Πού να πάτε με τα μίλια και τα σημεία σας

Όταν οι περισσότεροι από εμάς κάνουν μετρητά στα αχρησιμοποίητα μίλια και σημεία, τείνουμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε "υποχρεωτικά" ταξίδια, όπως γάμους και επισκέψεις σε εκτεταμένη οικογένεια. Αλλά έχετε δουλέψει σκληρά για εκείνα τα μίλια, οπότε γιατί να μην χαϊδεύεις σε ένα ταξίδι που θα περίμενες διαφορετικά δεν θα είχε κάνει κράτηση;

Ρώμη, Ιταλία

Σε γενικές γραμμές, και άγνωστο στους περισσότερους, η εξαργύρωση των μιλίων σας στα διεθνή ταξίδια είναι πολύ πιο πολύτιμη από τη χρήση τους για την κράτηση εσωτερικών πτήσεων στις ΗΠΑ. Όσο πιο ακριβό είναι το αεροπορικό εισιτήριο, τόσο περισσότερα από τα μίλια που έχετε κερδίσει αξίζουν.

Αυτό μας φέρνει στον πρώτο μας προορισμό: τη Ρώμη. Ένας πολυπόθητος διεθνής προορισμός, αλλά ένας τόπος που είναι λιγότερο πιθανό να επισκεφθείτε για επαγγελματικούς λόγους από το Λονδίνο ή το Χονγκ Κονγκ, η θρυλική ιστορία, η αρχιτεκτονική και η κουζίνα της Ρώμης είναι αρκετοί λόγοι για να κλείσετε την πτήση σας. Και επειδή οι άλλες διάσημες πόλεις της Ιταλίας, όπως η Βενετία, η Φλωρεντία, το Μιλάνο και η Βερόνα συνδέονται όλοι μαζί με ένα εντυπωσιακό δίκτυο τρένων, θα μπορείτε να γνωρίσετε ολόκληρη τη χώρα σε ένα ταξίδι.

Μαλδίβες

Μια άλλη στρατηγική για την επιλογή ενός προορισμού για τα αχρησιμοποίητα μίλια σας χρησιμοποιεί για να επισκεφθείτε έναν απομακρυσμένο προορισμό όπου η τιμή για φαγητό, διαμονή και δραστηριότητες είναι σημαντικά υψηλή. Χρησιμοποιώντας τα μίλια και τους πόντους σας για να πληρώσετε για την πτήση, θα έχετε μεγαλύτερο προϋπολογισμό για να περάσετε σε ενδιαφέροντα πιάτα και μοναδικές δραστηριότητες - όπως μαθήματα κολύμβησης με αναπνευστήρα και surfing ή να απολαύσετε ένα πολυτελές πακέτο all-inclusive. Μαλδίβες, μια νησιωτική χώρα στον Ινδικό Ωκεανό, νοτιοδυτικά της Ινδίας και της Σρι Λάνκα, έχει μια σχετικά νεανική τουριστική βιομηχανία που κάνει το κόστος των διακοπών εκεί απότομο, αλλά το κρυστάλλινο γαλάζιο νερό και ο κοραλλιογενής ύφαλος που κόβει την ανάσα αξίζουν την τιμή, Εξοικονομήστε την πτήση σας.

Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική

Εάν αποστραγγίζετε το μυστικό σας μίλι στην πτήση σας, επιλέξτε έναν προορισμό που διαθέτει ένα δίκτυο ξενοδοχείων 5 αστέρων όπου μπορείτε να κερδίσετε μερικά σημεία ξενοδοχείων με τη διαμονή σας. Το Cape Town της Νότιας Αφρικής είναι γεμάτο από πολυτελή ξενοδοχεία με προγράμματα καθολικής πίστης, όπως το Hilton Cape Town City Centre, το Westin Cape Town και το Radisson Blu Hotel Waterfront.

Αυτό θα σας επιτρέψει να απολαύσετε το διάσημο τοπίο των παραλιών, των βουνών, των λιμανιών και των κήπων, τον παράδεισο του κλίματος όλο το χρόνο και την ακμάζουσα νυχτερινή ζωή, όλα με την ανανέωση του λογαριασμού πίστης σας ταυτόχρονα.

Matauri Bay, Νέα Ζηλανδία

Εάν ελπίζετε να πετάξετε σε έναν προορισμό που είναι 10+ ώρες πτήσης από εσάς, σκεφτείτε να πληρώσετε για την πτήση σας με μετρητά ή την ανταμοιβή της πιστωτικής σας κάρτας και αντ 'αυτού χρησιμοποιήστε τους πόντους σας για να κάνετε τη μακρινή πτήση πιο άνετη. Ο κόλπος Matauri της Νέας Ζηλανδίας, για μια πτήση 24 ωρών από τη Νέα Υόρκη, φιλοξενεί τους διάσημους Kauri Cliffs, χρυσαφένιες αμμουδιές, πανοραμική θέα στα νησιά Cavalli και τέλεια κυματοδρομιακά κύματα. Αλλά με πτήση 24 ωρών, θα είστε ευγνώμονες ότι περάσατε αυτά τα μίλια σε επιπλέον χώρο πρώτης κατηγορίας για τα πόδια, ξαπλώστε τις καρέκλες, τα πλήρη γεύματα και την ψυχαγωγία.

Υπάρχει μια μακρά λίστα καταπληκτικών θέσεων για να επισκεφθείτε όταν είστε έτοιμοι να περάσετε τα μίλια σας, αλλά έχοντας κατά νου αυτές τις στρατηγικές, θα αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό που έχετε κερδίσει. Εκτός από τις συμβουλές παραπάνω, βεβαιωθείτε ότι καλείτε την αεροπορική εταιρεία για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πτήσεις που δεν διαφημίζονται στο διαδίκτυο. Οι αεροπορικές εταιρείες είναι πασίγνωστες επειδή έχουν κρυμμένες προσφορές εκεί μανίκια-συμφωνίες που δεν είναι πάντα συνδεδεμένο στο κατάλογό τους σε απευθείας σύνδεση.

Επίσης, εάν μπορείτε, κάνετε κράτηση πτήσεων μιας πτήσης με τους πόντους σας, όχι επειδή δεν θα θέλετε να επιστρέψετε στην πατρίδα σας (αν και αυτό μπορεί να συμβαίνει), αλλά επειδή θα μπορείτε να κάνετε κράτηση για μια εξερχόμενη πτήση με πόντους πριν η ημερομηνία επιστροφής σας είναι διαθέσιμη. Τέλος, οποιοσδήποτε προορισμός αποφασίζετε να κάνετε μετρητά στα αχρησιμοποίητα μίλια σας, φροντίστε να κάνετε κράτηση νωρίτερα για την καλύτερη τιμή. Χαρουμενα ΤΑΞΙΔΙΑ!