Περάστε τη νύχτα στα 10 αυτά μουσεία

Ξαπλώστε κοντά σε φάλαινες, πιγκουίνους και δεινόσαυρους

Μία από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις της καριέρας μου στο μουσείο, που ποτέ δεν γερνάει, περπατάει μέσα σε ένα άδειο μουσείο. Η φαντασία σας μπορεί να τρέξει άγρια ​​με τις εκθέσεις και τη μοναξιά των γκαλερί χωρίς επισκέπτες σας επιτρέπει να εκτιμήσετε τη συλλογή με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Όταν η "Νύχτα στο Μουσείο" έκανε πρώτη πρεμιέρα, σκεφτόμουν, φυσικά , τι ιδανική ιδέα για μια παιδική ταινία! Επιπλέον, το σκηνικό του Αμερικανικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας (AMNH), όπου οι γκαλερί γεμάτες με δεινόσαυρους, πολύτιμους λίθους και μια μπλε φάλαινα 94 ποδών ήταν τέλειες.

Από τότε τα μουσεία αξιοποίησαν την εμπειρία, προσφέροντας μουσεία για παιδιά και ενήλικες. Το 2014, όταν η AMNH πρόσφερε για πρώτη φορά ύπνο, η εκδήλωση εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες, ακόμη και με την έντονη τιμολόγηση των 350 δολαρίων ανά άτομο.

Παρόλο που η διαμονή του AMNH συγκέντρωσε την μεγαλύτερη προσοχή των μέσων ενημέρωσης, άλλα μουσεία φιλοξένησαν παρόμοια γεγονότα πριν, ιδιαίτερα το Μουσείο Ρουμπίν της Ιμαλαΐας Τέχνης στη Νέα Υόρκη. Το "Dream-over" τους προσκαλεί τους επισκέπτες να "κοιμούνται στο Rubin κάτω από ένα αγαπημένο έργο τέχνης κάτω από το συμπονετικό και ξύπνιο βλέμμα εκατό buddhas." Οι επισκέπτες μοιράζονται τις λεπτομέρειες των ονείρων τους με εξειδικευμένους διερμηνείς κάνοντας αυτό το γεγονός μεταξύ της εκτίμησης της τέχνης και της προσωπικής ανάπτυξης.

Ποια είναι επίσης τα μουσεία που έχουν μουσείο ύπνου; Εδώ είναι ένας οδηγός για μερικά από τα πιο δημοφιλή events sleepover.