Χάρτες της Νότιας Καλιφόρνια

Γύρω από τη νότια ΑΑ

Εάν ψάχνετε τους χάρτες της Νότιας Καλιφόρνιας για να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το επόμενο ταξίδι σας, είμαι εδώ για να σας βοηθήσω.

Οι χάρτες και οι εφαρμογές σε απευθείας σύνδεση είναι καλές για πολλά πράγματα. Μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε την πιο γρήγορη διαδρομή και να αποφύγετε κυκλοφοριακή συμφόρηση. Θα σας δείξουν ακόμη και πού είναι τα πράγματα, αλλά μόνο εάν τα αναζητήσετε μία φορά τη φορά. Μετά από περισσότερες από δύο δεκαετίες σχεδιασμού των δικών μου ταξιδιών στην Καλιφόρνια και περισσότερο από ότι προγραμματίζω ταξίδια σε όλο τον κόσμο, γνωρίζω από την εμπειρία ότι χάρτες ειδικής χρήσης μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά στον προγραμματισμό ταξιδιών.

Για να δημιουργήσω τους προσαρμοσμένους χάρτες μου που γίνονται μόνο για τους ταξιδιώτες, τους συνδυάζω με οδηγούς για πράγματα που πρέπει να κάνω και πώς να χρησιμοποιήσω τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Disneyland Resort: Ανακαλύψτε πού βρίσκεται η Disneyland σε σχέση με τα μεγάλα αεροδρόμια και τις τουριστικές περιοχές, προσανατολίστε τα ξενοδοχεία και τα θεματικά πάρκα του θέρετρου και δείτε μια σύνοψη της διάταξης κάθε πάρκου. Απλά χρησιμοποιήστε τους πρακτικούς χάρτες του Disneyland Resort .

Χόλιγουντ: Θα βρείτε έναν εύχρηστο χάρτη στην τελευταία σελίδα του Οδηγού για τα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Χόλιγουντ .

Hollywood Boulevard: Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε σε αυτό το δρόμο που χρειάζεται ένα δικό του χάρτη. Πηγαίνετε στον οδηγό Walking Around Hollywood Boulevard για να δείτε έναν χάρτη που δείχνει πού βρίσκονται τα πάντα.

La Jolla: Λατρεύω τη μικροσκοπική La Jolla στη βόρεια πλευρά του Σαν Ντιέγκο τόσο πολύ που έβαλα μαζί έναν πλήρη οδηγό για αυτό που μπορείτε να δείτε σε ένα χαλαρό περίπατο. Η σελίδα 8 του οδηγού περιήγησης La Jolla σας δείχνει πού είναι όλα.

Λος Άντζελες Downtown: Είναι πιο up-and-coming, ταχύτερα μεταβαλλόμενο μέρος του συναρπαστικού Λος Άντζελες και θα μπορούσε να σας πάρει δύο ημέρες μόνο για να δείτε όλα.

Για να καθοδηγήσετε την εξερεύνησή σας, ανατρέξτε στον Οδηγό εξερευνητών του Λος Άντζελες στο Downtown και ελέγξτε τη σελίδα 20 για έναν χάρτη.

Los Angeles Freeways: Εδώ είναι ένα ανεξήγητο πράγμα για το LA: Οι αυτοκινητόδρομοι έχουν ονόματα καθώς και αριθμούς. Και ένας αυτοκινητόδρομος με ένα όνομα μπορεί να σας μεταφέρει σε δύο ή τρεις διαφορετικές αριθμημένες εθνικές οδούς - και αντίστροφα.

Για να σας βοηθήσουμε να κρατήσετε όλα ευθεία και να αποκωδικοποιήσετε τη γλώσσα της κυκλοφορίας LA και άλλα, ελέγξτε τον οδηγό οδήγησης του Λος Άντζελες . Ο χάρτης βρίσκεται στη δεύτερη σελίδα.

Pacific Coast Highway στο Λος Άντζελες: Ο οδηγός για το PCH στο Λος Άντζελες καλύπτει τη φημισμένη παράκτια διαδρομή από την Dana Point στην Orange County στη Σάντα Μόνικα. Αναφέρει όλα τα διάφορα ονόματα των οδών, τους αριθμούς αυτοκινητοδρόμων και τα πράγματα που μπορείτε να δείτε στην πορεία.

Pacific Coast Highway στο Malibu: Αυτό το αυτοκίνητο είναι ένα από τα πιο δραματικά στην περιοχή του Λος Άντζελες. Παίρνει πού τελειώνει ο προηγούμενος οδηγός. Μπορείτε να μάθετε τι υπάρχει για να δείτε και να κάνετε στον οδηγό για την οδήγηση της εθνικής οδού της ακτής του Ειρηνικού στο Malibu .

Σαν Ντιέγκο Trolley: Αυτή η πρακτική μορφή μεταφοράς μπορεί να σας μεταφέρει σε μερικά από τα μέρη που θέλετε να πάτε, αλλά όχι όλα αυτά. Η σελίδα 2 του Οδηγού αναβάτη του τρόλεϊ του Σαν Ντιέγκο σας δείχνει σε ποιους μπορείτε να φτάσετε και ποια γραμμή να πάρετε.

Περισσότερα για τη Νότια Καλιφόρνια

Αν πάτε στη Νότια Καλιφόρνια, πιθανότατα θα αναρωτιέστε τι να κάνετε. Χρησιμοποιήστε τον Οδηγό της Νότιας Καλιφόρνιας για να βρείτε όλα τα μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο στο SoCal.

Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στο California Travel Map για να πάρετε μια ιδέα για το τι είναι εκεί σε όλο το κράτος. Αν το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η Νότια Καλιφόρνια, απλά αγνοήστε το βόρειο μισό.

Μπορείτε επίσης να βρείτε χάρτες και οδηγούς για να ταξιδεύετε μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών της Νότιας Καλιφόρνιας και από αυτούς σε άλλα μέρη του κράτους στον Οδηγό για να πάρει γύρω από την Καλιφόρνια .