Δωρεάν μουσική, θέατρο και ψυχαγωγία στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Κάθε καλοκαίρι, ξεκινώντας από τον Ιούνιο, τα πάρκα της Μινεάπολης και του Αγίου Παύλου παρουσιάζουν ταινίες, πραγματοποιούν συναυλίες και παίζουν σε έργα. Υπάρχει κάτι που συμβαίνει κάθε καλοκαιρινό βράδυ και το Σαββατοκύριακο στις πόλεις Twin City. Εδώ μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία που βρίσκονται κοντά σας.

Δωρεάν μουσική στο κέντρο της πόλης Minneapolis και St. Paul

Το κέντρο της πόλης Minneapolis έχει δωρεάν μουσική στο Peavey Plaza, που διοργανώνεται από την Ορχήστρα των Μινεσότα, αλλά οι μορφές μουσικής κυμαίνονται από ροκ σε ποκ κλασσική.

Το Downtown St. Paul διαθέτει δωρεάν υπαίθρια σειρά συναυλιών στο Mears Park. Το Φεστιβάλ Jazz Twin Cities, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο στο πάρκο Mears, έχει τρεις ημέρες δωρεάν μουσικής τζαζ από τοπικούς και εθνικούς μουσικούς. Το Landmark Centre στο κέντρο του St. Paul έχει τακτική ελεύθερη κλασική μουσική και χορευτικές παραστάσεις τα Σαββατοκύριακα και τις ώρες του μεσημεριανού, ιδανικές για τους εργαζόμενους στο κέντρο του St. Paul.

Δωρεάν υπαίθριες συναυλίες

Το Stone Arch Festival των Τεχνών τον Ιούνιο έχει ένα εκλεκτικό μείγμα ζωντανής μουσικής. Το ετήσιο Φεστιβάλ Aquatennial του Ιουλίου κλείνει με ένα ελεύθερο φεστιβάλ κόμματος στο κέντρο της Μινεάπολη, με μερικές εθνικές ενέργειες να παίζουν. Η Ιρλανδική Έκθεση, που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο στο St. Paul, φιλοξένησε σχεδόν κάθε μεγάλη μουσική ιρλανδική-αμερικανική μουσική, με πολλά συγκροτήματα να παίζουν στα φεστιβάλ την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ.

Δωρεάν Συναυλίες Κλασικής Μουσικής

Οι μαθητές από τη Σχολή Μουσικής του Πανεπιστημίου της Μινεσότα εκτελούν τακτικά στο Μέγαρο Μουσικής Ted Mann στη Μινεάπολη.

Δείτε την ορχήστρα της Campus, μια παράσταση τζαζ ή μουσικής δωματίου.

Στις αρχές Δεκεμβρίου, αρκετά κολέγια της Μινεσότα έχουν την ετήσια συναυλία τους . Κάποια χρέωση για την είσοδο, αλλά πολλά είναι δωρεάν. Η Μινεσότα Sinfonia εκτελεί δωρεάν συναυλίες όπερας και κλασικής μουσικής σε χώρους γύρω από τις πόλεις Twin City. Τα παιδιά και οι οικογένειες είναι ευπρόσδεκτες στις παραστάσεις.

Δωρεάν μουσική στα καταστήματα εγγραφών

Τα καταστήματα εγγραφών έχουν τακτικές δωρεάν συναυλίες στο κατάστημα. Το ηλεκτρικό έμβρυο έχει μερικές από τις μεγαλύτερες τοπικές ενέργειες και την περίεργη εθνική πράξη που εκτελεί στο κατάστημα, με τουλάχιστον μία εκπομπή κάθε μήνα. Τα καταστήματα ρεκόρ Cheapo και Applause φιλοξενούν κορυφαίους τοπικούς καλλιτέχνες στο κατάστημα Uptown. Το πέμπτο στοιχείο, το κατάστημα ρεκόρ Uptown που εκτελείται από την τοπική ετικέτα hip-hop Rhymesayers Entertainment έχει επιδόσεις στο χώρο των καταστημάτων από καλλιτέχνες που έχουν υπογράψει την ετικέτα.

Μουσική χωρίς χρέωση κάλυψης στη Μινεάπολη

Τα μπαρ με μπάντα δεν είναι τίποτα ξεχωριστό, αλλά εδώ μπορείτε να επισκεφτείτε τα πιο δημοφιλή τοπικά συγκροτήματα και μουσικούς χωρίς χρέωση. Το αγαπημένο Hipster, το 331 Club στη βορειοανατολική Μινεάπολη, έχει δημοφιλή τοπικά indie και ροκ συγκροτήματα που παίζουν τα Σαββατοκύριακα.

Το Hexagon Bar, ένα μπαρ κατάδυσης στη Νότια Μινεάπολη, έχει ζωντανή μουσική τα Σαββατοκύριακα, κυρίως punk rock και indie μουσική, με πολλά δημοφιλή τοπικά γεγονότα παίζοντας εδώ και εκπληκτικά δημοφιλή για τη Μινεσότα, Surf Night το πρώτο Σάββατο του μήνα. Ο Άγιος Αντώνιος Μάιν, λίγο πάνω από τον ποταμό Μισσισσιπ ​​από το κέντρο της Μινεάπολη, έχει υπαίθριες συναυλίες στο ποτάμι όλο το καλοκαίρι, στην αυλή έξω από την ταβέρνα Tuggs.

Ελεύθερα Κόμμα Μπλοκ

Το Babyl's Bastille Day Block είναι ένα ολοήμερο γεγονός στο Uptown Minneapolis στα μέσα Ιουλίου.

Το Pizza Luce Block Party είναι ένα προσχέδιο στο μουσικό ημερολόγιο Twin City, που πραγματοποιήθηκε στην Uptown Pizza Luce τον Αύγουστο. Το Bearded Lady Motorcycle Freak Show έχει συγκροτήματα, ποδήλατα και χάος στο 331 Club στη βορειοανατολική Μινεάπολη τον Ιούλιο. Το Red Stag Supperclub Block Party, το οποίο πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο, είναι η απάντηση στα βορειοανατολικά της Μινεάπολης στα κόμματα της ομάδας Uptown.