Εκδρομές για φαγητό στην Ουάσιγκτον, DC

Οι εκδρομές για φαγητό είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να γνωρίσετε τον τοπικό πολιτισμό και την κουζίνα. Μπορείτε να δοκιμάσετε μια ποικιλία από τοπικά φαγητά σε εστιατόρια, καφετέριες και δημόσιες αγορές της Ουάσιγκτον, ενώ θα εξερευνήσετε ιστορικές γειτονιές όπως το Capitol Hill, το Georgetown, το U Street, την Παλιά Πόλη της Αλεξάνδρειας και το Frederick, Maryland. Αυτές είναι οι αγαπημένες μας εκδρομές στην μεγαλύτερη περιοχή DC.

Εκδρομές DC Food

Capitol Hill Culinary Experience - Η επίσκεψη 3,5 ωρών για φαγητό σας κάνει να κάνετε μια βόλτα στο Καπιτώλιο, την ιστορικά διαφορετική γειτονιά, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τοπική και τοπική κουζίνα.

Ζήστε τη μαγειρική σκηνή της Ουάσιγκτον DC καθώς δοκιμάζετε τρόφιμα σε μια σειρά από εστιατόρια από το Ναυτικό Yard μέχρι το Barracks Row.

Γαστρονομική περιήγηση στο εστιατόριο Georgetown - Αυτή η περιήγηση με φαγητό 3,5 ωρών υπογραμμίζει την κουζίνα των εστιατορίων και των καταστημάτων που λειτουργούν σε τοπικό επίπεδο και λειτουργούν στο ιστορικό Georgetown. Δοκιμάστε μερικά προεδρικά αγαπημένα πιάτα, χειροποίητα ευρωπαϊκά ποτά, καλοψημένα τουρκικά εμπνευσμένα γεύματα, επιδόρπια από το αγαπημένο αρτοποιείο της οικογένειας Georgetown και πολλά άλλα.

Dupont Circle Food Tour - Η περιήγηση 3,5 ωρών εξερευνά την περιοχή Dupont Circle , η οποία έχει μερικά από τα παλαιότερα, όμορφα αρχιτεκτονικά στοιχεία της πόλης. Οι δρόμοι είναι γεμάτοι με παλιά αρχοντικά, εκκλησίες και καφετέριες. Ζήστε την κουζίνα που τροφοδοτούσε τους αριστοκράτες που έζησαν για πρώτη φορά, με τα πιο πρόσφατα σημεία στα εθνοτικά τρόφιμα και τα μοντέρνα μπαρ.

Παλιά πόλη Alexandria Food Tour - Η παλιά πόλη 3,5 ωρών Alexandria Food Tour εξερευνά την γαστρονομική ποικιλία τοπικών ιδιοκτησιών και λειτουργούν εστιατόρια μακριά από το χτυπημένο μονοπάτι στην ιστορική πόλη προκυμαία.

Σε αυτή την περιηγημένη περιήγηση, θα γνωρίσετε και θα μάθετε τη σημασία της Αλεξάνδρειας σε όλες τις αποικιακές περιόδους.

Μικρή περιοδεία φαγητού στην Αιθιοπία - Αυτή η περιήγηση με φαγητό 3,5 ωρών αναδεικνύει την κουζίνα της Αιθιοπίας σε μια ποικιλία από εστιατόρια στην ιστορική συνοικία U Street και Shaw στην Ουάσινγκτον. Δοκιμάστε τις γεύσεις και τις υφές στην κουζίνα της Αιθιοπίας, ενώ μιλάτε για την ιστορία του αιθιοπικού λαού.



Τα τρόφιμα της Ανατολικής Αγοράς - Η περιήγηση 1,5 ωρών σας καθοδηγεί στην Ανατολική Αγορά, τη μεγαλύτερη δημόσια αγορά στην Ουάσιγκτον. Η 200χρονη αγορά στο Capitol Hill είναι ένα γαστρονομικό κόσμημα με ιστορία, χαρακτήρα και νόστιμο φαγητό.

Γεύση Frederick Food Tours - Η 3ωρη περιήγηση με τα πόδια από το ιστορικό κέντρο του Frederick στο Μέριλαντ περιλαμβάνει γευσιγνωσίες τροφίμων και ποτών σε μοναδικά τοπικά εστιατόρια και ειδικά καταστήματα τροφίμων. Η περιήγηση παρέχει πληροφορίες για τα ιστορικά, αρχιτεκτονικά και πολιτιστικά στοιχεία της πόλης.

SPAGnVOLA Chocolatier Factory Tours - 360 Main Street, Σουίτα 100, Gaithersburg, Μέριλαντ (240) 654-6972. Ο κατασκευαστής σοκολάτας premium, που βρίσκεται στο Kentlands στο Gaithersburg, Maryland , κατασκευάζει σοκολατάκια premium premium από κακάο που εισάγονται από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Προσφέρουν δωρεάν εκδρομές εργοστασίων όπου μπορείτε να μάθετε για την προέλευση των κακάο δέντρων, πώς αυτά συγκομίζονται, ζυμώνονται, αποξηραίνονται και στη συνέχεια μετατρέπονται σε premium premium σοκολάτα.