Πώς να πάρετε μια δουλειά στο Cedar Point

Το Cedar Point , το δεύτερο παλαιότερο πάρκο διασκέδασης στη χώρα, κάθεται στο τέλος μιας λεπτής λωρίδας γης, στην άκρη της λίμνης Erie. Βρίσκεται περίπου μια ώρα και μισή με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Κλίβελαντ, το πάρκο μπορεί να υπερηφανεύεται για τον μεγαλύτερο αριθμό κυλίνδρων σε όλο τον κόσμο. Χρειάζονται περισσότεροι από 4.000 εργαζόμενοι για να διατηρήσουν το πάρκο σε λειτουργία ομαλά και να παρέχουν μια συνεπή, ευχάριστη εμπειρία για τους επισκέπτες.

Γενικές οδηγίες

Το Cedar Point διατηρεί αυστηρές οδηγίες εμφάνισης, οι οποίες διατίθενται στην ιστοσελίδα του πάρκου.

Επιπλέον, το Cedar Point είναι ένας χώρος εργασίας χωρίς ναρκωτικά και εκτελεί προ-μίσθωση και τυχαίο έλεγχο των ναρκωτικών των εργαζομένων. Οι τυπικές εβδομάδες εργασίας είναι έξι ημέρες και οι εργαζόμενοι πληρώνονται κάθε δεύτερη εβδομάδα. Η στέγαση είναι διαθέσιμη για εργαζόμενους ηλικίας 18 ετών και άνω που ζουν περισσότερο από 30 μίλια μακριά από το πάρκο. Οι στολές προσφέρονται δωρεάν και διατίθεται δωρεάν υπηρεσία πλυντηρίου.

Έτος Γύρου Εργασίας

Δεν είναι όλες οι θέσεις εργασίας στο Cedar Point εποχιακές. Το πάρκο χρειάζεται μάρκετινγκ, τεχνικούς, υπολογιστές και μηχανικούς όλο το χρόνο, για να αναφέρουμε μόνο μερικές θέσεις. Το Cedar Point απαριθμεί τα τρέχοντα ανοίγματα στην ιστοσελίδα τους.

Καλοκαιρινές θέσεις εργασίας στο Cedar Point

Οι καλοκαιρινές εργασίες στο Cedar Point περιλαμβάνουν μια σειρά από προνόμια, όπως η ελεύθερη πρόσβαση στο Cedar Point και το Soak City, οι επιτόπιες κατοικίες χαμηλού κόστους των εργαζομένων (εάν έχουν τα προσόντα τους), η κολέγιο (όπου ισχύει), οι εκδηλώσεις εκτίμησης υπαλλήλων , πικνίκ), ένα κέντρο αναψυχής με τραπέζια μπιλιάρδου, πρόσβαση στο Internet και ένα κατάστημα σάντουιτς, ταξίδια με λεωφορείο στο Σικάγο, Κλίβελαντ, Νέα Υόρκη και πολλά άλλα.

Για να μάθετε περισσότερα για την καλοκαιρινή απασχόληση στο Cedar Point ή / και να κάνετε online αίτηση (ξεκινώντας από τα τέλη Ιανουαρίου), επισκεφτείτε τη σελίδα απασχόλησης του Cedar Point.

Εργασίες Halloweekend

Το Halloweekends είναι η γιορτή των αποκριών του Cedar Point. Κάθε Σαββατοκύριακο από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, το πάρκο μετατρέπεται σε φιλικό προς την οικογένεια, "τρομακτικό" τόπο με εξωφρενικά μέλη cast, φοβερές απολαύσεις και μια παρέλαση τέρας στη μέση της ημέρας.

Η ειδική πρόσληψη πραγματοποιείται στα μέσα της σεζόν για την εκδήλωση Halloweekends.

Διασκεδαστές και Τεχνικές θέσεις εργασίας στο Cedar Point

Η ζωντανή ψυχαγωγία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας του Cedar Point. Για να γίνει αυτό, το πάρκο προσλαμβάνει περισσότερους από 100 τραγουδιστές, χορευτές, κωμικούς και DJs για τη σεζόν, καθώς και καλλιτέχνες μακιγιάζ, τεχνικούς φωτισμού, σκηνοθέτες και άλλες τεχνικές θέσεις. Η πλειοψηφία αυτών των θέσεων εργασίας προσλαμβάνονται κατά τις ακροάσεις, οι οποίες αρχίζουν στις αρχές Φεβρουαρίου. Το παρόν χρονοδιάγραμμα και τα κομμάτια ομιλίας και οδηγίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Cedar Point.

Στοιχεία επικοινωνίας

Cedar Point
Ένα Drive Cedar Point
Sandusky, Ohio, 44870
Γραμμή Εργασίας: 800 668-ΕΡΓΑΣΙΑ
cedarpoint.com