Το Αυγούστου Σαββατοκύριακο στον Καναδά

Η πρώτη Δευτέρα του Αυγούστου είναι μια εορταστική ημέρα στις περισσότερες καναδικές επαρχίες . Είναι συνήθως αναφέρεται ως το Σαββατοκύριακο του Αυγούστου.

Αυτές οι αργίες μπορούν να αναφέρονται με διαφορετικά ονόματα ανάλογα με την τοποθεσία.

Οι ακόλουθες καναδικές επαρχίες και εδάφη έχουν διακοπές την πρώτη Δευτέρα του Αυγούστου: Βρετανική Κολούμπια (Ημέρα Βρετανικής Κολούμπια), Αλμπέρτα (Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς), Μανιτόμπα (Πολιτιστική Εορτή), Σασκατσουάν (Ημέρα Σασκατσουάν), Οντάριο Σίκο , Νάβα Day), Νήσος του Πρίγκηπα Εδουάρδου (Ημέρα Νάταλ), Νέο Μπρούνσγουικ (Ημέρα Νέας Μπράνσγουικ) και Βορειοδυτικά εδάφη (Civic Holiday).

Το Κεμπέκ , η Νιούφαουντλαντ και το Nunavut δεν έχουν διακοπές αργά το Σαββατοκύριακο και κατά συνέπεια ασκούν τη δουλειά τους ως συνήθως.

Τι να περιμένετε στο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου

Το μεγάλο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου είναι το πιο δημοφιλές Σαββατοκύριακο για καλοκαιρινές διακοπές Αναμείνετε πλήθη σε θέρετρα και ξενοδοχεία και πολυσύχναστους αυτοκινητόδρομους.

Ένα ωραίο πράγμα για τον Αύγουστο στον Καναδά είναι ότι πολλά από τα ενοχλητικά κουνούπια και οι μαύρες μύγες που μπορούν να σαμποτάρουν τις πρώιμες δασικές διακοπές του Ιουλίου εξαφανίστηκαν. Το μεγάλο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου είναι μια δημοφιλής εποχή για κατασκήνωση

Οι τράπεζες, τα σχολεία, τα κυβερνητικά γραφεία και πολλές εταιρείες και επιχειρήσεις είναι κλειστές. Οι βιομηχανίες υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών κέντρων, των εστιατορίων και των τουριστικών αξιοθέατων παραμένουν ανοιχτά. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι είναι ανοιχτό και κλειστό στις δημοτικές διακοπές του Αυγούστου .

Αύγουστος Ιδέες Σαββατοκύριακου