Φεστιβάλ πυροτεχνημάτων Southwest Waterfront 2018

Το Εθνικό Φεστιβάλ Κερασιάς Blossom ολοκληρώνεται με ένα κτύπημα στις 14 Απριλίου.

Το Southwest Waterfront Fireworks Festival είναι η τελετή λήξης και ένα από τα κυριώτερα σημεία του Εθνικού Φεστιβάλ Κερασιάς . Φέτος, οι γιορτές διαθέτουν μια ολόκληρη μέρα οικογενειακής διασκέδασης στο Southwest Waterfront καθώς και η Parade Blossom Cherry στο κέντρο της Ουάσινγκτον, DC

Στο Southwest Waterfront, γιορτάστε την άνοιξη με ζωντανή μουσική σε δύο στάδια επιδόσεων, φορτηγά τροφίμων, μια μπύρα και μηλίτη κήπο, οικογενειακές δραστηριότητες, μια εμπειρία πράσινης οθόνης, κοκτέιλ, λάμψη στο σκοτάδι αντιμετωπίζει και πολλές άλλες δραστηριότητες, πυροτεχνήματα δείχνουν να τελειώσει το βράδυ.

Η προβολή των πυροτεχνημάτων μπορεί να προβληθεί από όλες τις τοποθεσίες της εκδήλωσης, αλλά οι καλύτερες εμφανίσεις βρίσκονται στο Waterfront Park πιο κοντά στο Titanic Memorial ή στο πάρκο East Potomac . Παρόλο που πρόκειται για ένα μικρό κομμάτι του Εθνικού Φεστιβάλ Κερασιάς , το Φεστιβάλ πυροτεχνημάτων Southwest Waterfront είναι σίγουρα ένα θέαμα!

Ημερομηνία, ώρες, τοποθεσίες και μεταφορές

Όπως και με τα προηγούμενα χρόνια, το Southwest Waterfront Fireworks Festival πραγματοποιείται το ίδιο Σάββατο με την ετήσια παράσταση Cherry Blossom Festival Parade. Το 2018, η εκδήλωση πέφτει στις 14 Απριλίου με διασκέδαση που ξεκινά γύρω στις 2 μ.μ. και τα πυροτεχνήματα ξεκινούν γύρω στις 8:30 μ.μ., αλλά θα προγραμματιστούν ξανά την Κυριακή το βράδυ ταυτόχρονα σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Βρίσκεται μεταξύ 600-650 Water Street Southwest στην Ουάσινγκτον, με επιπλέον παραστάσεις και δραστηριότητες που βρίσκονται στο πάρκο Waterfront κοντά στο Titanic Memorial και μπορείτε να φτάσετε στο φεστιβάλ από τη διασταύρωση της λεωφόρου Maine Southwest και του M Street Southwest ή κατά μήκος της 4ης οδού Νοτιοδυτικά προς το Waterfront Πάρκο.

Δεν υπάρχει δημόσιος χώρος στάθμευσης κοντά στο χώρο της εκδήλωσης. Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι πλησιέστερες στάσεις του μετρό είναι το L'Enfant Plaza ή το Waterfront-SEU και οι πλησιέστεροι χώροι στάθμευσης είναι ο κεντρικός χώρος στάθμευσης στην 4η οδό, ο χώρος στάθμευσης Ace στο L'Enfant Plaza ή το πάρκο Colonial στο Federal Centre Plaza - τους λόγους.

Το φεστιβάλ θα προσφέρει πάρκινγκ για ποδήλατα κοντά στον Water Street Circle και υπάρχουν επίσης σταθμοί Capital Bikeshare που βρίσκονται στο 6ο Street Southwest και Water Street Southwest, καθώς και στην 4η οδό Southwest και M Street Southwest. Για συμβουλές για να φτάσετε στις άλλες εκδηλώσεις φεστιβάλ ανθίσει κερασιού, ελέγξτε έξω αυτούς τους πόρους μεταφορά Cherry Blossom Φεστιβάλ .

Άλλα γεγονότα του Φεστιβάλ Cherry Blossom

Όταν τα άνθη της κερασιάς αρχίσουν να ανθίζουν στην πρωτεύουσα του έθνους γύρω στα τέλη Μαρτίου, τα γεγονότα συγκέντρωσης κεφαλαίων και οι ειδικές περιστάσεις είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη.

Στις 15 Μαρτίου του 2018, οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκινούν με το Pink Tie Party Present από την Ana, έναν έμπορο που ωφελεί το φεστιβάλ και προσφέρει στους επισκέπτες δειγματοληψίες της κουζίνας της DC, ένα ανοιχτό μπαρ και ζωντανή ψυχαγωγία ενώ συγχέεται με πάνω από 800 τοπικούς επηρεαστές και trendsetters. Η νύχτα του Φεστιβάλ στο Pub Cherry Blossom στις 20 Μαρτίου είναι ένας άλλος κερδοσκοπικός οργανισμός που προσκαλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν τα περίτεχνα διακοσμητικά και τα ειδικά σχεδιασμένα κοκτέιλ για ένα βράδυ της ανάμειξης με την πιο επιρροή της Ουάσιγκτον.

Η επίσημη τελετή έναρξης για το 2018 National Cherry Blossom, αν και συμβαίνει στις 24 Μαρτίου, όταν παγκοσμίου φήμης ερμηνευτές όπως το 6821 Quintet, TM Revolution και Akiko Yano θα εκτελέσουν παραδοσιακά και σύγχρονα κομμάτια στο θέατρο Warner.

Άλλα γεγονότα συμβαίνουν καθ 'όλη τη διάρκεια του Μαρτίου και του εξαμήνου του Απριλίου, ενώ το Φεστιβάλ πυροτεχνημάτων Southwest Waterfront κλείνει τις επίσημες γιορτές στις 14 Απριλίου. Βεβαιωθείτε ότι σταματάτε από κάποια εκθέματα και φεστιβάλ της Ιαπωνικής κληρονομιάς καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα εάν επισκέπτεστε την Ουάσινγκτον , DC