Το εστιατόριο Mission Ranch του Clint Eastwood στο Carmel

Οι επισκέπτες της Carmel συχνά θέλουν να επισκεφθούν το εστιατόριο του Clint Eastwood στο Carmel. Είναι μια διασκεδαστική ιδέα και το Mission Ranch του Eastwood είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για ένα ηλιόλουστο Κυριακάτικο brunch. Είναι ένας τόπος όπου δεν μπορείτε να πάρετε φίλους και επισκέπτες εκτός πόλης.

Το Mission Ranch είναι ένα ξενοδοχείο με εστιατόριο, ένα πρώην αγρόκτημα γαλακτοπαραγωγής που εξοικονομούσε από το να γίνει μια κατοικία όταν το αγόρασε ο Clint Eastwood. Είναι μια πράξη που είναι σαν χειροκρότημα - αντάξια της οποιασδήποτε από τις μεγαλύτερες ταινίες και παραστάσεις του ηθοποιού / σκηνοθέτη, διατηρώντας μια βουκολική θέα στον Κόλπο Καρμέλ και στο Point Lobos.

Το εστιατόριο του Clint Eastwood στο Mission Ranch

Ακόμα κι αν δεν το κατείχε κανένας φημισμένος, θα ήθελα το εστιατόριο στο Mission Ranch. Μέσα, είναι άνετο, Το φαγητό είναι παραδοσιακό, αλλά καλά προετοιμασμένο, ειδικά το prime rib, αλλά το ισχυρότερο κοστούμι της Mission Ranch είναι το υπαίθριο αίθριο. Κυριακή brunch σε μια ηλιόλουστη μέρα είναι ασύγκριτη. Θα βρείτε ένα πιάνο μπαρ το βράδυ και ένα live jazz ensemble τις Κυριακές.

Πίσω από το εστιατόριο, ένα τούβλο-πλακόστρωτο αίθριο που αντιμετωπίζει μια εικόνα-τέλεια βοσκότοπο γεμάτο από βοοειδή. Τα ίδια τα πρόβατα είναι γνωστό ότι συγκεντρώνουν ένα χειροκρότημα καθώς βιάζονται να μπουν στο στυλό τους κατά την δύση του ηλίου.

Πέρα από το λιβάδι, μπορείτε να δείτε κύματα που συντρίβουν στα βράχια στο Point Lobos.

Η ατμόσφαιρα δημιουργεί μια τέλεια καταιγίδα χαλάρωσης. Στην πραγματικότητα, μερικές φορές δυσκολεύομαι τους φίλους μου να πάνε σπίτι από το Mission Ranch μετά από brunch ή ένα κοκτέιλ αργά το απόγευμα.

Απλά για να είστε σίγουροι ότι έχετε τις σωστές προσδοκίες, δεν θα βρείτε τον Eastwood στο εστιατόριο του.

Σε σχεδόν είκοσι χρόνια επισκέψεων, δεν τον έχω ξαναδεί. Αλλά μπορείτε ακόμα να συλλέξετε δικαιώματα καυχιάς για φαγητό στο εστιατόριο του. Μπορείτε να πάρετε ένα selfie ή δύο και να τα δημοσιεύσετε στα κοινωνικά μέσα. Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε αυτήν την κινητή συσκευή και απολαύστε τη θέση σε πραγματικό χρόνο.

Οι επισκέπτες δίνουν στο εστιατόριο του Mission Ranch καλές αξιολογήσεις.

Εδώ είναι ένα δείγμα αυτού που έχουν να πουν Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές για το Yelp,

Το ξενοδοχείο στο Mission Ranch

Αν είστε σαν οι φίλοι μου και δεν μπορείτε να αντέξετε να απομακρυνθείτε από το Mission Ranch, μπορείτε επίσης να μείνετε μια μέρα στην άλλη. Το ξενοδοχείο αποτελεί εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε το Point Lobos , λαμβάνοντας το 17-Mile Drive , βλέποντας την ακτή Big Sur και τις πόλεις Monterey , Pacific Grove και Carmel .

Ορισμένα από τα δωμάτιά τους είναι μέρος της παλιάς γαλακτοκομικής φάρμας και άλλα χτίστηκαν όταν άνοιξε το ξενοδοχείο. Μπορείτε να διαβάσετε κριτικές για το Mission Ranch και να συγκρίνετε τιμές στο Tripadvisor.

Μπορείτε επίσης να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο στην ιστοσελίδα του Mission Ranch.

Το άλλο εστιατόριο Carmel του Eastwood

Μην αφήνετε τις παρωχημένες πληροφορίες να σας παρασύρουν. Εδώ είναι η ευθεία ιστορία: ο Κλιντ Ίστγουντ και οι συνεργάτες του είχαν κάποτε την κυριαρχία του Hog's Breath Inn στο Σαν Κάρλος και την Πέμπτη Λεωφόρο στο κέντρο του Carmel, αλλά το πουλούσαν πριν από πολλά χρόνια.

Γιατί ο Κλιντ Ίστγουντ είναι τόσο μερικός στην Carmel;

Ο Eastwood μάλλον συμπαθεί την Carmel για τους ίδιους λόγους που μας κάνουν οι υπόλοιποι: συντρίβοντας τα κύματα και τις βούρτσες της θάλασσας που παίζουν στο σέρφινγκ, τις ασύγκριτες ωκεάνιες απόψεις που κρύβονται γύρω από κάθε γωνιά και μια χαλαρή ατμόσφαιρα για να ηρεμήσουν τις πιο ξέφρενες ψυχές.

Ο Eastwood είναι ένας ντόπιος Καλιφορνένος που ανακάλυψε την περιοχή Carmel κατά τη διάρκεια του Κορεατικού πολέμου όταν βρισκόταν λίγα μίλια βόρεια στο Fort Ord. Μετά την έξοδο από το στρατό, οι φίλοι του Martin Milner της Route 66 και ο David Janssen του The Fugitive τον έπεισαν να προσπαθήσει να ενεργήσει. Το υπόλοιπο είναι ιστορία λήψης ταινιών. Ο Eastwood πέρασε τα πρώτα του χρόνια παραγωγής ταινιών στο Λος Άντζελες, αλλά τελικά επέστρεψε στην περιοχή Carmel, όπου ζει ακόμα.

Ο Eastwood αποδεικνύει την αγάπη του για την περιοχή Carmel στην επαγγελματική του ζωή. Είπε την εταιρεία παραγωγής του, Malpaso Productions για έναν κολπίσκο ακριβώς νότια της πόλης. Ο ίδιος σκηνοθέτησε ακόμη και την πρώτη του ταινία εδώ το 1971: Play Misty for Me , την ιστορία ενός τζαζ DJ αργά το βράδυ που τρομοκρατείται από έναν εμμονικό πρώην εραστή. Η ταινία βρισκόταν στο Carmel και στο Monterey και διαθέτει πολλά τοπικά αξιοθέατα, όπως το κοντινό Point Lobos και το κέντρο του Carmel.

Αν και όλα αυτά δεν ήταν αρκετά, το 1986 ο Eastwood ήθελε να χτίσει ένα μικρό κτίριο στο κέντρο της Carmel. Η γραφειοκρατική κυβέρνηση της πόλης σφύριζε τις προσπάθειές της και αποφάσισε να κάνει κάτι γι 'αυτό. Έτρεξε για δήμαρχο, κερδίζοντας με το 72% των ψήφων. Κατά τη διάρκεια της διετούς θητείας του, κατάφερε με επιτυχία να οικοδομήσει ή να αναδιαμορφώσει, να κατασκευάσει ένα τουριστικό πάρκινγκ, να διασώσει το ιστορικό Mission Ranch από προγραμματιστές και να ανοίξει ένα παράρτημα παιδιών στη βιβλιοθήκη της πόλης.