτικο Περίπτερο Σαββατοκύριακο είναι μια από τις μεγαλύτερες δραστηριότητες συλλογής κεφαλαίων για το Campagna Center, μη κερδοσκοπική οργάνωση που εξυπηρετεί παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη στην Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνια. Τα προγράμματα του Campagna Center περιλαμβάνουν την Αλεξάνδρεια Head Start και την Early Head Start. Campagna Kids, Κέντρο Εκμάθησης Campagna - Πρόγραμμα Arlandria. Wright to Read, το Πρόγραμμα Συνταξιούχων και Senior Εθελοντών και την Κατασκευή Καλύτερων Προθεσμιακών.

Οι εκδηλώσεις Σαββατοκύριακου των Χριστουγέννων της Σκωτίας θα πραγματοποιηθούν στο Μασονικό Μνημείο του Τζορτζ Ουάσιγκτον στο 101 Callahan Drive στην Αλεξάνδρεια. Όλα τα γεγονότα πραγματοποιούνται βροχή ή λάμψη.

Σκωτσέζικης παρέλασης Χριστουγέννων

Εκατοντάδες σκωτσέζοι συγγραφείς περνούν από την Παλιά Πόλη της Αλεξάνδρειας με τις γκάιντες τους σε μια παραδοσιακή παρέλαση διακοπών.

Συμμετέχουν επίσης μπάντες από σωλήνες και τύμπανα, σκωτσέζους χορευτές, ομάδες επαναδημιουργίας, ομάδες σκύλων Scottie, αξιωματούχους και, φυσικά, ο Άγιος Βασίλης.

Δείτε τις φωτογραφίες της παρέλασης του Σκωτικού Πεζοπορίου

Ένα Χριστουγεννιάτικο Αγορά και οι πωλήσεις Heather και Greens

Τα καταστήματα μπουτίκ στυλ προσφέρουν μοναδικά δώρα διακοπών και διακοσμήσεις διακοπών με σκωτσέζικη ατμόσφαιρα.

Σχεδιασμός διακοπών για σπίτια

Αυτή η ειδική ετήσια εκδήλωση περιλαμβάνει περιήγηση στις ιστορικές παλαιότερες πόλεις της Αλεξάνδρειας, διακοσμημένες για τις γιορτές από αναγνωρισμένους διακοσμητές εσωτερικών χώρων και τοπικούς ανθοκόμους.

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.campagnacenter.org/scottishwalkweekend

Κατά την δύση του ηλίου την ημέρα της παρέλασης των Χριστουγέννων της Σκωτίας, το λιμάνι της Αλεξάνδρας φωτίζεται καθώς πάνω από 50 φωτισμένες βάρκες ταξιδεύουν στον ποταμό Potomac στην ιστορική προκυμαία. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Parade of Lights και τις εκδηλώσεις που γίνονται στις 3 μ.μ.

Η κοινότητα της Βορείου Βιρτζίνια γιορτάζει τις διακοπές με ποικίλα εποχιακά γεγονότα. Δείτε περισσότερα για τα Χριστούγεννα στην παλιά πόλη της Αλεξάνδρειας