Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Πρώτες ημερομηνίες, Neil deGrasse Tyson, και ένα μουσείο sleepover

Το τελικό σχολικό ταξίδι για όσους μεγάλωσαν σε απόσταση δύο ωρών από τη Νέα Υόρκη ήταν πάντα το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (AMNH). Οι Νεοϋορκέζοι το αποκαλούν απλά "Φυσική Ιστορία" αλλά όποιος επισκέπτεται τη Νέα Υόρκη, θα πρέπει να κάνει αυτό το μουσείο έναν από τους κορυφαίους πολιτιστικούς προορισμούς του Έχει πραγματικά οστά δεινοσαύρων, ζωντανές πεταλούδες, και την περίφημη μπλε φάλαινα.

Ακολουθεί μια ανάλυση όλων των τρόπων για να επισκεφτείτε και να ερωτευτείτε με το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Φέρτε τα παιδιά

Δεν θα επισκεφτείτε ποτέ το AMNH χωρίς σχολικά λεωφορεία παιδιών. Το μουσείο είναι όπου η ιστορία και η επιστήμη συναντιούνται. Ενώ τα πλήθη των μαθητών του σχολείου μπορεί να είναι συντριπτική, είναι καλύτερο να αγκαλιάσετε απλώς την εμπειρία παιδικής απόλαυσης, ειδικά όταν βλέπετε τη θέα της γιγαντιαίας μπλε φάλαινας στην αίθουσα Irma και Paul Millstein της Ocean Life.

Το μουσείο προσφέρει πολλούς πόρους για τους εκπαιδευτικούς καθώς και το The Discovery Room για οικογένειες με παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Στο εσωτερικό των επισκεπτών θα απολαύσετε μια διαδραστική εμπειρία με αντικείμενα και δείγματα, παζλ και παιχνίδια επιστήμης.

Τα λεωφορεία συχνά απομακρύνουν τους επισκέπτες από τις εισόδους του 77ου ορόφου. Εισάγετε μέσω των κύριων θυρών στο Central Park West ή εισάγετε απευθείας από το σταθμό του μετρό στην 79η οδό.

Πάρτε μια ημερομηνία

Το AMNH είναι μια πεμπτουσία εμπειρία της Νέας Υόρκης και το ιδανικό μέρος για πρώτη φορά. Το μουσείο κάθεται στο Central Park, είναι γεμάτο με κομμάτια συνομιλίας και υπάρχει ακόμη και μια έκθεση όπου ζουν πεταλούδες γύρω σας.

Επιπλέον, ο σκούρος μπλε φωτισμός γύρω από τη γιγαντιαία μπλε φάλαινα κάνει ένα τρομερά ρομαντικό μέρος για να κλέψει ένα φιλί. (Αν είστε έφηβος ή ήσαστε κάποτε στη Νέα Υόρκη, το φως στο Hayden Planetarium είναι θρυλικό.) Μπορεί να μην είναι η προφανής επιλογή, αλλά με εμπιστευθείτε, η AMNH είναι ένα πολύ ξεχωριστό μέρος για πρώτη φορά.

Δεινόσαυροι

Στο μουσικό "On the Town" του Leonard Bernstein το τραγούδι "Carried Away" βρίσκεται μέσα στο μουσείο, όπου ένας ανθρωπολόγος και ένας ναυτικός στην πόλη για το Fleet Week απογοητεύονται τόσο από την αγάπη που τυχαία χτυπούν πάνω σε έναν δεινόσαυρο. Ναι, η AMNH είναι γεμισμένη με δεινόσαυρους συμπεριλαμβανομένου ενός brontosaurus όσο ένα μπλοκ της πόλης και ένα τεράστιο T-Rex. Και επειδή το μουσείο απασχολεί επίσης παλαιοντολόγους, οι εκθέσεις για τη νέα έρευνα για τους δεινόσαυρους είναι πάντα σε εναλλαγή.

Neil deGrasse Tyson έργα εδώ!

Αστροφυσικός, κοσμολόγος και κληρονόμος του διαστημικού θρόνου του Carl Sagan ήταν ο διευθυντής του πλανητάριου του Hayden στην AMNH από το 1996. Ο Tyson που μεγάλωσε στην πόλη της Νέας Υόρκης επισκέφθηκε για πρώτη φορά το πλανητάριο όταν ήταν 9 ετών, ξεκινώντας από την αγάπη του της επιστήμης και του διαστήματος. Αν και είναι απασχολημένος να γράφει βιβλία και να εξηγεί την επιστήμη στην τηλεόραση και τα podcasts, συχνά μιλάει στο μουσείο στο κοινό.

Περάστε τη νύχτα

Εμπνευσμένο από τις ταινίες Μια νύχτα στο μουσείο με πρωταγωνιστή τους Μπεν Στίλερ και Ρόμπιν Ουίλιαμς, η ΑΜΝΗ άρχισε να φιλοξενεί εκδηλώσεις διακοπών σε μουσεία τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

Η εκδήλωση των παιδιών ξεκινάει από την αίθουσα ανθρωπίνων ριζών και μετά προχωρά στην έκθεση "Ηλικία των δεινοσαύρων" για να δει τον T. rex.

Στη συνέχεια οι εξηγήσεις του Μουσείου θα προσφέρουν παρουσιάσεις με ζωντανές νυχτερίδες, λύκους και αρπακτικά πουλιά. Τα παιδιά θα εγκατασταθούν στη συνέχεια στο θέατρο LeFrak για να παρακολουθήσουν μια 3-D National Parks Adventure. Καθένας θα εγκατασταθεί έπειτα στον ύπνο κάτω από τη γαλάζια φάλαινα, δίπλα στους αφρικανικούς ελέφαντες ή στη βάση του ηφαιστείου.

Η διανυκτέρευση για ενήλικες ξεκινάει με δεξίωση από την αίθουσα σαμπάνιας και συναυλία της 12ης νύχτας Jazz Trio στο Memorial Hall του Theodor Roosevelt. Το υπόλοιπο βράδυ είναι ανοιχτό για δωρεάν εξερεύνηση των κενών αίθουσων του μουσείου πριν ξετυλίσετε τον υπνόσακο σας στην αίθουσα της ωκεάνιας ζωής.

Αυτά τα μαζικά δημοφιλή γεγονότα ξεκινούν πολύ γρήγορα. Για να μάθετε για την επόμενη ημερομηνία τηλεφωνήστε στο 212-769-5200, Δευτέρα-Παρασκευή, 9 π.μ. έως 5 μ.μ.

Κόστος Sleepover

$ 145 ανά άτομο για παιδιά, $ 350 για ενήλικες
$ 135 μέλη, $ 300 για ενήλικα μέλη

Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Central Park West στην 79η οδό

New York, ΝΥ 10024-5192

Τηλέφωνο: 212-769-5100

Ανοιχτό καθημερινά από τις 10 π.μ.-5: 45 μ.μ. εκτός από την ημέρα των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων.

Η γενική είσοδος είναι μια προτεινόμενη $ 22, αλλά οι ειδικές εκθέσεις έχουν ξεχωριστές αμοιβές.