Λειτουργία κοινότητας LGBT

Εθελοντικές ευκαιρίες για την υποστήριξη της κοινότητας LGBT της Νέας Υόρκης

Αναλάβετε δέσμευση να στηρίξετε αυτήν την χρονιά την κοινότητα LGBT της Νέας Υόρκης. Υπάρχουν χιλιάδες ομάδες υπηρεσιών και ακτιβιστών που θα εκτιμήσουν τη συνεισφορά σας. Εδώ είναι μερικές οργανώσεις άξια του χρόνου και της ενέργειας σας.

Το κέντρο Ali Forney

Το Κέντρο Ali Forney είναι ένα 501 (c) (3) που υποστηρίζει τους άστεγους LGBT νέους ηλικίας 16 έως 24 ετών. Το κέντρο ημέρας της Chelsea, παρέχει στα παιδιά όλα, από τη δοκιμή τροφίμων και HIV μέχρι την παροχή βοήθειας στην εργασία και την ιατρική περίθαλψη.

Το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα είναι ίσως το πιο γνωστό για την επείγουσα και τη μεταβατική κατοικία του, αλλά και για προγράμματα παροχής συμβουλών και εκπαίδευσης για οικογένειες. Εκτός από τη δωρεά φοροαπαλλαγής, η AFC δέχεται δώρα για προϊόντα περιποίησης, λευκά είδη, κατάλληλα ρούχα που χρησιμοποιούνται για συνέντευξη και άλλα αντικείμενα και χαιρετίζει τους εθελοντές να συμμετάσχουν στην προετοιμασία γευμάτων, στα εργαστήρια και στην καθοδήγηση.

Κέντρο υγείας της Callen-Lorde

Παρόλο που οι προκάτοχοί της επικεντρώθηκαν σε σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, σήμερα το Κέντρο Υγείας της Callen-Lorde παρέχει υγειονομική περίθαλψη όλων των ειδών σε LGBT New Yorkers, blind-need. Στην πραγματικότητα, 4 εκατομμύρια δολάρια σε φροντίδα δεν επιστρέφονται κάθε χρόνο. Οι δωρεές μπορούν να γίνουν στο διαδίκτυο και τα χρήματα υποστηρίζουν υπηρεσίες υγείας, καθώς και εκπαίδευση και υπεράσπιση.

Η αγάπη του Θεού που παραδίδουμε

Ganga Stone και Jane Η καλύτερη θεμελιώδης αγάπη του Θεού που παραδίδουμε το 1986, ποδηλασία χούφτα γεύματα σε ανθρώπους που ζουν με HIV / AIDS. Το 2008, η GLWD προετοίμασε 800.000 γεύματα για περισσότερους από 1.600 πελάτες, που τρώνε άνδρες, γυναίκες και παιδιά που ζουν με HIV / AIDS, καθώς και καρκίνο, σκλήρυνση κατά πλάκας, Αλτσχάιμερ και άλλες καταστάσεις που εμποδίζουν την προετοιμασία των γευμάτων τους.

Αυτοί οι παραλήπτες ζουν σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη, ενώ ορισμένοι βρίσκονται ακόμη και πέρα ​​από τα όρια της πόλης. Εκτός από την αποδοχή δωρεών, οι εθελοντές μπορούν να εργαστούν στην κουζίνα GLWD, να βοηθήσουν με την παράδοση των γευμάτων και να δώσουν το χέρι τους σε ειδικές εκδηλώσεις ή διοικητικά αφού παρακολουθήσουν έναν προσανατολισμό και μια τάξη ασφάλειας τροφίμων.

Ινστιτούτο Hetrick-Martin

Το Ινστιτούτο Hetrick-Martin προσφέρει ένα ασφαλές καταφύγιο για τη νεολαία των LGBT κατά τη διάρκεια της σχολικής ημέρας και τις ώρες μετά το χτύπημα του τελικού κουδουνιού. Η υπηρεσία κοινωνικών υπηρεσιών φιλοξενεί το Harvey Milk Milk High School και διεξάγει μια σειρά από προγράμματα μετά το σχολείο που επιτρέπουν στα παιδιά να εκφραστούν μέσω των τεχνών, να τα διδάξουν για την αυτάρκεια και την ευεξία, να τα προετοιμάσουν για ανώτατη εκπαίδευση και απασχόληση και ακόμη και να βοηθήσουν νεαρά LGBT άτομα που υποφέρουν από οικιακές καταχρήσεις. Μπορείτε να εξετάσετε τη δωρεά προς το HMI, να δώσετε νέα ή ήπια ρούχα ή εθελοντισμό - που απαιτεί την υποβολή αίτησης και μπορεί επίσης να περιλαμβάνει συνέντευξη, έλεγχο ιστορικού και προσανατολισμό.

Το Κοινοτικό Κέντρο Λεσβιών, Φιλικών, Αμφίδρομων & Διαγονικών

Τι δεν κάνει το Κοινοτικό Κέντρο Λεσβιών, Ομοφυλοφίλων, Αμφιφυλόφιλων και Διαφραγματών; Είναι, τέλος, το δεύτερο μεγαλύτερο κοινοτικό κέντρο ΛΟΑΤ στον κόσμο, παρέχοντας κοινωνικές υπηρεσίες, δημόσια πολιτική και προγράμματα αφιερωμένα στην ταυτότητα των δύο φύλων, την εξάπλωση των ψηφοφόρων, την μη παραδοσιακή οικογενειακή οικοδόμηση και πολλά άλλα. Οι δωρεές και οι συνδρομές κρατούν τις πόρτες ανοιχτές και μπορείτε να εξετάσετε τον εθελοντισμό στο ίδιο το Κέντρο ή σε οποιαδήποτε από τις ομάδες που συναντώνται εκεί.