Μόντρεαλ Καναδάς Ημέρα 2017 La Fête du Canada: Παρέλαση, εκδηλώσεις και πολλά άλλα

La Fête du Canada: Το Μόντρεαλ γιορτάζει την Ημέρα του Καναδά

Μόντρεαλ Καναδάς Ημέρα 2017 Εορτασμοί: Διασκέδαση στο παλιό λιμάνι επιστρέφει το 2017

Η Ημέρα του Καναδά στο Μόντρεαλ - επίσης γνωστή ως fête du Canada στα γαλλικά - δεν θα ήταν η Ημέρα του Καναδά χωρίς την παρέλαση της , τις δραστηριότητες του Old Port και τα συνήθη mega-κέικ. Και όταν πρόκειται για τις γιορτές του Παλαιού Λιμανιού , κάθε χρόνο έχουν ετήσια εφεδρικά γεγονότα καθώς και νέες δραστηριότητες μοναδικές για κάθε έκδοση.

Μόντρεαλ Καναδά Ημέρα 2017 στο Παλιό Λιμάνι: Ετήσιες Παραδόσεις

Την 1η Ιουλίου 2017, οι διοργανωτές της ημέρας του Μόντρεαλ του Καναδά που είναι υπεύθυνοι για τις δραστηριότητες του Παλαιού Λιμανιού υπόσχονται συνήθως μια σειρά από δωρεάν εκδηλώσεις και δραστηριότητες ιδανικές για οικογένειες (και μη οικογένειες) από τις 11 π.μ. έως τις 10:30 μ.μ., συμπεριλαμβανομένης της τελετής έναρξης με χαιρετισμό πυροβόλων όπλων που φέρει σήμα ορειχάλκου καναδικών δυνάμεων, κλείνοντας τη μέρα με πυροτεχνήματα νυχτερινής διασκέδασης από το νερό.

Εγκαθιστώντας προσωρινές σκηνές κατά μήκος του Παλαιού Λιμανιού, οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν συνήθως αθλήματα και εργαστήρια φιλικά προς το παιδί, ζωντανή μουσική και ένα κέικ αρκετά μεγάλο ώστε να τροφοδοτεί τουλάχιστον 2.000 άτομα.

Ημέρα 2017 του Καναδά στο Μόντρεαλ

Για να φτάσετε στο Παλιό Λιμάνι του Μόντρεαλ, κατεβείτε στο σταθμό Place d'Armes ή στο μετρό Champ-de-Mars και ακολουθήστε την κατεύθυνση του πλήθους. Δεν πλήθος; Στη συνέχεια, ακολουθήστε την κατεύθυνση που περιλαμβάνει το περπάτημα στην ανηφόρα. Και στη συνέχεια συνεχίζετε ευθεία. Θα αναγνωρίσετε τους πλακόστρωτους δρόμους του παλιού Μόντρεαλ που ακολουθείται από την προκυμαία του Παλαιού Λιμανιού σε ελάχιστο χρόνο.

Για ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων, συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα της Ημέρας του Καναδά. Και ενώ βρίσκεστε στην περιοχή, μπορείτε να επισκεφθείτε το Παρεκκλήσι Notre-Dame-de-Bon-Secours και τη Βασιλική της Notre-Dame για τον εντυπωσιακό εσωτερικό χώρο και να αποβιβαστείτε από το Επιστημονικό Κέντρο του Μόντρεαλ και το Αρχαιολογικό Μουσείο Pointe-à-Callière επιστημονικές και ιστορικές εκθέσεις.

Εδώ είναι τι άλλο μπορείτε να κάνετε στο Παλιό Μόντρεαλ .