Μια επισκόπηση της επίσκεψης στο Κεμπέκ

Η επίσκεψη στην επαρχία του Κεμπέκ είναι το επίκεντρο κάθε ταξιδιού στον Καναδά. Καθισμένος από τους Γάλλους το 1600, ο Κεμπέκ έχει διατηρήσει τους δεσμούς του με τη Γαλλία, καθώς η επίσημη γλώσσα είναι γαλλική και ο πολιτισμός της εξακολουθεί να είναι πολύ ευρωπαϊκός. Το Κεμπέκ είναι η μεγαλύτερη επαρχία του Καναδά και έχει μια σειρά από φυσικά αξιοθέατα και γραφικά τοπία. Η πλούσια ιστορία και η ξεχωριστή κληρονομιά της καθιστούν το Κεμπέκ ένα μοναδικό και μαγευτικό τουριστικό προορισμό.

Μόντρεαλ

Το Μόντρεαλ έχει επίσης μια ευρωπαϊκή φινέτσα και πολυπλοκότητα που το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή μητροπολιτικά κέντρα στον Καναδά. Η δεύτερη μεγαλύτερη καναδική πόλη δίπλα στο Τορόντο του Μόντρεαλ διαθέτει εξαιρετικά εστιατόρια, καταπληκτικά καταστήματα, φεστιβάλ παγκόσμιας κλάσης, απαράμιλλη νυχτερινή ζωή και μια παλιά πόλη που προσφέρει μια αυθεντική ιστορική εμπειρία.

πόλη του Κεμπέκ

Η πόλη του Κεμπέκ προσφέρει μια εμπειρία σε αντίθεση με σχεδόν κάθε άλλη στη Βόρεια Αμερική. Η ίδια η παλιά πόλη του Κεμπέκ είναι ένα έργο τέχνης: οι πλακόστρωτοι πεζόδρομοι, η καλά διατηρημένη αρχιτεκτονική του 17ου αιώνα, η καφετέρια και τα μοναδικά βορειοαμερικανικά φρούρια τα οποία εξακολουθούν να υπάρχουν βόρεια του Μεξικού - τα οποία της προσδίδουν παγκόσμια κληρονομιά στην UNESCO .

Άλλοι προορισμοί του Κεμπέκ

Αν περιφέρεστε έξω από τις μητροπολιτικές περιοχές του Κεμπέκ, θα συναντήσετε θεαματικό φυσικό τοπίο, που κυμαίνεται από αμέτρητες λίμνες και υδάτινες οδούς μέχρι τραχιές οροσειρές.

Οι δημοφιλείς προορισμοί του Quebec περιλαμβάνουν:

Γλώσσα

Αν και ο Καναδάς - ως εθνική οντότητα - είναι επίσημα δίγλωσσο, κάθε επαρχία υιοθετεί την επίσημη επαρχιακή γλώσσα.

Το Κεμπέκ είναι επίσημα γαλλόφωνη επαρχία. Ωστόσο, μην είστε εκφοβισμένοι εάν δεν μιλάτε γαλλικά. Εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται το Κεμπέκ κάθε χρόνο που μιλούν μόνο αγγλικά. Οι μη γαλλόφωνοι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν σε μεγαλύτερες πόλεις, όπως το Κεμπέκ και το Μόντρεαλ, καθώς και άλλα δημοφιλή τουριστικά σημεία. Αν βγείτε από το πεπατημένο μονοπάτι, θα συναντήσετε ανθρώπους που μιλούν μόνο γαλλικά, έτσι ένα βιβλίο φράσης είναι μια καλή ιδέα.

Καιρός

Οι πιο πολυσύχναστες περιοχές του Κεμπέκ αντιμετωπίζουν κλιματικές και καιρικές συνθήκες παρόμοιες με το Τορόντο ή τη Νέα Υόρκη: τέσσερις ξεχωριστές εποχές με ζεστό, υγρό καλοκαίρι. δροσερή, πολύχρωμη πτώση. κρύο, χιονισμένο χειμώνα και υγρή άνοιξη. Πιθανώς η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι το Μόντρεαλ παίρνει σημαντικά περισσότερο χιόνι από τη Νέα Υόρκη και ένα αρκετά μεγάλο ποσό από το Τορόντο.

Το Βόρειο Κεμπέκ χαρακτηρίζεται από ένα αρκτικό και υποκαρτικό κλίμα με σύντομα καλοκαίρια και μακρινούς και κρύους χειμώνες.