Τρόφιμα στο Μόντρεαλ της Οδού: Πού να βρείτε Φορτηγά τροφίμων του Μόντρεαλ

Montreal Street Food Ban απαγορεύεται μετά από 66 χρόνια

20 Ιουνίου 2013 | από την Evelyn Reid - Η απαγόρευση των τροφίμων στο δρόμο του Μόντρεαλ, που τέθηκε σε ισχύ από το 1947, ακυρώνεται τελικά, από 20 Ιουνίου 2013, με το Δημαρχείο να χορηγεί άδειες για τρόφιμα στο δρόμο σε 27 τροχόσπιτα του Μόντρεαλ που επιλέχθηκαν από επιτροπή αρμόδια για την αξιολόγηση προμηθευτή την καταλληλότητα που βασίζεται στη «δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία» των αντίστοιχων μενού του κάθε αιτούντος, με το πρόσχημα να επιδεικνύει σωστά τη φήμη του Μόντρεαλ ως κορυφαίου προορισμού τροφίμων.

Τρόφιμα στο Μόντρεαλ: Δεν φτηνές
Με άλλα λόγια, μην περιμένετε πρότυπο (ούτε για το θέμα αυτό, προσιτό ) ναύλο, όπως τα βασικά καυτά σκυλιά, ατμό ζεστό pretzels, ramen noodles για $ 2, μια 12 ιντσών banh mi για $ 3, τι έχετε. Όχι, στο Μόντρεαλ, το τρόφιμο στο δρόμο δεν εξισώνεται με τα φθηνά τρώει. Αντ 'αυτού, υπολογίστε ότι ξοδεύετε εύκολα $ 40 για να τροφοδοτήσετε μια τετραμελή οικογένεια. Και για να είμαι ειλικρινής, αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό για να σας γεμίσει, ανάλογα με το φορτηγό. Για παράδειγμα, έχω ξοδέψει 10 δολάρια σε δύο banh mi tacos, που, σε μέγεθος, ήταν το ισοδύναμο ενός σνακ. Επίσης, έχω περάσει πάνω από $ 8 για ένα ιταλικό λουκάνικο που σερβίρεται σε ένα κρεβάτι με το μέγεθος του χεριού μου σπανάκι μωρών και πράσινα φασόλια που ολοκληρώνεται με σάλτσα φυστικιών. Και τα δύο τρελά νόστιμα σνακ, σας απασχολούν, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το εκτιμώμενο κόστος των συστατικών και το μέγεθος της μερίδας; Ουάου. Και είχα ακόμα πεινάει και στις δύο περιπτώσεις. Πώς τα ανταγωνιστικά εστιατόρια καταφέρνουν να κάνουν ένα υποβρύχιο mi banh που είναι δύο φορές, αν όχι τρεις φορές μεγαλύτερο για λιγότερο από το ήμισυ της τιμής; Κάποιος κάνει ένα θαυμάσιο πρόστιμο που ζει από αυτή την ανανεωμένη έννοια και δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι τα φορτηγά, το δημαρχείο ή και τα δύο, ή ακόμα και κάποιος άλλος πίσω από τις σκηνές, που το σκάει μέσα.

Φορτηγά τροφίμων του Μόντρεαλ: Ακόμα γευστικό
Ταυτόχρονα, δεν είναι δίκαιο να γενικεύσουμε τα παραπάνω σε όλα τα φορτηγά τροφίμων του Μόντρεαλ. Μερικές φορές τα συστατικά, το μέγεθος της μερίδας και ο χρόνος προετοιμασίας δικαιολογούν την τιμή και, hey, μερικές φορές απλά δεν ενδιαφέρεστε για το κόστος και θέλετε να φάτε κάτι επιδέξια, ίσως ακόμη και high-end, επιτόπου. Είναι απλά αναστατωμένος ότι η οικονομική προσιτότητα που συνδέεται με τα τρόφιμα στο δρόμο σε όλο τον κόσμο έχει σβηστεί από τον χάρτη στο Μόντρεαλ, μία από τις φτωχότερες πόλεις της Βόρειας Αμερικής. Αγαπητός τρώγων, να είσαι διακριτικός και να πάρεις την προειδοποίησή μου για το τι είναι. Μην περιμένετε αξία ούτε εντυπωσιακά μεγέθη μερίδας, αλλά προλαβαίνετε τη φρεσκάδα. Έχω ακόμα να δοκιμάσω ένα πιάτο φορτηγών τροφίμων στο Μόντρεαλ που δεν μου άρεσε.

Τρόφιμα Τροφίμων του Μόντρεαλ: Έξω και από τις 20 Ιουνίου έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2013
Η επίσημη περίοδος επανένταξης των τροφίμων της οδού του Μόντρεαλ - μετά από ένα μορατόριουμ των 66 ετών! - θα διεξαχθεί από τις 20 Ιουνίου έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2013 και θα περιλαμβάνει τα φορτηγά τροφίμων του Μόντρεαλ που μοιράζονται τον ναύλο τους σε εννέα βασικές θέσεις σε όλη την πόλη. Έχω καταγραφεί ακριβώς κάτω από μερικές από τις αγαπημένες στάσεις μου pit μεταξύ τους.

Φορτηγά Τροφίμων Μόντρεαλ: Εννέα Τοποθεσίες, Τέσσερα από τα Αγαπημένα μου
Για να δείτε μια ενημερωμένη λίστα με τα τρόφιμα που βρίσκεται το φορτηγό όπου σε μια δεδομένη ημέρα και ώρα, επισκεφθείτε την πόλη της πόλης του Μόντρεαλ σελίδα τροφίμων δρόμο. Πληροφορίες που παρέχονται μόνο στα γαλλικά (κατά τη δημοσίευση).

Και τώρα, για μερικά από τα αγαπημένα μου σημεία.