Τα καλύτερα εστιατόρια κοντά στο Capital One Arena στην Ουάσιγκτον, DC

Καλύτερο Διεθνές, Εξαιρετικό φαγητό και Casual Dining Κοντά στην πρωτεύουσα ένα Arena

Παρακολούθηση αθλητικής εκδήλωσης ή συναυλία στο Capital One Arena; Υπάρχουν πολλά υπέροχα εστιατόρια κοντά στην γειτονιά Penn Quarter του κέντρου της Ουάσινγκτον, DC Τα τελευταία χρόνια, αυτή η περιοχή έχει γίνει μια περιοχή τέχνης και ψυχαγωγίας με νέα εστιατόρια, ξενοδοχεία, νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, γκαλερί τέχνης, θέατρα και μοντέρνα καταστήματα. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα γευστικών εμπειριών, όπως διεθνή κουζίνα, εξαιρετική κουζίνα και casual εστιατόρια.



Το Capital One Arena βρίσκεται στο 7ο και στο F Sts. NW, Washington, DC, λίγα βήματα από το σταθμό Gallery Place / Chinatown του μετρό. Δείτε ένα χάρτη και οδηγίες . Τα περισσότερα εστιατόρια στην περιοχή είναι πολύ απασχολημένα πριν και μετά από ένα μεγάλο γεγονός, οπότε θα πρέπει να φτάσετε νωρίς και να προγραμματίσετε μπροστά. Κάντε κράτηση και δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να απολαύσετε ένα ωραίο γεύμα.

Διεθνής κουζίνα

Καλό φαγητό - αμερικανικό, θαλασσινά και μπριζόλα

Casual και μέτρια τιμή

Η Ουάσινγκτον, το Chinatown της Ουάσιγκτον είναι επίσης κοντά και διαθέτει περίπου 20 κινεζικά και ασιατικά εστιατόρια. Δείτε μια λίστα εστιατορίων στην Chinatown.

Διαβάστε περισσότερα για εστιατόρια και δείπνο στην Ουάσιγκτον